Carrefour - Folder van 21.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 46
Hier is pagina 46 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.09.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Pel
FD
4
=
m
à
La
„ Kies
QUE
Van het s
Vi Me
CT
hid
ELL
in
Je het
LE
VA
SELON
en bieden
ij
Ee
EN
k
N
le
>
mpoens
met In.
he
4
De
7
Dn.
(à:
ri
pe
5
Pompoensoep
2
Voor 4 personen -
Voorbereiding 10 min -
Bereiding 30 min -
Makkelijk -€
tel olijfolie | 2 tenen knoflook, geperst
1ui, gesnipperd 11 preiwit, in ringen,
14pompoen,in blokjes | 11 gevogelte
bouillon | peper, zout
Verwarm de olijfolie in een gro-
te kookpot op een zacht vuur en
fruit de knoflook en de ui, Zet het
|
vuur hoger en giet er het preiwit
bij. Bak 2 min en voeg de pom-
©
Om desoepte pimpen |
PER PORTIE 67 KCAL
poenblokjes toe. Breng op smaak
Eeh exotische toets: Voeg op het einde
286 VET
met peper en zout en deglaceer
6.66 KOOLHIDRATEN
met de bouillon,
van de bereidingstijd 1el kerrie toe. Roer
5,56 SUKERS
‚en werk af met 400 ml kokosmelk.
296 VES
23GEMTTEN.
Zet het deksel op de pot en
Indische smaken: Rooster 3 el
laat 20 à 30 min sudderen op een
pompoenpitten in een ingevette pan,
De
zacht vuur.
met een snuifje kerrie. Werkde soep af
PN
met verse koriander en bestrooi met de
IES
(@) Mix tot een gladde soep. Proef
geroosterde pompoenpitten.
en kruid bij indien nodig.
cd”
a
À
Oa |
-
An
Le