Carrefour - Folder van 21.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 12
Hier is pagina 12 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.09.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
FRUIT VAN BIJ ONS
Najaars-maaltijdsalade met walnoten,
rozijnen, appelen, quinoa en spinazie
ra
a
EE
4 personen - Voorbereiding 15 min
hi
Bereiding 10 min - Makkelijk
Br
ee
"|
100 gquinoa in 3 kleuren | 50 g
gedroogde cranberry's 50 g rozijnen
12 zoete appelen | 400 grode kool,
Broodpudding
geschaafd | 200 g jonge spinazie 2009
walnoten, grof gehakt | 120 g geitenkaas
met peren_…# ..
VOOR DE VINAIGRETTE
»2
4 personen
Voorbereiding 10 min
400 mi olijfolie | 50 mi vers geperst
Tm
A
citroensap | zel honing 4,54
2
Bereiding 45 min - Makkelijk -€
CS
#
mosterd | zout
=
3eieren |150 g suiker | 1 el vanille-
extract| 5 el verse roomkaas type
(D Bereid de quinoa
volgens de aanwijzingen
ci
Philadelphia | 2 el gesmotten boter
11 oudbakken stokbrood | 100 g geraspte
op de verpakking en laat
2
afkoelen.
ak
kokosnoot | 300 ml kokosmelk | 150 g
32
bosbessen 1 peer, in sneetjes
@) Roer voor de vinaigrette
2%
N
VOOR DE AFWERKING
alle ingrediënten door elkaar
en laat er de rozijnen en de
ed
geraspte kokosnoot | bloemsuiker
cranbeny's in weken. Snijde
en
appelen met de mandoline in
Verwarm de oven voor op 180°C.
dunne plakken.
(>
Klop in een mengkom de eieren licht
fe
ar
+
Ze
op met de suiker, het vanille-extract, de
(@) Meng alle ingrediënten en
roomkaas en de gesmolten boter.
te
“
Breek in een andere kom het
nappeer met de vinaigrette.
ut
Bestrooi met verbrokkelde
x
stokbrood in stukjes en voeg de
geîtenkaas en dien op.
geraspte kokosnoot en de kokosmelk
2
toe. Laat 5 min weken.
A,
@) Beboter een ovenschaal, bestuif.
met bloem en schep er de helft van het
broodmengsel in. Bestrooi met de helft
&
van de bosbessen en giet er de helft
ä
van het beslag over. Herhaal met de
rest van de ingrediënten.
Pr
(® Duw de sneetjes peer gelijkmatig
en rechtop in de bereiding, dek af met
een vel bakpapier en zet in de oven.
Bijzondere appelen
Sappig en boordevol smaak: onze
jk
Verwijder na 15 min het bakpapier en
appelen Kwaliteitsketen Carrefour
JAN
laat nog 30 min bakken. Bestrooi met
de geraspte kokosnoot en bloemsuiker
worden lokaal en duurzaam
%
geproduceerd in Limburg en Luik.
en serveer warm.
En:
Naargelang het seizoen kanje
Nog meer
genieten van de Zar, de Jonagold
heerlijke
Te
of de Sweet Surprise. Ze worden
So®
PAR PORTIONT57 KCAL
recepten op
geteeld volgens een natuurlijk en
54 VETTEN 76 KOOLAYDRATEN
Carrefour.eu
B
PERPORTE BTOKCAL
‘duurzaam procedé om
30 GSUNERS 9,8 6VEELS
96 VETEN! 84 KODLAYDRATEN
B
A7 GET
Oo
53 6 SUIKERSI 9,5 GVEELS
hun residugehalte te beperken.
2
w
17 ETEN
07
u
12 foodmagazine | oktober 2020