Carrefour - Folder van 21.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 17




Hier is pagina 17 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.09.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

3

|

L

A

Pittig. die N

Pastinaak bevat meer vitamines en

Fe

A

Li

mineralen dan wortelen en heeft

=

pastinaak

een watlevendiger smaak.

3

Pastinaak is één van die oude

Combineer pastinaak met tijm,

Pl

honing,citroen, sinaasappel,

groenten die zogenaamd

_

notenolie, chilipoeder of bieslook

‘vergeten’ zijn, maar een

‘en bak15 tot 20 min op een matig

Crumble met

onvergetelijke smaak heeft.

vuur in een pan of in de ovenop

180°C. Maar je kan pastinaak ook

vergeten groenten

stinaak?

rauw eten, geraspt met een

En hoe gezond is,

4 personen

as

ISTIJK aan

Voorbereiding 15 min

Bereiding 30 min - Makkelijk -€

vezels, mineralen

en vitamines, en

scheutje olieen. ">

200 g champignons | 2 vitelotte-aar-

ookeenbron

dappelen | 300 g pompoen |1 koolraap

antioxidante

12 pastinaken! olijfolie 175 9 oudbakken

brood! 50 ghazelnoten, geroosterd | 20

enmagnesi

gdragon, fijngehakt | 1tl tijm | zout,

peper

$

(D) Boen de champignons schoon.

van het

ie

N

snij er de steeltjes af en snij de

hoedjes in stukjes. Schil de

selzoen

nj

Km

aardappelen, de pompoen, de

koolraap en de pastinaken en snij

ze in kleine blokjes. Verhit 1 el olijfo-

|

lie en bak de groenteblokjes tot ze

beetgaar zijn. Voeg de champi-

gnonstoe, giet er een klein glas

#34

water bij, zet het deksel op de pan

#2

\

en laat op een laag vuur sudderen.

A

Breng op smaak met zout en peper.

de

\N

B tr

(@) Verwarm de oven voor op

„Verkruimel het brood en

u

meng het met de grof gehakte

hazelnoten, de dragon, de tijm en

een scheutje olijfolie tot een

crumble,

®) Schep de groenten in een

ovenschaal en duw ze goed aan.

Bedek met de crumble en bak 10 à

oe

15 min in de oven tot een mooi

korstje gevormd is.

OBD

PERPORTIE 322KCAL 1846 VETEN 29,26 KOOLIIDRATEN

2116 SUKES 15,76 EZELS 1746 BTT

>

foodmagazine | oktober 2020 17