Carrefour - Folder van 21.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 57
Hier is pagina 57 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.09.2020 tot 31.10.2020.

Hier is pagina 57 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.09.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 21.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 57
MIJN BIOMENU or FE dik Ke. te EL , y * n x } M | x Cy Zalm in papillot A met bloemkoolcouscous LA pl, Eh] gr REA pen er = rie 2 1 ut £ cs + IN : SA CAL 43 GVETEN 7160 EN AAGSUKERSI6B6VEZES Frankrijk, Bourgogne Chablis Mathilde Île Sr, Lafleur, Zalm in papillot met bloemkoolcouscous 4 personen - Voorbereiding 15 min (© Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de bloemkool in Bereiding 15 min - Makkelijk -€ grove stukken en mix ze dan in de blender tot korrels met de % biobloemkool |4 filets biozalm | grootte van griesmeel 4 bic-aardappelen, in blokjes | @) Leg telkens een zalmfilet in het midden van een vel bak- Zel kappertjes | 40 g groene bio-olijven, papier. Schep er bloemkoolcouscous over, aardappelblokjes, lente-ui, tim, kappertjes, olijven en enkele roze peperbessen. ontpiten in plakjes |8 el witte wijn IN JE VOORRAADKAST Kruid met zout en peper. @ Giet bij elke papillot 2 el witte wijn en sluit de pakketjes. 2lenteuien, gesnipperd | tm |roze Bak ze 20 min in de oven. Werk af met roze peperbessen. ! peperbessen | peper en zout NS MAENANS CHA DK JE ET VERSTAND, foodmagazine | oktober 2020 57
Carrefour - Folder van 21.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 57