Carrefour - Folder van 10.05.2021 tot 07.06.2021 - Pagina 7
Hier is pagina 7 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 10.05.2021 tot 07.06.2021.

Hier is pagina 7 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 10.05.2021 tot 07.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 10.05.2021 tot 07.06.2021 - Pagina 7
GROENTEN VAN EIGEN BODEM Met hun 95% water Risotto met en amper 18 kcal per kerstomaten en =. Le 3 en rucolapesto 1008, zijn tomaten è 4 personen - Voorbereiding 20 min ultra light en heel licht Bereiding 50 min - Makkelijk- € verteerbare groente 3 teentjes knoflook | 1ui | 3 groentebouillon blokjes 800 g kerstomaten! olijfolie | 2 el balsa micoazijn 1 el bruine suiker | 400 g risottorijst | 200 mi witte wijn | zout, peper VOORDEPESTO 30 g pijnboompitten | 20 g rucola | 40 g gerasp- te Parmezaanse kaas | 10 g basilicumblaadjes | 1teentje knoflook | {el balsamicoazijn | 50 ml olijfolie Vooraf Pel de 3 teentjes knoflook en snij ze in dunne schijfjes. Pel en snipper de ui. Breng 1,51 water aan de kook en los er de bouillonblokjes in op. Rooster de pinboompitien in een pan zonder vetstof. @ verwarm de oven voor op 200°C. Meng de schijfjes knoflook met de kerstomaten, 6 el olijfolie, de balsamico- azijn en de bruine suiker. Kruid met zout en peper, schep alles in een ovenschaal en zet 20 à 30 min in de oven. @) Maak de risotto fruit de ui in een flink scheutje olijfolie in een hoge kookpan Voeg de rijst toe en laat 2 min meebakken Blus daarna met de witte wijn. Laat wat Er inkoken en giet er een pollepel hete bouillon bij. Schep geregeld om. Voeg een nieuwe pollepel bouillon toe zodra de vorige is opgeslorpt. Herhaal dit tot alle OEPS, TE ZUUR! Vind je je saus of. bouillon opgebruikt is (15 à 20 min) en blijf voortdurend roeren. Kruid met peper. coulis wat te zuur, Datkar loor tomaten — @) Maak nu de pesto. Mix in de kom van de keukenrobot de rucola met de te mixen, maal je de 1 pitjes, die dan al hún pijnboompitten, de Parmezaanse kaas, de zure smaak afgeven. basilicumblaadjes, de gepelde knoflook, de De truc? Voeg een balsamicoazijn en de olifolie tot een klontje suiker toe, dat gladde pesto. Kruid met peper. Voeg 3 el haalt het zurige weg: PERPORTE pesto en de helft van de kerstomaten toe SHC aan de risotto en meng. Verdeel de risotto 42 6VETE over de borden en werk af met de rest van 00 qu de kerstomaten en een beetje bakvocht © 67 overs = 6,9 GENWTTEN van bij de tomaten, Carrefour Food Magazine | mei 2021 7
Carrefour - Folder van 10.05.2021 tot 07.06.2021 - Pagina 7