Carrefour - Folder van 21.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 33




Hier is pagina 33 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.09.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

WEEKEND MET HET GEZIN

tail

“De kinderen maken

dit recept super

Mini-naans en pittige

groentedip

graag. Ze gaan dan

4 personen - Voorbereiding 15 min

een battle aan, van

Bereiding 15 min - Makkelijk -€

wie het mooiste À

VOOR 8NAAN-BROODJES

4

300 g zelfrijzende bloem | 200 g Griekse

yoghurt | 1 4 gedroogde oregano! 11

taartje maakt””

gedroogde tijm | 4/2t1 komijnpoeder | 2

>

olijfolie

>

Meng de bloem met de Griekse

N

si

yoghurt de specerijen en de olijfolie.

Vorm het deeg tot kleine balletjes en rol

ze met de deegrol uit op een met

SNS

bloem bestoven werkvlak. Zorg voor

voldoende plaats tussen de broodjes.

)

Bak de broodjes 10 min langs beide

kanten, in een hete pan, onder deksel

N

/

BLOEMKOOLDIP MET KERRIE

170

>

200 g bloemkoolroosjes | 1 tl Griekse

70:

sect

7

yoghurt | 1 el olijfolie | 1 el kerriepoeder |

peper, zout

fa

Stoom de bloemkool 5 min en mix fijn.

Meng er de yoghurt, de olijfolie en de

"eyy;

Fe

er

kerrie onder. Breng op smaak met

eer T°

peper en zout en mix opnieuw. Bestrooi

© dien voor nog m

met kerriepoeder en zet opzi

Taartje van zoete

snijden en leg ze op een met bakpapier

HUMMUS VAN PETERSELIE

bekdede ovenplaat. Bestrijk de cirkels met

400 g voorgegaarde kikkererwten | 1 hand-

aardappel en

geitenkaas maar laat de buitenrand vrij

vol bladpeterselie + voor de afwerking | 1el

geitenkaas

tahini 13 el olijfolie | peper, zout

®) snij de zoete aardappelen in fine

4& personen -

schifies. Leg ze op de bladerdeegcirkels,

Mix de kikkererwten fijn samen met de

Voorbereiding 40 min -

samen met de uiringen. Bestrooi met de

bladpeterselie, de tahini en de olifolie,

Bereiding 25 min - Makkelijk - €

Provengaalse kruiden en besprenkel met

wat olijfolie.

Kruid met peper en zout. Werk af met

peterselie,

1rol bladerdeeg

Bak de taartjes ongeveer 25 min in de

4 elzachte geitenkaas

oven. Werk af met wat geïtenkaas, oregano,

2 zoete aardappelen, geschild

2rode uien, in ringen

roze peper en een scheut olijfolie. Serveer

met de rucola.

14 Provencaalse kruiden

EO)

2 el olifolie

PERPORTE 3 KCAL | 136 VETTEN

1 elverse oreganoblaadjes

346 KODLWYORMEN| 27 GSUKERSI 1 GVEZELS

100 grucola

PERPORTIE 382KCAL 216 VETTEN

376 KOOLADRATEN 57 6SUKERSI 6GVEZELSI

3,66 ENTER

276 EMITEN

zout, roze peper

Duitsland, Baden

Verwarm de oven voor op 180°C.

Frankrijk, Loire

Weingut Schloss

Saumur Grande Réserve,

Ortenberg

Rol het bladerdeeg uit. Gebruik een

wit

Pinot noir, Rood

uitsteekvorm om 4 cirkels uitte