Carrefour - Folder van 21.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 12
Hier is pagina 12 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.09.2020 tot 31.10.2020.

Hier is pagina 12 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.09.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 21.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 12
FRUIT VAN BIJ ONS Najaars-maaltijdsalade met walnoten, rozijnen, appelen, quinoa en spinazie ra a EE 4 personen - Voorbereiding 15 min hi Bereiding 10 min - Makkelijk Br ee "| 100 gquinoa in 3 kleuren | 50 g gedroogde cranberry's 50 g rozijnen 12 zoete appelen | 400 grode kool, Broodpudding geschaafd | 200 g jonge spinazie 2009 walnoten, grof gehakt | 120 g geitenkaas met peren_…# .. VOOR DE VINAIGRETTE »2 4 personen Voorbereiding 10 min 400 mi olijfolie | 50 mi vers geperst Tm A citroensap | zel honing 4,54 2 Bereiding 45 min - Makkelijk -€ CS # mosterd | zout = 3eieren |150 g suiker | 1 el vanille- extract| 5 el verse roomkaas type (D Bereid de quinoa volgens de aanwijzingen ci Philadelphia | 2 el gesmotten boter 11 oudbakken stokbrood | 100 g geraspte op de verpakking en laat 2 afkoelen. ak kokosnoot | 300 ml kokosmelk | 150 g 32 bosbessen 1 peer, in sneetjes @) Roer voor de vinaigrette 2% N VOOR DE AFWERKING alle ingrediënten door elkaar en laat er de rozijnen en de ed geraspte kokosnoot | bloemsuiker cranbeny's in weken. Snijde en appelen met de mandoline in Verwarm de oven voor op 180°C. dunne plakken. (> Klop in een mengkom de eieren licht fe ar + Ze op met de suiker, het vanille-extract, de (@) Meng alle ingrediënten en roomkaas en de gesmolten boter. te “ Breek in een andere kom het nappeer met de vinaigrette. ut Bestrooi met verbrokkelde x stokbrood in stukjes en voeg de geîtenkaas en dien op. geraspte kokosnoot en de kokosmelk 2 toe. Laat 5 min weken. A, @) Beboter een ovenschaal, bestuif. met bloem en schep er de helft van het broodmengsel in. Bestrooi met de helft & van de bosbessen en giet er de helft ä van het beslag over. Herhaal met de rest van de ingrediënten. Pr (® Duw de sneetjes peer gelijkmatig en rechtop in de bereiding, dek af met een vel bakpapier en zet in de oven. Bijzondere appelen Sappig en boordevol smaak: onze jk Verwijder na 15 min het bakpapier en appelen Kwaliteitsketen Carrefour JAN laat nog 30 min bakken. Bestrooi met de geraspte kokosnoot en bloemsuiker worden lokaal en duurzaam % geproduceerd in Limburg en Luik. en serveer warm. En: Naargelang het seizoen kanje Nog meer genieten van de Zar, de Jonagold heerlijke Te of de Sweet Surprise. Ze worden So® PAR PORTIONT57 KCAL recepten op geteeld volgens een natuurlijk en 54 VETTEN 76 KOOLAYDRATEN Carrefour.eu B PERPORTE BTOKCAL ‘duurzaam procedé om 30 GSUNERS 9,8 6VEELS 96 VETEN! 84 KODLAYDRATEN B A7 GET Oo 53 6 SUIKERSI 9,5 GVEELS hun residugehalte te beperken. 2 w 17 ETEN 07 u 12 foodmagazine | oktober 2020
Carrefour - Folder van 21.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 12