Carrefour - Folder van 10.05.2021 tot 07.06.2021 - Pagina 52
Hier is pagina 52 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 10.05.2021 tot 07.06.2021.

Hier is pagina 52 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 10.05.2021 tot 07.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 10.05.2021 tot 07.06.2021 - Pagina 52
"Ook lekker met ki enblokjes of gemarineerde tofu’ Pastasalade met = 0 garnalen, radijzen, pecannoten en Caesarsaus a RJ ae à ml Voorbereiding 15 min Bereiding 15 min - Makkelijk - € 400 g pipe rigate Nef 600 g garnaalstaarten N 80 g pecannoten =) 2bosjes radijzen n° Di En Atakjes basilicum # “à € 400 ml Caesarsaus IN JE VOORRAADKAST olijfolie ÿ sd Ts À @ Kook de pasta in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpak S NT king. Giet af en laat afkoelen. ss @) pel de garnaalstaarten. Verhit een > scheutje olifolie in een braadpan met w 44 antiaanbeklaag. Bak de garnaalstaarten « min per kant. Hak de pecannoten fin. — ; Snij de radijzen in dunne schifjes. Leg een paar blaadjes basilicum opzij voor bah OA 0 . de afwerking en hak de rest fin. ! N (® Meng de pasta met de gar- à à bai naalstaarten, de radijzen, de pecanno- ten, het basilicum en de Caesarsaus. 3 PERPORTIE TSEKCAL 35 GVETEN de Werk af met enkele baslicumblaadies 78 GKODLHYDRATEN Fe = en serveer. ssssunms = B© Or Ee Ë “ 52 Carrefour Food Magazine | mei 2021
Carrefour - Folder van 10.05.2021 tot 07.06.2021 - Pagina 52