Carrefour - Folder van 10.05.2021 tot 07.06.2021 - Pagina 28


Hier is pagina 28 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 10.05.2021 tot 07.06.2021.



Carrefour Folder 10.05.2021

Hier is pagina 28 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 10.05.2021 tot 07.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 10.05.2021 tot 07.06.2021 - Pagina 28

BESPAAR TIDI Blancheer het witloof eerst 5 min in Kokend water, droog, het goed en snij dan in tweeën. Dit gerecht, met focaccia in plaats van aardappelen, oten. ljkt wel zonoverg Voor de focaccia Meng 400g bloem, 150 g volle yoghurt, 1tl bak- poeder, 1snuifje zouten da. per. Kneed tot een Fe elastisch deeg, Verdeel het rk À in4 porties en rol ze dun bf pe 5 uit. Besprenkel ze met ri ’ : olijfolie en kruid nog met peper. Leg op de barbecue T (indirecte hitte) en rooster ee ze goudbruin. Da lj a D) 2 cl Gemarineerde steak met gegrilde groenten, HEERLIJK MALS focaccia en barbecuesaus Om mals te zijn, moet 4 personen - Voorbereiding 30 min - Rust 1 u - Bereiding 15 min - Makkelijk -€€ vlees zijn sappen kunnen vasthouden. Daarom kruid 2limoenen! 2 el bladpeterselie | olijfolie Maak de marinade: pers de limoenen uit Hak de je het beter niet met zout 11 kg rundssteak (dunne lende) peterselie fin. Meng 5 el olijfolie met 5 el limoensap. Voeg de voor je het bakt of rooster. 12 teentjes knoflook | 2kropjes witloof peterselie toe en kruid met zout en peper. Leg het vlees in dit Gebruik een tang of spatel 14 courgette | 1 aubergine | 1 handvol mengsel en laat het 1 uur marineren. om het om te draaien, basilicum | zout, peper geen vork. Draai brochettes Fe @) verwarm al roerend alle ingrediënten voor de barbecuesaus vooral niet te vaak om, VOOR DE BARBECUESAUS in een kookpan op een laag vuur. Zet opzij Pel en pers de 450 ml ketchup | 2 el milde mosterd want daarvan drogen ze uit. knoflook en meng met een scheutje olijfolie. Snij het witloof in 12 el Luikse siroop 4 # worcestersaus tweeën, de aubergine en courgette in sneden Kruid alle groen- “SAIGNANT GRAAG” 14 snuifje gerookt paprikapoeder ten met zout en peper en borstel er knoflookolie over. Saignant vlees, op de barbecue? Jawel, dat kan. @) Haal het vlees uit de marinade en laat het uitlekken. + Rooster het op de barbecue tot het naar wens gebakken is. Schroei het kort dicht TAKE PERPORTE Voeg 5 min voor het eind van de baktijd van het vlees de boven de hete kool. 20,5 GVETTEN 88 GKDOLMYDRAEN groenten toe. Snij het vlees in sneden en serveer met de Verplaats het vlees dan 18 GSUKERS gegrilde groenten, de focaccia en de barbecuesaus. Werk af naar een zone verder weg 99 6vaas van de hittebron. us SOGENMTIER met basilicumblaadjes. 28 Carrefour Food Magazine | mei 2021

Carrefour - Folder van 10.05.2021 tot 07.06.2021 - Pagina 28