Carrefour - Folder van 21.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 24
Hier is pagina 24 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.09.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Een heerlijk
PT salade,
AE
NEK Date
d gerecht
Een verzadigen
lorieen.
mer weinig cal
Linzensalade met
geroosterde druiven
en burrata
Fl
id
Linzensalade met
geroosterde
5:
#
druivenen burrata
r
123
Neta edenis sie head
Bereiding 15 min - Makkelijk - €
bn
250 ggespoelde linzen |4 el dragon,
2
fingesnipperd | zeste van 1 citroen |
|
1rode ui, in fijne ringen |4 el olijfolie |
%
42
500 g rode druiven! 2 el balsamicos-
à
en
EN add ela na
ez
ne suiker |4kleine burrata |1 handvol
vers basilicum | peper; zout
CA
=
© Laat de Iinzen uitlekken. Meng
.
>
ze metde.gragon, de este van
ditroen en derode ul. Breng op
EEE SEITE CEE)
ke
Pr
he
zout.
+
N
5
© Verwarm de oven voor op
:
Lu
180°C. Meng in een'kom de door-
CAP ES ER ene TV
DANS
de balsamieoazijn, 2 él olifolie, de
DAC EETN ETATS
deze mengeling in een oven-
Sy
A
hd
schaal en bak 15 min in de oven.
”
L
Laat daamarusten op kamertem-
peratuur
er
A
® serveer de linzen met de
radicchio, druiven en de burrata.
Bestrooi met vers basilicum en
17
dien op.
È
ec ce
Frankrijk, Elzas
CRT Eu
EME
Famille Cattin,
AAP
Pinot Blanc, Bio