Carrefour - Folder van 21.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 56
Hier is pagina 56 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.09.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
=
we
Een originele pizza vol
roene groenten, en
Pizza met
1
; zonder toen
broccoli
ar
a |
4 personen - Voorbereiding 10 min
Bereiding 30 min - Makkelijk - €
er
Pizza
=
250 9 biobroccoliroosjes | 4 pizzabodems |
met broccoli
2
80 gbiokerstomaten, in 2 gesneden |100 g
ni
Le
biorucola | 4 burrata's
AA
_ +
IN JE VOORRAADKAST
Ke
2teentjes bioknoflook, geperst |enkele
Nu
plukjes vers biobasilicum | 4 el bio-olijfolie
il)
zout, versgemalen peper
Pa
@ kook de broccoliroosjes beetgaar
CR
in een pan gezouten water. Mix 3/4 van
de broccoli glad met de knoflook, zout.
$
en peper Leg de pizzabodems open
|
@)
er
op het werkvlak en besmeer ze met de
broccoliroom.
Er
@) Verwarm de oven voor op 200°C.
me Fr
zt
Verdeel de rest van de broccoliroosjes
5
en de kerstomaten over de pizza's en
ds
3
BE»
bak elke pizza ongeveer 12 min in de
Ba
di
oven, tot hij mooi goudbruin gebakken
CES
Ki
ke
ar
en knapperig is.
®) Haal de pizza uit de oven, verdeel
Ce
errucola en basilicum over en leg dan
Le
de
ed
een burrata op elke pizza. Besprenkel
27
met een scheutje olijfolie, kruid nog met
zout en peper.
ra
\
EUD
En
Ar
DN
©
8
in
74
En
PERPORTIE
1225 KCAL 1646 WE
121 GKODLHYORAEN 6,26 SUKERS
93 GVEELS 1336 BNTTEN
ii We
re
Italië, Veneto
Valpolicella Ripasso
Tana di Lupo Lenotti,
an
3
Lie
Yan
sr
ke |
56 foodmagazine | oktober 2020