Carrefour - Folder van 21.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 12




Hier is pagina 12 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.09.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

FRUIT VAN BIJ ONS

Najaars-maaltijdsalade met walnoten,

rozijnen, appelen, quinoa en spinazie

ra

a

EE

4 personen - Voorbereiding 15 min

hi

Bereiding 10 min - Makkelijk

Br

ee

"|

100 gquinoa in 3 kleuren | 50 g

gedroogde cranberry's 50 g rozijnen

12 zoete appelen | 400 grode kool,

Broodpudding

geschaafd | 200 g jonge spinazie 2009

walnoten, grof gehakt | 120 g geitenkaas

met peren_…# ..

VOOR DE VINAIGRETTE

»2

4 personen

Voorbereiding 10 min

400 mi olijfolie | 50 mi vers geperst

Tm

A

citroensap | zel honing 4,54

2

Bereiding 45 min - Makkelijk -€

CS

#

mosterd | zout

=

3eieren |150 g suiker | 1 el vanille-

extract| 5 el verse roomkaas type

(D Bereid de quinoa

volgens de aanwijzingen

ci

Philadelphia | 2 el gesmotten boter

11 oudbakken stokbrood | 100 g geraspte

op de verpakking en laat

2

afkoelen.

ak

kokosnoot | 300 ml kokosmelk | 150 g

32

bosbessen 1 peer, in sneetjes

@) Roer voor de vinaigrette

2%

N

VOOR DE AFWERKING

alle ingrediënten door elkaar

en laat er de rozijnen en de

ed

geraspte kokosnoot | bloemsuiker

cranbeny's in weken. Snijde

en

appelen met de mandoline in

Verwarm de oven voor op 180°C.

dunne plakken.

(>

Klop in een mengkom de eieren licht

fe

ar

+

Ze

op met de suiker, het vanille-extract, de

(@) Meng alle ingrediënten en

roomkaas en de gesmolten boter.

te



Breek in een andere kom het

nappeer met de vinaigrette.

ut

Bestrooi met verbrokkelde

x

stokbrood in stukjes en voeg de

geîtenkaas en dien op.

geraspte kokosnoot en de kokosmelk

2

toe. Laat 5 min weken.

A,

@) Beboter een ovenschaal, bestuif.

met bloem en schep er de helft van het

broodmengsel in. Bestrooi met de helft

&

van de bosbessen en giet er de helft

ä

van het beslag over. Herhaal met de

rest van de ingrediënten.

Pr

(® Duw de sneetjes peer gelijkmatig

en rechtop in de bereiding, dek af met

een vel bakpapier en zet in de oven.

Bijzondere appelen

Sappig en boordevol smaak: onze

jk

Verwijder na 15 min het bakpapier en

appelen Kwaliteitsketen Carrefour

JAN

laat nog 30 min bakken. Bestrooi met

de geraspte kokosnoot en bloemsuiker

worden lokaal en duurzaam

%

geproduceerd in Limburg en Luik.

en serveer warm.

En:

Naargelang het seizoen kanje

Nog meer

genieten van de Zar, de Jonagold

heerlijke

Te

of de Sweet Surprise. Ze worden

So®

PAR PORTIONT57 KCAL

recepten op

geteeld volgens een natuurlijk en

54 VETTEN 76 KOOLAYDRATEN

Carrefour.eu

B

PERPORTE BTOKCAL

‘duurzaam procedé om

30 GSUNERS 9,8 6VEELS

96 VETEN! 84 KODLAYDRATEN

B

A7 GET

Oo

53 6 SUIKERSI 9,5 GVEELS

hun residugehalte te beperken.

2

w

17 ETEN

07

u

12 foodmagazine | oktober 2020