Carrefour - Folder van 21.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 17
Hier is pagina 17 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.09.2020 tot 31.10.2020.

Hier is pagina 17 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.09.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 21.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 17
3 | L A Pittig. die N Pastinaak bevat meer vitamines en Fe A Li mineralen dan wortelen en heeft = pastinaak een watlevendiger smaak. 3 Pastinaak is één van die oude Combineer pastinaak met tijm, Pl honing,citroen, sinaasappel, groenten die zogenaamd _ notenolie, chilipoeder of bieslook ‘vergeten’ zijn, maar een ‘en bak15 tot 20 min op een matig Crumble met onvergetelijke smaak heeft. vuur in een pan of in de ovenop 180°C. Maar je kan pastinaak ook vergeten groenten stinaak? rauw eten, geraspt met een En hoe gezond is, 4 personen as ISTIJK aan Voorbereiding 15 min Bereiding 30 min - Makkelijk -€ vezels, mineralen en vitamines, en scheutje olieen. "> 200 g champignons | 2 vitelotte-aar- ookeenbron dappelen | 300 g pompoen |1 koolraap antioxidante 12 pastinaken! olijfolie 175 9 oudbakken brood! 50 ghazelnoten, geroosterd | 20 enmagnesi gdragon, fijngehakt | 1tl tijm | zout, peper $ (D) Boen de champignons schoon. van het ie N snij er de steeltjes af en snij de hoedjes in stukjes. Schil de selzoen nj Km aardappelen, de pompoen, de koolraap en de pastinaken en snij ze in kleine blokjes. Verhit 1 el olijfo- | lie en bak de groenteblokjes tot ze beetgaar zijn. Voeg de champi- gnonstoe, giet er een klein glas #34 water bij, zet het deksel op de pan #2 \ en laat op een laag vuur sudderen. A Breng op smaak met zout en peper. de \N B tr (@) Verwarm de oven voor op „Verkruimel het brood en u meng het met de grof gehakte hazelnoten, de dragon, de tijm en een scheutje olijfolie tot een crumble, ®) Schep de groenten in een ovenschaal en duw ze goed aan. Bedek met de crumble en bak 10 à oe 15 min in de oven tot een mooi korstje gevormd is. OBD PERPORTIE 322KCAL 1846 VETEN 29,26 KOOLIIDRATEN 2116 SUKES 15,76 EZELS 1746 BTT > foodmagazine | oktober 2020 17
Carrefour - Folder van 21.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 17