Carrefour - Folder van 10.05.2021 tot 07.06.2021 - Pagina 51
Hier is pagina 51 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 10.05.2021 tot 07.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
MIJN BIOMENU | gezond en lekker
ein prijsje
Groots gerecht, kl
Een minimale kostprijs maar maximale smaak:
onze recepten tegen kleine prijsjes focussen
op wat aparte lekkernijen. Smakelijk!
Beperkt
budget
4
Ge
»
®
we
di
En,
vie
€
Ki
ke
l
>
Nome.
Groene taboulé, falafels uit de oven en granaatappelpitten
& personen - Voorbereiding 10 min - Bereiding 20 min - Makkelijk - €
200 g couscous
800 g broccoli,
(@ verwarm de oven voor op 180°C. Kook de couscous in water
met het bouillonblokje, volgens de aanwijzingen op de verpakking.
380 g falafels
Hak de helft van de broccoli fijn en verdeel de andere helft in
En
granaatappel
roosjes. Meng alles rauw door de couscous. Breng op smaak met
20 g peterselie
zout, peper en een scheutje olijfolie.
200 g yoghurt op
Griekse wijze
eg de falafels op een bakplaat en besprenkel ze lichtjes met
en
INJE
olifolie. Bak ongeveer 20 min in de oven. Haal de pitjes uit de
VOORRAADKAST
granaatappel.
<=
PER
is
e
ve
e=
Agroentebouillonblokje
@) Hak de peterselie fijn en meng met de yoghurt en het kerrie-
zrevenen
36 KOOLAYDRATEN
2elkerriepoeder
poeder. Verdeel de taboulé over de borden, voeg de falafels toe
®
olijfolie
en werk af met de kerriedressing en 2 el granaatappelpitten.
u
®
Bssunms
Scene
zout, peper
Carrefour Food Magazine | mei 2021 51