Carrefour - Folder van 10.05.2021 tot 07.06.2021 - Pagina 11
Hier is pagina 11 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 10.05.2021 tot 07.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
IE
u
—
in
EE —
=
4
TE
et
re
ee —
|=
me
gi
__—
“a
—
Lat!
a
N
+
a
DE JUISTE
Aa
TEMPERATUUR
2
ne
ei
Voor lekker krokante
gene
beignets moet de
x
4
olie tussen 160 en
—
kl
Le
bed
170°C heet zijn.
EN
Test het uit met een
ES
#
kleine portie van het
ä
deeg voor je volop
je beignets begint te
bakken.
En
_
—
Pi
PE erzertrbelends met bieslooksaus
md
=
Y ë
Vooraf
4 persorien
Voorbereiding 30 min
Rasp de courgettes met een grove
(@) Maak de bieslooksaus: meng
Bereiding 10 min
rasp en snipper de lente-uitjes fijn.
de yoghurt met 1 el limoensap, de
Makkelijk -€
Hak de munt, het basilicum en de
bieslook en een scheutje olijfolie.
bieslook apart fijn. Pel en pers de
Kruid met zout en peper.
F
knoflook. Pers de limoen uit. Leg de
800 9 courgettes
geraspte courgettes in het midden
@) verhit olijfolie in een grote
=]
lenteuïtes
=
.
braadpan. Bestuif je handen met
van een schone keukenhanddoek,
2 g munt
sluit tot een strakke bal en knijp er
bloem en rol een aantal balletjes
A
— 20 g basilicum
zoveel mogelijk vocht uit.
van het courgettemengsel. Maak
+ ybieslook
ze tussen je handpalmen platter
we
knoflook
(D) Meng in een grote kom de
en leg ze in de hete olie. Bak de
Fa
geraspte courgettes met de lente-ui,
beignets mooi goudbruin. Maak
Fr
100 9 bloem
de bloem, de munt en het basilicum.
verder beignets tot alle deeg is op-
2eieren
®
en ineen nr kom de u
gebruikt laat de beignets uitlekken
5
kenpapieren serveer ze met
166 SUIKERS
‘en giet ze bij het courgettemengsel.
de bieslooksaus.
®
SASWIEIS
126 ETEN
See
Meng met een houten lepel,
Carrefour Food Magazine | mei 2021 11