Carrefour - Folder van 21.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 55




Hier is pagina 55 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.09.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

MIJN BIOMENU | gezond en lekker

Je hoeft je spaarvarken niet te slachten,

of je het hoofd te breken, voor ideeën om

Aan tafel!

budgetvriendelijk te koken. Laat je inspireren!

nn

dn

Tace's voor —

Krokante taco's

Klein

een heel

uit de oven

and

zacht Prijs)

4 personen - Voorbereiding 10 min

Bereiding 10 min - Makkelijk -€

200 gbiorundsvlees | 400 g bio rode bonen

(blik}, gespoeld en uitgelekt |100 gbioker-

>

stomaten, in 4 gesneden | 2 el sap van een

biolimoen |4 maïstortila |

«Fr

-

IN JE VOORRAADKAST

24 biopaprikapoeder| bioolifolie | 1/4 bio

Krokante

taco's

rode ui, fijngesneden | {handvol biokorian-

uit de oven

der, fijngehakt | zout, zwarte peper

(© Verwarn de ovengrill voor. Kruid het

vlees met paprikapoeder, zout en peper

en bak het in een pan met olijfolie, 2 à

3 min per kant. Snij het vervolgens in

dunne reepjes.

@ Meng de rode bonen met de ui,

de kerstomaten, de koriander en het

limoensap. Kruid met zout en peper. Leg

de tortila's per twee op twee bakplaten

wl

bekleed met bakpapier. Besprenkel

ze gul met olijfolie en verdeel gelijke

delen bonenmix over een helft van elke

tortilla.

LCR

@) Stroai er reepjes steak over, plooi

de tortilla in tweeën en zet kort onder

de ovengril. Herhaal met de andere

nd

tortilla's en serveer.

Ees

=

PER.

G2TKCALI 25 VETTEN

58 GKOOLNYDRATEN

2

3B6SUKERSI BIGVEZES.

38 GENI

foodmagazine | oktober 2020 55