Carrefour - Folder van 21.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 19




Hier is pagina 19 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.09.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Zoveel te doen

met een pompoen

Kastanjepompoen smukt

Rijk aan caroteen, vitamines

al je herfstrecepten op

C Een À, en geeft je zo energie.

met zijn kastanjesmaak

Kastanjepompoen iskleiner dan zijn neefje,

en zachte textuur.

deklassieke pompoen. Het vruchtvlees is

u %

2

vaster en heeft een intensere, zoete smaak

en,

waar je duidelijk kastanjes in proeft. Hijkan

Fès

}

=

perfect wortelen vervangen in de klassieke

RECEPT MET RESTJES

carrot cake, maar kastanjepompoen kan je

ook rauw (geraspt) eten met een lekkere

Je hebt wat pompoen over?

Mix het overschotje tot puree en

vinaigrette. Kastanjepompoen houdt van,

gebruik het voor deze heerlijke

kaneel en gember, en je kunter ook

koffie met melk en pompoen.

confituur van maken.

Origineel en hartverwarmend

op een herfstige avond!

Pp

Pumpkin

van het

À

(3

L

spice latte

SCIZOEN

1 grote tas

Voorbereiding 5 min

Bereiding 10 min - Makkelijk - €

A

tl kaneel + een beetje voor de

afwerking |1tl gember |1t1 chiipeper

2

Asnuifje nootmuskaat | 200 ml melk |

x

&

el pompoenpuree| 111 suiker |

5

espresso |1tl vanille-extract slagroom

(D) Meng alle specerijen. Verhitin

een steelpan de melk met de

pompoenpuree, de suiker en 1 van

PAL

=

het specerijenmengsel. Breng aan

de kook.

(@) Haal van het vuur en giet er de

r

R

|

espresso en het vanille-extract bij.

(®) giet in een grote tas, werk af

Ì

met slagroom en bestrooi met

Ey

ri

kaneel,

>

ien

co TBE

u

166 SUKERS 0,26 VEZELS 17,5 GEMITTER

PER PORTIE 204KCAL 9,6 G VETTEN 216 KOOLHYDRAEN

na

Le

foodmagazine | oktober 2020 49