Carrefour - Folder van 21.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 33
Hier is pagina 33 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.09.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
WEEKEND MET HET GEZIN
tail
“De kinderen maken
dit recept super
Mini-naans en pittige
groentedip
graag. Ze gaan dan
4 personen - Voorbereiding 15 min
een battle aan, van
Bereiding 15 min - Makkelijk -€
wie het mooiste À
VOOR 8NAAN-BROODJES
4
300 g zelfrijzende bloem | 200 g Griekse
yoghurt | 1 4 gedroogde oregano! 11
taartje maakt””
gedroogde tijm | 4/2t1 komijnpoeder | 2
>
olijfolie
>
Meng de bloem met de Griekse
N
si
yoghurt de specerijen en de olijfolie.
Vorm het deeg tot kleine balletjes en rol
ze met de deegrol uit op een met
SNS
bloem bestoven werkvlak. Zorg voor
voldoende plaats tussen de broodjes.
)
Bak de broodjes 10 min langs beide
kanten, in een hete pan, onder deksel
N
/
BLOEMKOOLDIP MET KERRIE
170
>
200 g bloemkoolroosjes | 1 tl Griekse
70:
sect
7
yoghurt | 1 el olijfolie | 1 el kerriepoeder |
peper, zout
fa
Stoom de bloemkool 5 min en mix fijn.
Meng er de yoghurt, de olijfolie en de
"eyy;
Fe
er
kerrie onder. Breng op smaak met
eer T°
peper en zout en mix opnieuw. Bestrooi
© dien voor nog m
met kerriepoeder en zet opzi
Taartje van zoete
snijden en leg ze op een met bakpapier
HUMMUS VAN PETERSELIE
bekdede ovenplaat. Bestrijk de cirkels met
400 g voorgegaarde kikkererwten | 1 hand-
aardappel en
geitenkaas maar laat de buitenrand vrij
vol bladpeterselie + voor de afwerking | 1el
geitenkaas
tahini 13 el olijfolie | peper, zout
®) snij de zoete aardappelen in fine
4& personen -
schifies. Leg ze op de bladerdeegcirkels,
Mix de kikkererwten fijn samen met de
Voorbereiding 40 min -
samen met de uiringen. Bestrooi met de
bladpeterselie, de tahini en de olifolie,
Bereiding 25 min - Makkelijk - €
Provengaalse kruiden en besprenkel met
wat olijfolie.
Kruid met peper en zout. Werk af met
peterselie,
1rol bladerdeeg
Bak de taartjes ongeveer 25 min in de
4 elzachte geitenkaas
oven. Werk af met wat geïtenkaas, oregano,
2 zoete aardappelen, geschild
2rode uien, in ringen
roze peper en een scheut olijfolie. Serveer
met de rucola.
14 Provencaalse kruiden
EO)
2 el olifolie
PERPORTE 3 KCAL | 136 VETTEN
1 elverse oreganoblaadjes
346 KODLWYORMEN| 27 GSUKERSI 1 GVEZELS
100 grucola
PERPORTIE 382KCAL 216 VETTEN
376 KOOLADRATEN 57 6SUKERSI 6GVEZELSI
3,66 ENTER
276 EMITEN
zout, roze peper
Duitsland, Baden
Verwarm de oven voor op 180°C.
Frankrijk, Loire
Weingut Schloss
Saumur Grande Réserve,
Ortenberg
Rol het bladerdeeg uit. Gebruik een
wit
Pinot noir, Rood
uitsteekvorm om 4 cirkels uitte