Carrefour - Folder van 21.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 34




Hier is pagina 34 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.09.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

WEEKEND MET HET GEZIN

We

“Het gerecht dat bi

iedereen in de smaak valt:

een goed stuk vlees voor

eter en smeuig

e puree

ve

à

TS de EE

FT

ne

EN

‘+

Pa

Le

he

EN asen. *

re

ue

Va

appie

pe

CA

Bs er

Js

Voor een rijkere

=

saus, voe j

sjalotten toe die

4

eerst hebt

Entrecote

3

ebakken, nog

voor je het bier

met bier en puree,

bij de saus giet.

geroosterde peer

ac

en pastinaak

a

45 min

Verwarm de oven voor op

Voeg de room toe en roer

Bereiding 1u - Makkelijk -€

180°C. Schik de kwarten

even goed door Snij de

pastinaak en peer in een

entrecote in reepjes, overgiet

2 grote pastinaken, in kwarten

ovenschaal. Breng op smaak

met de biersaus en bestrooi

3 peren, in kwarten

met peper en zout en

met wat tijm. Serveer met

zel olijfolie

besprenkel met de olijfolie. Zet

de puree en de stukken

1kg vastkokende aardappelen

40 min in de oven.

pastinaak en peer.

1groteel boter

50 mi lichte culinaire room

@) schil de aardappelen en

kook ze 20 min in gezouten

800 g rundsentrecote

water. Giet ze af en plet tot een

QE:EB

enkele takjes citroentijm

2el arachideolie

puree samen met de boter, de

PER PORTIE 960 KCAL! 446 VETTEN

room, peper en zout.

186 VEZESI 54 GENDT

796 KOOLAYORATE 132 SUIKERS

peper, zout

@) Bak net vlees 1 min langs

VOOR DE BIERSAUS

elke kant in de arachideolie.

450 ml Rodenbach

150 ml rundsfond

Haal het vlees uit de pan en

Frankrijk, Côtes du Rhône

deglaceer met het bier, de fond,

Santa Duc Gigondas

4 el Luikse siroop

“Les Garancières”,

tel mosterd

de Luikse siroop en de mosterd

Rood,

70 mi lichte culinaire room

en laatinkoken.

24 foodmagazine | oktober 2020

ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND