Carrefour - Folder van 21.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 56




Hier is pagina 56 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.09.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

=

we

Een originele pizza vol

roene groenten, en

Pizza met

1

; zonder toen

broccoli

ar

a |

4 personen - Voorbereiding 10 min

Bereiding 30 min - Makkelijk - €

er

Pizza

=

250 9 biobroccoliroosjes | 4 pizzabodems |

met broccoli

2

80 gbiokerstomaten, in 2 gesneden |100 g

ni

Le

biorucola | 4 burrata's

AA

_ +

IN JE VOORRAADKAST

Ke

2teentjes bioknoflook, geperst |enkele

Nu

plukjes vers biobasilicum | 4 el bio-olijfolie

il)

zout, versgemalen peper

Pa

@ kook de broccoliroosjes beetgaar

CR

in een pan gezouten water. Mix 3/4 van

de broccoli glad met de knoflook, zout.

$

en peper Leg de pizzabodems open

|

@)

er

op het werkvlak en besmeer ze met de

broccoliroom.

Er

@) Verwarm de oven voor op 200°C.

me Fr

zt

Verdeel de rest van de broccoliroosjes

5

en de kerstomaten over de pizza's en

ds

3

BE»

bak elke pizza ongeveer 12 min in de

Ba

di

oven, tot hij mooi goudbruin gebakken

CES

Ki

ke

ar

en knapperig is.

®) Haal de pizza uit de oven, verdeel

Ce

errucola en basilicum over en leg dan

Le

de

ed

een burrata op elke pizza. Besprenkel

27

met een scheutje olijfolie, kruid nog met

zout en peper.

ra

\

EUD

En

Ar

DN

©

8

in

74

En

PERPORTIE

1225 KCAL 1646 WE

121 GKODLHYORAEN 6,26 SUKERS

93 GVEELS 1336 BNTTEN

ii We

re

Italië, Veneto

Valpolicella Ripasso

Tana di Lupo Lenotti,

an

3

Lie

Yan

sr

ke |

56 foodmagazine | oktober 2020