Carrefour - Folder van 21.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 24




Hier is pagina 24 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.09.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Een heerlijk

PT salade,

AE

NEK Date

d gerecht

Een verzadigen

lorieen.

mer weinig cal

Linzensalade met

geroosterde druiven

en burrata

Fl

id

Linzensalade met

geroosterde

5:

#

druivenen burrata

r

123

Neta edenis sie head

Bereiding 15 min - Makkelijk - €

bn

250 ggespoelde linzen |4 el dragon,

2

fingesnipperd | zeste van 1 citroen |

|

1rode ui, in fijne ringen |4 el olijfolie |

%

42

500 g rode druiven! 2 el balsamicos-

à

en

EN add ela na

ez

ne suiker |4kleine burrata |1 handvol

vers basilicum | peper; zout

CA

=

© Laat de Iinzen uitlekken. Meng

.

>

ze metde.gragon, de este van

ditroen en derode ul. Breng op

EEE SEITE CEE)

ke

Pr

he

zout.

+

N

5

© Verwarm de oven voor op

:

Lu

180°C. Meng in een'kom de door-

CAP ES ER ene TV

DANS

de balsamieoazijn, 2 él olifolie, de

DAC EETN ETATS

deze mengeling in een oven-

Sy

A

hd

schaal en bak 15 min in de oven.



L

Laat daamarusten op kamertem-

peratuur

er

A

® serveer de linzen met de

radicchio, druiven en de burrata.

Bestrooi met vers basilicum en

17

dien op.

È

ec ce

Frankrijk, Elzas

CRT Eu

EME

Famille Cattin,

AAP

Pinot Blanc, Bio