Carrefour - Folder van 21.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 33
Hier is pagina 33 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.09.2020 tot 31.10.2020.

Hier is pagina 33 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.09.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 21.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 33
WEEKEND MET HET GEZIN tail “De kinderen maken dit recept super Mini-naans en pittige groentedip graag. Ze gaan dan 4 personen - Voorbereiding 15 min een battle aan, van Bereiding 15 min - Makkelijk -€ wie het mooiste À VOOR 8NAAN-BROODJES 4 300 g zelfrijzende bloem | 200 g Griekse yoghurt | 1 4 gedroogde oregano! 11 taartje maakt”” gedroogde tijm | 4/2t1 komijnpoeder | 2 > olijfolie > Meng de bloem met de Griekse N si yoghurt de specerijen en de olijfolie. Vorm het deeg tot kleine balletjes en rol ze met de deegrol uit op een met SNS bloem bestoven werkvlak. Zorg voor voldoende plaats tussen de broodjes. ) Bak de broodjes 10 min langs beide kanten, in een hete pan, onder deksel N / BLOEMKOOLDIP MET KERRIE 170 > 200 g bloemkoolroosjes | 1 tl Griekse 70: sect 7 yoghurt | 1 el olijfolie | 1 el kerriepoeder | peper, zout fa Stoom de bloemkool 5 min en mix fijn. Meng er de yoghurt, de olijfolie en de "eyy; Fe er kerrie onder. Breng op smaak met eer T° peper en zout en mix opnieuw. Bestrooi © dien voor nog m met kerriepoeder en zet opzi Taartje van zoete snijden en leg ze op een met bakpapier HUMMUS VAN PETERSELIE bekdede ovenplaat. Bestrijk de cirkels met 400 g voorgegaarde kikkererwten | 1 hand- aardappel en geitenkaas maar laat de buitenrand vrij vol bladpeterselie + voor de afwerking | 1el geitenkaas tahini 13 el olijfolie | peper, zout ®) snij de zoete aardappelen in fine 4& personen - schifies. Leg ze op de bladerdeegcirkels, Mix de kikkererwten fijn samen met de Voorbereiding 40 min - samen met de uiringen. Bestrooi met de bladpeterselie, de tahini en de olifolie, Bereiding 25 min - Makkelijk - € Provengaalse kruiden en besprenkel met wat olijfolie. Kruid met peper en zout. Werk af met peterselie, 1rol bladerdeeg Bak de taartjes ongeveer 25 min in de 4 elzachte geitenkaas oven. Werk af met wat geïtenkaas, oregano, 2 zoete aardappelen, geschild 2rode uien, in ringen roze peper en een scheut olijfolie. Serveer met de rucola. 14 Provencaalse kruiden EO) 2 el olifolie PERPORTE 3 KCAL | 136 VETTEN 1 elverse oreganoblaadjes 346 KODLWYORMEN| 27 GSUKERSI 1 GVEZELS 100 grucola PERPORTIE 382KCAL 216 VETTEN 376 KOOLADRATEN 57 6SUKERSI 6GVEZELSI 3,66 ENTER 276 EMITEN zout, roze peper Duitsland, Baden Verwarm de oven voor op 180°C. Frankrijk, Loire Weingut Schloss Saumur Grande Réserve, Ortenberg Rol het bladerdeeg uit. Gebruik een wit Pinot noir, Rood uitsteekvorm om 4 cirkels uitte
Carrefour - Folder van 21.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 33