Carrefour - Folder van 21.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 45
Hier is pagina 45 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.09.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
un,
7
FA
bef
en
soep | dossier
hege
A
Ae
a
:
MES
Bloemkool-
velouté
Voor 4 personen
Voorbereiding 10 min -
Bereiding 35 min -
Makkelijk -€
1el olijfolie 11 grote ui, gesnipperd |
3 tenen knoflook, geperst | 1bloem:
kool, in roosjes | 11 groentebouillon
120 clroom |8 el grijze garnalen |
ug
peper, zout
de rest von de 9
en
Vos
wee
en,
(D) verhit de olijfolie in een,
stoofpot. Fruit de ui en de knof-
%
EP is TE
look op een zacht vuur. Giet er
Ve,
RI
HAAL
À
WLOEI
BAAR?
de bloemkoolroosjes bij en laat
%
HET
DEKSEL
VAN
5 min bakken. Breng op smaak
EN L
met peper en zout.
*
4
os
MALTA
op EEN
(@) Giet de bouillon overde
LAAG
groenten, zet het deksel op de
Ga
à
pot en laat 20 à 30 min sudderen.
4 F
(®) Mix de soep met de room
toteen zachte velouté Kruid bij
indien nodig. Bestrooi met de rest
&
van de geroosterde bloemkool-
a
gr
©
!
roosjes en enkele grijze garnalen
hi
Ae
Me
|
4
Omde TE tepimpen
Se,
kan ook soep maken van geroosterde
Bloemkoolvelouté
te
none bloemkoolroosjes zullen,
Peer
‚nog intensere smaak geven. Schik de bloemkoolroosjes,
En
ui
je uien de volledige tenen knoflook op een met bakpapier
lede bakplaat. Besprenkel met olijfolie en kruid met peper
en zout. Rooster 20 min in de oven op 190°C. Pel de tenen
knoflook en mix ze samen met de groenten, de bouillon en
kr de room tot een zijdezachte soep.
foodmagazine | oktober 2020 45