Carrefour - Folder van 21.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 24
Hier is pagina 24 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.09.2020 tot 31.10.2020.

Hier is pagina 24 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.09.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 21.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 24
Een heerlijk PT salade, AE NEK Date d gerecht Een verzadigen lorieen. mer weinig cal Linzensalade met geroosterde druiven en burrata Fl id Linzensalade met geroosterde 5: # druivenen burrata r 123 Neta edenis sie head Bereiding 15 min - Makkelijk - € bn 250 ggespoelde linzen |4 el dragon, 2 fingesnipperd | zeste van 1 citroen | | 1rode ui, in fijne ringen |4 el olijfolie | % 42 500 g rode druiven! 2 el balsamicos- à en EN add ela na ez ne suiker |4kleine burrata |1 handvol vers basilicum | peper; zout CA = © Laat de Iinzen uitlekken. Meng . > ze metde.gragon, de este van ditroen en derode ul. Breng op EEE SEITE CEE) ke Pr he zout. + N 5 © Verwarm de oven voor op : Lu 180°C. Meng in een'kom de door- CAP ES ER ene TV DANS de balsamieoazijn, 2 él olifolie, de DAC EETN ETATS deze mengeling in een oven- Sy A hd schaal en bak 15 min in de oven. ” L Laat daamarusten op kamertem- peratuur er A ® serveer de linzen met de radicchio, druiven en de burrata. Bestrooi met vers basilicum en 17 dien op. È ec ce Frankrijk, Elzas CRT Eu EME Famille Cattin, AAP Pinot Blanc, Bio
Carrefour - Folder van 21.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 24