Carrefour - Folder van 21.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 63




Hier is pagina 63 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.09.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

MIJN BIOMENU

ch

+

QE

8

/

jj

en

Le

re

(2

LA

>

Er‘

%

Lauwe aardappelsalade

j

met boontjes,

erwten en scampi's

ál

ú

+

pe roue

de

Herren

Spanje, Treixadura

5

=

14 GKOOLRYDRATEN

Adegas Bodega

N

26SUKERS

asvzas

Fernández Ribeiro Terra Minei,

226 EME

4

wit

aren

Lauwe aardappelsalade met boontjes, erwten en scampi's

4 personen - Voorbereiding 5 min

(© Vernit een scheutje olie in een braadpan. Bak de garnaat

Bereiding 15 min - Makkelijk -€

staarten 5 min en voeg op het einde de knoflook toe. Schep de

garnaalstaarten uit de pan.

16 biogamaalstaarten (diepvries) 200 g bio

gebakken aardappelen (diepvries)

(© Giet wat extra olie in dezelfde pan en bak de aardappel

E

tes een paar minuten. Voeg dan de boontjes toe en laat ze al

1150 g groene boontjes (diepvries) 150 9

bio-erwten (diepvries) 1 handvol veldsla

roerend opwarmen tot alle vloeistof verdampt is. Voeg de erwten

toe en laat ze meewarmen tot alle groenten mals zijn. Kruid met

IN JE VOORRAADKAST

zout en peper.

olijfolie | 2 teentjes knoflook, fijngehakt

lzout, peper

@) Leg de gamaalstaarten weer bij de warme groenten, schep

om en verdeel alles over de borden. Garneer met blaadjes

veldsla.

‘OS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.

foodmagazine | oktober 2020 63