Carrefour - Folder van 21.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 45




Hier is pagina 45 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.09.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

un,

7

FA

bef

en

soep | dossier

hege

A

Ae

a

:

MES

Bloemkool-

velouté

Voor 4 personen

Voorbereiding 10 min -

Bereiding 35 min -

Makkelijk -€

1el olijfolie 11 grote ui, gesnipperd |

3 tenen knoflook, geperst | 1bloem:

kool, in roosjes | 11 groentebouillon

120 clroom |8 el grijze garnalen |

ug

peper, zout

de rest von de 9

en

Vos

wee

en,

(D) verhit de olijfolie in een,

stoofpot. Fruit de ui en de knof-

%

EP is TE

look op een zacht vuur. Giet er

Ve,

RI

HAAL

À

WLOEI

BAAR?

de bloemkoolroosjes bij en laat

%

HET

DEKSEL

VAN

5 min bakken. Breng op smaak

EN L

met peper en zout.

*

4

os

MALTA

op EEN

(@) Giet de bouillon overde

LAAG

groenten, zet het deksel op de

Ga

à

pot en laat 20 à 30 min sudderen.

4 F

(®) Mix de soep met de room

toteen zachte velouté Kruid bij

indien nodig. Bestrooi met de rest

&

van de geroosterde bloemkool-

a

gr

©

!

roosjes en enkele grijze garnalen

hi

Ae

Me

|

4

Omde TE tepimpen

Se,

kan ook soep maken van geroosterde

Bloemkoolvelouté

te

none bloemkoolroosjes zullen,

Peer

‚nog intensere smaak geven. Schik de bloemkoolroosjes,

En

ui

je uien de volledige tenen knoflook op een met bakpapier

lede bakplaat. Besprenkel met olijfolie en kruid met peper

en zout. Rooster 20 min in de oven op 190°C. Pel de tenen

knoflook en mix ze samen met de groenten, de bouillon en

kr de room tot een zijdezachte soep.

foodmagazine | oktober 2020 45