Carrefour - Folder van 10.05.2021 tot 07.06.2021 - Pagina 51




Hier is pagina 51 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 10.05.2021 tot 07.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

MIJN BIOMENU | gezond en lekker

ein prijsje

Groots gerecht, kl

Een minimale kostprijs maar maximale smaak:

onze recepten tegen kleine prijsjes focussen

op wat aparte lekkernijen. Smakelijk!

Beperkt

budget

4

Ge

»

®

we

di

En,

vie



Ki

ke

l

>

Nome.

Groene taboulé, falafels uit de oven en granaatappelpitten

& personen - Voorbereiding 10 min - Bereiding 20 min - Makkelijk - €

200 g couscous

800 g broccoli,

(@ verwarm de oven voor op 180°C. Kook de couscous in water

met het bouillonblokje, volgens de aanwijzingen op de verpakking.

380 g falafels

Hak de helft van de broccoli fijn en verdeel de andere helft in

En

granaatappel

roosjes. Meng alles rauw door de couscous. Breng op smaak met

20 g peterselie

zout, peper en een scheutje olijfolie.

200 g yoghurt op

Griekse wijze

eg de falafels op een bakplaat en besprenkel ze lichtjes met

en

INJE

olifolie. Bak ongeveer 20 min in de oven. Haal de pitjes uit de

VOORRAADKAST

granaatappel.

<=

PER

is

e

ve

e=

Agroentebouillonblokje

@) Hak de peterselie fijn en meng met de yoghurt en het kerrie-

zrevenen

36 KOOLAYDRATEN

2elkerriepoeder

poeder. Verdeel de taboulé over de borden, voeg de falafels toe

®

olijfolie

en werk af met de kerriedressing en 2 el granaatappelpitten.

u

®

Bssunms

Scene

zout, peper

Carrefour Food Magazine | mei 2021 51