Carrefour - Folder van 21.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 53
Hier is pagina 53 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.09.2020 tot 31.10.2020.

Hier is pagina 53 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.09.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 21.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 53
PINK RIBBON | bij Carrefour Chocolade-bananentaart 6 à8 personen (@) Bekleed een taartvorm met 20 min bakpapier en giet er het deeg in. Bak Bereiding 1u - Rusten 20 min 1uin de oven. Controleer of het deeg Makkelijk - € gaar is door er met de punt van een 2 mes in te prikken: als die er droog weer VOOR DETAART 3goed rijpe bananen 1 el olijfolie uitkomt, is de taart klaar. Laat volledig afkoelen en haal dan pas uit de vorm. 1230 ml amandelmelk | 250 g bloem. DE PAPILLON-BANANEN 12 el cacaopoeder | 100 g bruine suiker @) Klop de boter met de roomkaas en de bloemsuiker 5 à 10 min op tot een 18 g bakpoeder | 1tl kaneelpoeder Carrefour Bel heeft gekozen 14 snuifje zout 50 g chocoladedruppels glad, licht glazuur. Nappeer er de taart voor de Papillon-praducent VOOR DE AFWERKING mee en versier met de walnoten en de omdat die veeleisende sociale schijfjes banaan. 75 gboter op kamertemperatuur | 200 g doelstellingen nastreeft: kaas type Philadelphia | 100 g bloemsuiker ontwikkelingsprejecten, handvol waincten, fijngehakt |Y banaan oprichting van scholen en inschifjes PER PORTIE 473 KCAL ziekenhuizen, … 42 GSUIKERS 13,76 VEELS 8 GVETEN 676 KOOLAYDRATEN (D Verwam de oven voor op 180°C. 66E Prak in een schaal de bananen fijn met. een vork en voeg de olijfolie en de amandelmelk toe. Meng in een andere kom alle droge ingrediënten: bloem, cacaopoeder, bakpoeder, bruine suiker, kaneel en zout. Schep er het bananenmengsel onder en daarna de chocoladedruppels. GC ab # « D— Je wil de Pink Ribbon actie steunen maar weet niet wat gedaan met al die bananen? Surf naar carrefour.eu voor inspiratie en ideeen. foodmagazine | oktober 2020 53
Carrefour - Folder van 21.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 53