Carrefour - Folder van 10.05.2021 tot 07.06.2021 - Pagina 8




Hier is pagina 8 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 10.05.2021 tot 07.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

À

NOOIT GENOEG

ANIJS?

Ms.

Wil je de anijssmaak

t versterken?

Snipper de

venkelknol rauw

I

en meng met wat

citroensap, zout,

peper en olijfolie.

Ni

=d

r

fe

ziek

we

ar

I

m

ze

+.

x”

y

=

SES,

BBQ TIME

"+

Dee salade

en FE

Er

een hen

m

en

erecht bì

vlees of ‘een

Eer

meot zalm.

Venkelsalade met sinaasappel, venkelzaadjes,

Gezondeknol

gegrilde amandelen encitroenvinaigrette-

„an

Venkel is goed voor

& personen

je spijsvertering en

Voorbereiding 30 min

(Dsnij het loof van de venkelknollen en leg het

bevat flinke dosissen

Maldelijk-€

voedingsstoffen:

opzij, Snij de steeltjes van de knollen en snij ze in

dunne schijfjes. Snij de knollen zelf met de mando-

ijzer, kalium, calcium,

2 kdeine venkelknollen

line in flinterdunne schijven. Leg alle schijfjes in een

magnesium, vitamine C

enE, en betacaroteen.

2 sinaasappelen

mengkom.

2 handenvol amandelen

|

En dan hebben we het

Schil de sinaasappelen à vif met een scherp mes.

en snij de partjes tussen de vliesjes uit. Leg de partjes

nog niet over de uiterst

VOOR DE VINAIGRETTE

makkelijk verteerbare

24 venkelzaadjes

bij de venkel. Hak de amandelen grof en rooster ze

vezels. Gedroogd zijn

goudbruin en krokant in een pan zonder vetstof.

2teentjes knoflook

het loof en de stengels

2el ctroensap

een heerlike anijsachtige

24 honing

@)Maak de vinaigrette: plet de venkelzaadjes.

smaakmaker voor

Pelen.pers de knoflook. Meng venkelzaadjes en

400 mi olijfolie

knoflook met het citroensap en de honing. Voeg de

el

PER PORTIE

court-bouillon en vis. De

zout, peper

3720

olijfolie in een dun straaltje toe en klop toteen gladde |=”

Seven

15 GKOOLWDRATEN

zaadjes geven een extra

vinaigrette. Kruid met zout en peper. Strooi de ge-

136 SUERS

smaakje aan desserts.

5AGVZES

roosterde amandelen over de salade en besprenkel



86 Emmen

met de vinaigrette. Versier met het venkelloof.

8 carrefour Food Magazine | mei 2021