Carrefour - Folder van 10.05.2021 tot 07.06.2021 - Pagina 11




Hier is pagina 11 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 10.05.2021 tot 07.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

IE

u



in

EE —

=

4

TE

et

re

ee —

|=

me

gi

__—

“a



Lat!

a

N

+

a

DE JUISTE

Aa

TEMPERATUUR

2

ne

ei

Voor lekker krokante

gene

beignets moet de

x

4

olie tussen 160 en



kl

Le

bed

170°C heet zijn.

EN

Test het uit met een

ES

#

kleine portie van het

ä

deeg voor je volop

je beignets begint te

bakken.

En

_



Pi

PE erzertrbelends met bieslooksaus

md

=

Y ë

Vooraf

4 persorien

Voorbereiding 30 min

Rasp de courgettes met een grove

(@) Maak de bieslooksaus: meng

Bereiding 10 min

rasp en snipper de lente-uitjes fijn.

de yoghurt met 1 el limoensap, de

Makkelijk -€

Hak de munt, het basilicum en de

bieslook en een scheutje olijfolie.

bieslook apart fijn. Pel en pers de

Kruid met zout en peper.

F

knoflook. Pers de limoen uit. Leg de

800 9 courgettes

geraspte courgettes in het midden

@) verhit olijfolie in een grote

=]

lenteuïtes

=

.

braadpan. Bestuif je handen met

van een schone keukenhanddoek,

2 g munt

sluit tot een strakke bal en knijp er

bloem en rol een aantal balletjes

A

— 20 g basilicum

zoveel mogelijk vocht uit.

van het courgettemengsel. Maak

+ ybieslook

ze tussen je handpalmen platter

we

knoflook

(D) Meng in een grote kom de

en leg ze in de hete olie. Bak de

Fa

geraspte courgettes met de lente-ui,

beignets mooi goudbruin. Maak

Fr

100 9 bloem

de bloem, de munt en het basilicum.

verder beignets tot alle deeg is op-

2eieren

®

en ineen nr kom de u

gebruikt laat de beignets uitlekken

5

kenpapieren serveer ze met

166 SUIKERS

‘en giet ze bij het courgettemengsel.

de bieslooksaus.

®

SASWIEIS

126 ETEN

See

Meng met een houten lepel,

Carrefour Food Magazine | mei 2021 11