Carrefour - Folder van 21.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 34
Hier is pagina 34 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.09.2020 tot 31.10.2020.

Hier is pagina 34 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.09.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 21.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 34
WEEKEND MET HET GEZIN We “Het gerecht dat bi iedereen in de smaak valt: een goed stuk vlees voor eter en smeuig e puree ve à TS de EE FT ne EN ‘+ Pa Le he EN asen. * re ue Va appie pe CA Bs er Js Voor een rijkere = saus, voe j sjalotten toe die 4 eerst hebt Entrecote 3 ebakken, nog voor je het bier met bier en puree, bij de saus giet. geroosterde peer ac en pastinaak a 45 min Verwarm de oven voor op Voeg de room toe en roer Bereiding 1u - Makkelijk -€ 180°C. Schik de kwarten even goed door Snij de pastinaak en peer in een entrecote in reepjes, overgiet 2 grote pastinaken, in kwarten ovenschaal. Breng op smaak met de biersaus en bestrooi 3 peren, in kwarten met peper en zout en met wat tijm. Serveer met zel olijfolie besprenkel met de olijfolie. Zet de puree en de stukken 1kg vastkokende aardappelen 40 min in de oven. pastinaak en peer. 1groteel boter 50 mi lichte culinaire room @) schil de aardappelen en kook ze 20 min in gezouten 800 g rundsentrecote water. Giet ze af en plet tot een QE:EB enkele takjes citroentijm 2el arachideolie puree samen met de boter, de PER PORTIE 960 KCAL! 446 VETTEN room, peper en zout. 186 VEZESI 54 GENDT 796 KOOLAYORATE 132 SUIKERS peper, zout @) Bak net vlees 1 min langs VOOR DE BIERSAUS elke kant in de arachideolie. 450 ml Rodenbach 150 ml rundsfond Haal het vlees uit de pan en Frankrijk, Côtes du Rhône deglaceer met het bier, de fond, Santa Duc Gigondas 4 el Luikse siroop “Les Garancières”, tel mosterd de Luikse siroop en de mosterd Rood, 70 mi lichte culinaire room en laatinkoken. 24 foodmagazine | oktober 2020 ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND
Carrefour - Folder van 21.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 34