Carrefour - Folder van 10.05.2021 tot 07.06.2021 - Pagina 27
Hier is pagina 27 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 10.05.2021 tot 07.06.2021.

Hier is pagina 27 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 10.05.2021 tot 07.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 10.05.2021 tot 07.06.2021 - Pagina 27
BBQ Door met de ving AE e eten en voedsel x aan te raken, ervaar je! ä > de smaken ook beter. 3? # Niet aarzelen dus 3 #1 ereen er nn rf f ee 4 as m? 14 a Ze K? 1 # > LS + Hoe weet je of het vuur 3, al klaar is om te beginnen bak- = u ken? Zodra de houtskool Er gloeit. Leg geen voedsel op brandende vlammen. Mi Roodgloeiende houtskool is Fe geschikt voor snel bakken. Witte houtskool is beter voor zachtere bereidingen. = NA DE BBQ «Om vuur en gloeiende kool te doven, gebruik je zand of water. Opgepast, het zand Uienringen met spek en pikante mayonaise wordt zelf ook heet! Ruim de 4 personen - Voorbereiding 20 min - Bereiding 10 min - Makkelijk - € sintels pas op als de barbe- GEEN ‘cue volledig afgekoeld is. 2à 3witte uien Pel de uien en snij ze in schijven van 1 om dik 24 sneetjes gerookt spek SRIRACHA? + Maak de roosters na elk. Duw er de kleinste binnenste ringen uit, zodat je gebruik zorgvuldig schoon. Atihoning 12 grote buitenste ringen overhoudt. Wikkel rond et gaat ook 2el barbecuesaus Prima met Zo voorkom je dat je stukjes fel zure room elke ring 2 sneetjes gerookt spek rundsvlees smaken naar de sambal oelex, Atisrirachasaus @ Meng de honing met de barbecuesaus en borstel tabasco zalm die je vorige keer hebt 2el mayonaise dit over de uienringen. Rooster ze goudbruin op de geroosterd. Schrob daar- of zoete voor het rooster met een 1el bladpeterselie barbecue en besprenkel ze tijdens het bakken regelma- tig met barbecuesaus. chilisaus. izeren borstel, of maak het schoon met wat water met PERPORTIE _/7 MAIKEL meren @) Meng de zure room met de srirachasaus witte azijn. Doe dat terwijl 5,9GKDOLHYDRATEN en de mayonaise. Hak de peterselie fijn. Schik de het rooster nog warm is. ® 536SUKERS uienringen op een serveerschaal en bestrooi met 36 VES © ace de peterselie. Serveer met de pikante mayonaise. Carrefour Food Magazine | mei 2021 27
Carrefour - Folder van 10.05.2021 tot 07.06.2021 - Pagina 27