Carrefour - Folder van 21.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 34
Hier is pagina 34 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.09.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
WEEKEND MET HET GEZIN
We
“Het gerecht dat bi
iedereen in de smaak valt:
een goed stuk vlees voor
eter en smeuig
e puree
ve
à
TS de EE
FT
ne
EN
‘+
Pa
Le
he
EN asen. *
re
ue
Va
appie
pe
CA
Bs er
Js
Voor een rijkere
=
saus, voe j
sjalotten toe die
4
eerst hebt
Entrecote
3
ebakken, nog
voor je het bier
met bier en puree,
bij de saus giet.
geroosterde peer
ac
en pastinaak
a
45 min
Verwarm de oven voor op
Voeg de room toe en roer
Bereiding 1u - Makkelijk -€
180°C. Schik de kwarten
even goed door Snij de
pastinaak en peer in een
entrecote in reepjes, overgiet
2 grote pastinaken, in kwarten
ovenschaal. Breng op smaak
met de biersaus en bestrooi
3 peren, in kwarten
met peper en zout en
met wat tijm. Serveer met
zel olijfolie
besprenkel met de olijfolie. Zet
de puree en de stukken
1kg vastkokende aardappelen
40 min in de oven.
pastinaak en peer.
1groteel boter
50 mi lichte culinaire room
@) schil de aardappelen en
kook ze 20 min in gezouten
800 g rundsentrecote
water. Giet ze af en plet tot een
QE:EB
enkele takjes citroentijm
2el arachideolie
puree samen met de boter, de
PER PORTIE 960 KCAL! 446 VETTEN
room, peper en zout.
186 VEZESI 54 GENDT
796 KOOLAYORATE 132 SUIKERS
peper, zout
@) Bak net vlees 1 min langs
VOOR DE BIERSAUS
elke kant in de arachideolie.
450 ml Rodenbach
150 ml rundsfond
Haal het vlees uit de pan en
Frankrijk, Côtes du Rhône
deglaceer met het bier, de fond,
Santa Duc Gigondas
4 el Luikse siroop
“Les Garancières”,
tel mosterd
de Luikse siroop en de mosterd
Rood,
70 mi lichte culinaire room
en laatinkoken.
24 foodmagazine | oktober 2020
ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND