Carrefour - Folder van 21.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 57




Hier is pagina 57 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.09.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

MIJN BIOMENU

or

FE

dik Ke.

te

EL

,

y

*

n

x

}

M

|

x

Cy

Zalm in papillot

A

met bloemkoolcouscous

LA

pl,

Eh]

gr REA

pen

er

=

rie

2

1

ut

£

cs

+

IN

:

SA CAL 43 GVETEN

7160

EN

AAGSUKERSI6B6VEZES

Frankrijk,

Bourgogne

Chablis Mathilde

Île

Sr,

Lafleur,

Zalm in papillot met bloemkoolcouscous

4 personen - Voorbereiding 15 min

(© Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de bloemkool in

Bereiding 15 min - Makkelijk -€

grove stukken en mix ze dan in de blender tot korrels met de

% biobloemkool |4 filets biozalm |

grootte van griesmeel

4 bic-aardappelen, in blokjes |

@) Leg telkens een zalmfilet in het midden van een vel bak-

Zel kappertjes | 40 g groene bio-olijven,

papier. Schep er bloemkoolcouscous over, aardappelblokjes,

lente-ui, tim, kappertjes, olijven en enkele roze peperbessen.

ontpiten in plakjes |8 el witte wijn

IN JE VOORRAADKAST

Kruid met zout en peper.

@ Giet bij elke papillot 2 el witte wijn en sluit de pakketjes.

2lenteuien, gesnipperd |

tm |roze

Bak ze 20 min in de oven. Werk af met roze peperbessen.

!

peperbessen | peper en zout

NS MAENANS CHA DK JE ET VERSTAND,

foodmagazine | oktober 2020 57