Carrefour - Folder van 21.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 63
Hier is pagina 63 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.09.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
MIJN BIOMENU
ch
+
QE
8
/
jj
en
Le
re
(2
LA
>
Er‘
%
Lauwe aardappelsalade
j
met boontjes,
erwten en scampi's
ál
ú
+
pe roue
de
Herren
Spanje, Treixadura
5
=
14 GKOOLRYDRATEN
Adegas Bodega
N
26SUKERS
asvzas
Fernández Ribeiro Terra Minei,
226 EME
4
wit
aren
Lauwe aardappelsalade met boontjes, erwten en scampi's
4 personen - Voorbereiding 5 min
(© Vernit een scheutje olie in een braadpan. Bak de garnaat
Bereiding 15 min - Makkelijk -€
staarten 5 min en voeg op het einde de knoflook toe. Schep de
garnaalstaarten uit de pan.
16 biogamaalstaarten (diepvries) 200 g bio
gebakken aardappelen (diepvries)
(© Giet wat extra olie in dezelfde pan en bak de aardappel
E
tes een paar minuten. Voeg dan de boontjes toe en laat ze al
1150 g groene boontjes (diepvries) 150 9
bio-erwten (diepvries) 1 handvol veldsla
roerend opwarmen tot alle vloeistof verdampt is. Voeg de erwten
toe en laat ze meewarmen tot alle groenten mals zijn. Kruid met
IN JE VOORRAADKAST
zout en peper.
olijfolie | 2 teentjes knoflook, fijngehakt
lzout, peper
@) Leg de gamaalstaarten weer bij de warme groenten, schep
om en verdeel alles over de borden. Garneer met blaadjes
veldsla.
‘OS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.
foodmagazine | oktober 2020 63