Carrefour - Folder van 10.05.2021 tot 07.06.2021 - Pagina 51
Hier is pagina 51 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 10.05.2021 tot 07.06.2021.

Hier is pagina 51 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 10.05.2021 tot 07.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 10.05.2021 tot 07.06.2021 - Pagina 51
MIJN BIOMENU | gezond en lekker ein prijsje Groots gerecht, kl Een minimale kostprijs maar maximale smaak: onze recepten tegen kleine prijsjes focussen op wat aparte lekkernijen. Smakelijk! Beperkt budget 4 Ge » ® we di En, vie € Ki ke l > Nome. Groene taboulé, falafels uit de oven en granaatappelpitten & personen - Voorbereiding 10 min - Bereiding 20 min - Makkelijk - € 200 g couscous 800 g broccoli, (@ verwarm de oven voor op 180°C. Kook de couscous in water met het bouillonblokje, volgens de aanwijzingen op de verpakking. 380 g falafels Hak de helft van de broccoli fijn en verdeel de andere helft in En granaatappel roosjes. Meng alles rauw door de couscous. Breng op smaak met 20 g peterselie zout, peper en een scheutje olijfolie. 200 g yoghurt op Griekse wijze eg de falafels op een bakplaat en besprenkel ze lichtjes met en INJE olifolie. Bak ongeveer 20 min in de oven. Haal de pitjes uit de VOORRAADKAST granaatappel. <= PER is e ve e= Agroentebouillonblokje @) Hak de peterselie fijn en meng met de yoghurt en het kerrie- zrevenen 36 KOOLAYDRATEN 2elkerriepoeder poeder. Verdeel de taboulé over de borden, voeg de falafels toe ® olijfolie en werk af met de kerriedressing en 2 el granaatappelpitten. u ® Bssunms Scene zout, peper Carrefour Food Magazine | mei 2021 51
Carrefour - Folder van 10.05.2021 tot 07.06.2021 - Pagina 51