Carrefour - Folder van 21.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 55
Hier is pagina 55 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.09.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
MIJN BIOMENU | gezond en lekker
Je hoeft je spaarvarken niet te slachten,
of je het hoofd te breken, voor ideeën om
Aan tafel!
budgetvriendelijk te koken. Laat je inspireren!
nn
dn
Tace's voor —
Krokante taco's
Klein
een heel
uit de oven
and
zacht Prijs)
4 personen - Voorbereiding 10 min
Bereiding 10 min - Makkelijk -€
200 gbiorundsvlees | 400 g bio rode bonen
(blik}, gespoeld en uitgelekt |100 gbioker-
>
stomaten, in 4 gesneden | 2 el sap van een
biolimoen |4 maïstortila |
«Fr
-
IN JE VOORRAADKAST
24 biopaprikapoeder| bioolifolie | 1/4 bio
Krokante
taco's
rode ui, fijngesneden | {handvol biokorian-
uit de oven
der, fijngehakt | zout, zwarte peper
(© Verwarn de ovengrill voor. Kruid het
vlees met paprikapoeder, zout en peper
en bak het in een pan met olijfolie, 2 à
3 min per kant. Snij het vervolgens in
dunne reepjes.
@ Meng de rode bonen met de ui,
de kerstomaten, de koriander en het
limoensap. Kruid met zout en peper. Leg
de tortila's per twee op twee bakplaten
wl
bekleed met bakpapier. Besprenkel
ze gul met olijfolie en verdeel gelijke
delen bonenmix over een helft van elke
tortilla.
LCR
@) Stroai er reepjes steak over, plooi
de tortilla in tweeën en zet kort onder
de ovengril. Herhaal met de andere
nd
tortilla's en serveer.
Ees
=
PER.
G2TKCALI 25 VETTEN
58 GKOOLNYDRATEN
2
3B6SUKERSI BIGVEZES.
38 GENI
foodmagazine | oktober 2020 55