Carrefour - Folder van 10.05.2021 tot 07.06.2021 - Pagina 58


Hier is pagina 58 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 10.05.2021 tot 07.06.2021.



Carrefour Folder 10.05.2021

Hier is pagina 58 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 10.05.2021 tot 07.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 10.05.2021 tot 07.06.2021 - Pagina 58

MIJN BIOMENU U ‘Een geurig gerecht dat verleideli lijk frisis' Op het vel gebakken zalm met tomatensalsa Pr a a £#- 24 % Bereiding 15 min - Makkelijk -€€ 5 = 220 g basmatirijst 12 limoenen! 1 bosje sr =. ” lente-uitjes |6 tomaten San Marzano | 600 g te = "u 2 Di „2 zalmfilet met vel | bladpeterselie 7 = Fi u = Ee IN JE VOORRAADKAST teentje knoflook | olijfolie |zeezout, peper > : 4 PAL (DKook de rist volgens de aanwijzin = gen op de verpakking. Verhit 1 el olijfolie | in een braadpan. Halveer de limoenen 5 - en gril ze. @) snipper de lente-uitjes fijn, snij de tomaten in Kleine blokjes en pel en pers En de knoflook Meng de tomaten met de ante salsa voe lente-ui, de knoflook, 1 el olijfolie, een Voor een snuifje peper en zeezout. je een ingehakt halé 24 @) kruid de zalm met zout en peper. Me per toe on _ Bak hem in een hete pan 3 min per kant, eerst op het vel. Schep er op het einde de tomatensalsa bij en laat even KEE sudderen. Pers de halve limoenen wat I uit boven het gerecht. Bestrooi met Ki peterselie en serveer met de basmati- = er CR rist en de gegrilde halve limoenen. En] Hl an tw, en we es PERPORTE . . Token 226vEmn ce 69 GKDOLHYDRAEN 58 6SUKERS 426VAAS 36 GEMTEN 58 Carrefour Food Magazine | mei 2021

Carrefour - Folder van 10.05.2021 tot 07.06.2021 - Pagina 58