Carrefour - Folder van 21.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 53
Hier is pagina 53 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.09.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
PINK RIBBON | bij Carrefour
Chocolade-bananentaart
6 à8 personen
(@) Bekleed een taartvorm met
20 min
bakpapier en giet er het deeg in. Bak
Bereiding 1u - Rusten 20 min
1uin de oven. Controleer of het deeg
Makkelijk - €
gaar is door er met de punt van een
2
mes in te prikken: als die er droog weer
VOOR DETAART
3goed rijpe bananen 1 el olijfolie
uitkomt, is de taart klaar. Laat volledig
afkoelen en haal dan pas uit de vorm.
1230 ml amandelmelk | 250 g bloem.
DE PAPILLON-BANANEN
12 el cacaopoeder | 100 g bruine suiker
@) Klop de boter met de roomkaas en
de bloemsuiker 5 à 10 min op tot een
18 g bakpoeder | 1tl kaneelpoeder
Carrefour Bel
heeft gekozen
14 snuifje zout 50 g chocoladedruppels
glad, licht glazuur. Nappeer er de taart
voor de Papillon-praducent
VOOR DE AFWERKING
mee en versier met de walnoten en de
omdat die veeleisende sociale
schijfjes banaan.
75 gboter op kamertemperatuur | 200 g
doelstellingen nastreeft:
kaas type Philadelphia | 100 g bloemsuiker
ontwikkelingsprejecten,
handvol waincten, fijngehakt |Y banaan
oprichting van scholen en
inschifjes
PER PORTIE 473 KCAL
ziekenhuizen, …
42 GSUIKERS 13,76 VEELS
8 GVETEN 676 KOOLAYDRATEN
(D Verwam de oven voor op 180°C.
66E
Prak in een schaal de bananen fijn met.
een vork en voeg de olijfolie en de
amandelmelk toe. Meng in een andere
kom alle droge ingrediënten: bloem,
cacaopoeder, bakpoeder, bruine suiker,
kaneel en zout. Schep er het
bananenmengsel onder en daarna de
chocoladedruppels.
GC
ab
#
«
D—
Je wil de Pink Ribbon actie steunen maar weet
niet wat gedaan met al die bananen? Surf naar
carrefour.eu voor inspiratie en ideeen.
foodmagazine | oktober 2020 53