Carrefour - Folder van 21.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 36




Hier is pagina 36 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.09.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

er

=

E

=]

N

7

wf

!

se

N

|

nl

se

Dun

re

ad

“AA

| PA

A

N

ll

7

Ik

n

ko

os

+

ee

=

z

x

Er

Ds

md"

nimm

| ad

Ih

PIZZA ROLL

HAM, KAAS, SPINAZIE EN TOMAAT

MALITEN

au

|

Vache RE à.

INGREDIËNTEN | 16 PORTIES

11007

Be

OOR HETDE

VOOR DE

NITLUR

ww,

99 bb:

Sm! psssata

«à V

Fr:

de

D master

©

ve

2 Bleus Ni Pizza 8 Kazan

[\

ART:

=

dt

za:

atlapals alifale

Sa

gekaakte ham

24

|

droge gist

© rade Ji geenipperd

Ci

>

Eu,

|

9 1koffielepelzost

S 1394 jonge bladspinazie

T1

® Provencaalse kruiden

|

Vache Bleue

BEREIDING

TD

Lo en

|

© Het pizzadeeg: meng de bloem, het water, de gist, het

zout ende olijfolie gedurende 4tot 5 minuten in een

u

keukenrobot met kneedhaak.

7.2

@ Kneed net deeg tot 2 balletjes en laat 1 uur rijzen.

rd

pi

|

3

| A4

@ rol net deeg over een bebloemde ondergrond uit tot een

N

Ip

rechthoek met een dikte van 2 mm.

la!

@@ verdeel de passata over het deeg en kruid met de

Us

N

Provencaalse kruiden. Garneer met de uisnippers, de ham,

.

ns

3

de kaas Vache Bleue Mix Pizza en de spinazieblaadjes.

@ Rol net deeg nu samen tot een lange rol. Snijd de rol in

Se)

schijfjes van 4 cm dik

"A

m

(if

MIX

AN

il

“in

a

© Leu de schijfjes plat op een ovenschaal en laat nog

il

||

|

ner

Ra

20 minuten op kamertemperatuur rijzen.

MARQUE BEIGE 3

ATI

LE

nettes,

à

|

BELGISCH HE |

Il

||

Jin

rd 1

ie

Mrsesssl

@ Plaats de ovenschaal vervolgens 15 tot 20 minuten in een

|

ul

ji}

nun

Adern,

Are

SRS

voorverwarmde oven op 220%

LITE

en

© Wen

jke

pten op www.vachebleue.com