Carrefour - Folder van 21.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 57
Hier is pagina 57 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.09.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
MIJN BIOMENU
or
FE
dik Ke.
te
EL
,
y
*
n
x
}
M
|
x
Cy
Zalm in papillot
A
met bloemkoolcouscous
LA
pl,
Eh]
gr REA
pen
er
=
rie
2
1
ut
£
cs
+
IN
:
SA CAL 43 GVETEN
7160
EN
AAGSUKERSI6B6VEZES
Frankrijk,
Bourgogne
Chablis Mathilde
Île
Sr,
Lafleur,
Zalm in papillot met bloemkoolcouscous
4 personen - Voorbereiding 15 min
(© Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de bloemkool in
Bereiding 15 min - Makkelijk -€
grove stukken en mix ze dan in de blender tot korrels met de
% biobloemkool |4 filets biozalm |
grootte van griesmeel
4 bic-aardappelen, in blokjes |
@) Leg telkens een zalmfilet in het midden van een vel bak-
Zel kappertjes | 40 g groene bio-olijven,
papier. Schep er bloemkoolcouscous over, aardappelblokjes,
lente-ui, tim, kappertjes, olijven en enkele roze peperbessen.
ontpiten in plakjes |8 el witte wijn
IN JE VOORRAADKAST
Kruid met zout en peper.
@ Giet bij elke papillot 2 el witte wijn en sluit de pakketjes.
2lenteuien, gesnipperd |
tm |roze
Bak ze 20 min in de oven. Werk af met roze peperbessen.
!
peperbessen | peper en zout
NS MAENANS CHA DK JE ET VERSTAND,
foodmagazine | oktober 2020 57