Carrefour - Folder van 21.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 63
Hier is pagina 63 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.09.2020 tot 31.10.2020.

Hier is pagina 63 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.09.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 21.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 63
MIJN BIOMENU ch + QE 8 / jj en Le re (2 LA > Er‘ % Lauwe aardappelsalade j met boontjes, erwten en scampi's ál ú + pe roue de Herren Spanje, Treixadura 5 = 14 GKOOLRYDRATEN Adegas Bodega N 26SUKERS asvzas Fernández Ribeiro Terra Minei, 226 EME 4 wit aren Lauwe aardappelsalade met boontjes, erwten en scampi's 4 personen - Voorbereiding 5 min (© Vernit een scheutje olie in een braadpan. Bak de garnaat Bereiding 15 min - Makkelijk -€ staarten 5 min en voeg op het einde de knoflook toe. Schep de garnaalstaarten uit de pan. 16 biogamaalstaarten (diepvries) 200 g bio gebakken aardappelen (diepvries) (© Giet wat extra olie in dezelfde pan en bak de aardappel E tes een paar minuten. Voeg dan de boontjes toe en laat ze al 1150 g groene boontjes (diepvries) 150 9 bio-erwten (diepvries) 1 handvol veldsla roerend opwarmen tot alle vloeistof verdampt is. Voeg de erwten toe en laat ze meewarmen tot alle groenten mals zijn. Kruid met IN JE VOORRAADKAST zout en peper. olijfolie | 2 teentjes knoflook, fijngehakt lzout, peper @) Leg de gamaalstaarten weer bij de warme groenten, schep om en verdeel alles over de borden. Garneer met blaadjes veldsla. ‘OS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND. foodmagazine | oktober 2020 63
Carrefour - Folder van 21.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 63