Carrefour - Folder van 21.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 46




Hier is pagina 46 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.09.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Pel

FD

4

=

m

à

La

„ Kies

QUE

Van het s

Vi Me

CT

hid

ELL

in

Je het

LE

VA

SELON

en bieden

ij

Ee

EN

k

N

le

>

mpoens

met In.

he

4

De

7

Dn.

(à:

ri

pe

5

Pompoensoep

2

Voor 4 personen -

Voorbereiding 10 min -

Bereiding 30 min -

Makkelijk -€

tel olijfolie | 2 tenen knoflook, geperst

1ui, gesnipperd 11 preiwit, in ringen,

14pompoen,in blokjes | 11 gevogelte

bouillon | peper, zout

Verwarm de olijfolie in een gro-

te kookpot op een zacht vuur en

fruit de knoflook en de ui, Zet het

|

vuur hoger en giet er het preiwit

bij. Bak 2 min en voeg de pom-

©

Om desoepte pimpen |

PER PORTIE 67 KCAL

poenblokjes toe. Breng op smaak

Eeh exotische toets: Voeg op het einde

286 VET

met peper en zout en deglaceer

6.66 KOOLHIDRATEN

met de bouillon,

van de bereidingstijd 1el kerrie toe. Roer

5,56 SUKERS

‚en werk af met 400 ml kokosmelk.

296 VES

23GEMTTEN.

Zet het deksel op de pot en

Indische smaken: Rooster 3 el

laat 20 à 30 min sudderen op een

pompoenpitten in een ingevette pan,

De

zacht vuur.

met een snuifje kerrie. Werkde soep af

PN

met verse koriander en bestrooi met de

IES

(@) Mix tot een gladde soep. Proef

geroosterde pompoenpitten.

en kruid bij indien nodig.

cd”

a

À

Oa |

-

An

Le