Carrefour - Folder van 10.05.2021 tot 07.06.2021 - Pagina 8
Hier is pagina 8 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 10.05.2021 tot 07.06.2021.

Hier is pagina 8 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 10.05.2021 tot 07.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 10.05.2021 tot 07.06.2021 - Pagina 8
À NOOIT GENOEG ANIJS? Ms. Wil je de anijssmaak t versterken? Snipper de venkelknol rauw I en meng met wat citroensap, zout, peper en olijfolie. Ni =d r fe ziek we ar I m ze +. x” y = SES, BBQ TIME "+ Dee salade en FE Er een hen m en erecht bì vlees of ‘een Eer meot zalm. Venkelsalade met sinaasappel, venkelzaadjes, Gezondeknol gegrilde amandelen encitroenvinaigrette- „an Venkel is goed voor & personen je spijsvertering en Voorbereiding 30 min (Dsnij het loof van de venkelknollen en leg het bevat flinke dosissen Maldelijk-€ voedingsstoffen: opzij, Snij de steeltjes van de knollen en snij ze in dunne schijfjes. Snij de knollen zelf met de mando- ijzer, kalium, calcium, 2 kdeine venkelknollen line in flinterdunne schijven. Leg alle schijfjes in een magnesium, vitamine C enE, en betacaroteen. 2 sinaasappelen mengkom. 2 handenvol amandelen | En dan hebben we het Schil de sinaasappelen à vif met een scherp mes. en snij de partjes tussen de vliesjes uit. Leg de partjes nog niet over de uiterst VOOR DE VINAIGRETTE makkelijk verteerbare 24 venkelzaadjes bij de venkel. Hak de amandelen grof en rooster ze vezels. Gedroogd zijn goudbruin en krokant in een pan zonder vetstof. 2teentjes knoflook het loof en de stengels 2el ctroensap een heerlike anijsachtige 24 honing @)Maak de vinaigrette: plet de venkelzaadjes. smaakmaker voor Pelen.pers de knoflook. Meng venkelzaadjes en 400 mi olijfolie knoflook met het citroensap en de honing. Voeg de el PER PORTIE court-bouillon en vis. De zout, peper 3720 olijfolie in een dun straaltje toe en klop toteen gladde |=” Seven 15 GKOOLWDRATEN zaadjes geven een extra vinaigrette. Kruid met zout en peper. Strooi de ge- 136 SUERS smaakje aan desserts. 5AGVZES roosterde amandelen over de salade en besprenkel 8® 86 Emmen met de vinaigrette. Versier met het venkelloof. 8 carrefour Food Magazine | mei 2021
Carrefour - Folder van 10.05.2021 tot 07.06.2021 - Pagina 8