Carrefour - Folder van 21.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 67
Hier is pagina 67 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.09.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
+Je vindt ons op
de sociale netwerken
000
dex
+Schrijf jeinoponze
LUNCH
newsletter op
Maak tijd voor jezelf,
dan
Bloemkoolveloud..
_—
45
jen wij voor
Courgettesoep —.
ess
47
WWW.CARREFOUR.EU
je
schappen.
Kippenbouilon …
aa
Pompoensoep.
_—
46
_
_—
49
+Deel je heerlijke ideeën
Preisoep —.
GG @ B
Toast champignon met spruitjes
al
met de hashtag
arrefn
®
Carrefour Carrefour €.
#FOODACTER
APERITIEF
Mini-naans en pittige groentedip —
WWW.CARREFOUR.EU
VOORGERECHTEN
si
Malse wafels met zure room en gerookte zalm
‘Taartje van zoete aardappelengeitenkaas —
33
Vragen over de producten van Carrefour?
Voedingsinformatie
Heem contact ap met de Kantendenst op het gratis
HOOFDGERECHTEN
Om je beter te informeren, vind je naast elk recept de
nummer 0800 9101.
Chipolata pompoenstoempen savooikool …
voedingswaarden en verklarende symbolen.
‚Crumble met vergeten groenten …
_—
7
Carrefour FOODMAGAZINE wordt gedrukt op
Entrecote met bieren puree, geroosterde peer
TE
papier afkomstig ut duurzaam beheerde bessen.
en
|
en pastinank
Recepten op basis van producten die geen
De producten voorgesteld in de advertenties en de
‘Gebakken grotchampignons enromige polenia… 40
GLUTEN-
“natuurlijke” gluten bevatten. Controleer
Groentewokmet kip en kruidenkaas
_—
Ge
VRIJ
niettemin de ingrediëntenlijstop de
Publireportages zn beschikbaar zolang het
Krokantetacosuit de ven...
a
5
‘assortiment wordt aangeboden.
verpakking.
Lauwe aardappelsalade met boontjes erwtenen
scampis
_—
8
All prijzen vermeld in dit magazine zjn indicatief
ZONDER
Receptop basis van producten die geen
(mdusief Recupel) en geldig aleen in België bij
Linzensalade mot geroosterde
“natuurlijke melk” bevatten. Controleer
Carrefour hypermarkten en de sypermarkten
druivenenburrata
"|
DIERLIJKE
MELK
niettemin de ingrediëntenlijstop de
Ss
Carrefour market en press,
Najaars-madltijdsalade met walnoten,rozijnen,
verpakking.
tot 28 oktober 2020. Onder voorbehoud van
‘appelen, quinoaen spinazie
_—
‘drukfouten.
Pizza met broccoliroom
—
_—
Recepten die geen diel
vlees bevatten.
Salade van rode kool, gerookte spekjes
Miet voedingsproducten (acessoires, games,
en cranberrys.
pneu
VEGGIE ©
Cantroleer niettemin de ingredièntenist op
ur mode) in verkrgharin de meeste
2
de verpakking.
Carrefour hypermarkten. Zolang devoorraad strekt.
Salade van spruiten, rode biet en pistaches
Volkorenpasta preifondue metoottagecheese
el
‘Zalm in papilot met bloemkoolcouscous … ….
5
nutriscore
Een schaal van 5 keuren die voedingsmiddelen.
Alle voedingswaren en verzorgingsproducten
SEE
voorgesteklin dit magazine zijn verkrijgbaar inde
Hasseert volgens hum voedingswaarde, vande
DESSERTS
‘gezondste in donkergroen (A), tot producten
‘Carrefour hypermarkten en desupermarkten
cl
GEEEB
‘dieje beter beperkt gebruikt in road (B).
Carrefour marke en buurtwinkels expres.
Appel perentaartop grootmoeders wijze …
Zolang devoorraad strekt.
Broodpudding met peren …
ns
12
‘Chocoladetaart met bananen..
_—
53
Dodelijk lekkere chocolademousse
Rijstpap met peren …
sr
ps
10
Carrefour FOODMAGAZINE existe aussi en français
Smoothie met appel …
‘Super simpele chocoladetaart … … …
Demandez-le en magasin ou sut
DIVERSEN
Chimichurri ……
_—
al
_—
19
COLOFON Carrefour FOODMAGAZINE is een uitgave van Carrefour Belgium + Verantwoordelijke uitgever RPR Brussel
Pumpkin Spice Latte …
Vinaigrette honing-mosterd …
a
0448.826.918 Sophie Lerouge, Olympiadenlaan 20, 1140 Brussel « Carrefour FOODMAGAZINE werd gemaakt voor Carrefour
Vinaigrette met gember … …
zn
23
door Valérie De Smet - Mediaregie Carrefour Contact: Laurent Baert 0478/301818 laurent. baert@carrefour com « Een realisatie
van wv propagande.be in samenwerking met BeContent.be « Creatief team Liesbeth Van Wassenhoven,
Karen Vandenbossche « Projectteam Lilia Guetat « Redactie Hilde Debisschop, Els De Meyer, Chloë Saeys,
Patricia Van Battel « Nagelezen door Isabelle Latour » Lay-out Claudia De Backer, Olivier Lomer, Ruth Vanhoutte «
Werkten mee aan dit nummer Louise De Brabandere, Michael Dehaspe, Eric Charneux, Ann Van der Auwera,
Wout Hendrickx, Alexandre Bibaut, Hannes Vandenbroucke « Druk Altavia Benelux, drukkerij Guillaume.
2018
foodmagazine | oktober 2020 67