Carrefour - Folder van 10.05.2021 tot 07.06.2021 - Pagina 19
Hier is pagina 19 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 10.05.2021 tot 07.06.2021.

Hier is pagina 19 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 10.05.2021 tot 07.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 10.05.2021 tot 07.06.2021 - Pagina 19
LOKAAL ETEN SC ie A” N N \! x an el & \ 5 ee TIPS OM u SR BELGISCH Fe = TE ETEN “Het ritme van de seizoenen vol el CAE @ Lees de etiketten het ritme van het leven zelf volge producten goed, zoek uit waar ze vandaan komen, en de terugkeer van de asperges altijd vraag dat eventueel - >> OP HET RITME lekker spannend. Dat betekent aan de beenhouwe- VAN DE SEIZOENEN rij en visverantwoor- ook dat de dagen mooier worden” Voor Marie is lokaal en seizoens- delijke van je winkel. Lokaal eten‚is ook eten volgens het seizoen. En daar heeft Marie een gebonden eten ook een kwestie @ Geef de voorkeur aan producten uit de truc voor. “Ik heb een kalender met van lekkere smaak. “De producten alle groenten en fruit per seizoen. smaken echt beter, omdat ze op Lokale Producenten rayon. Het is heel inspirerend om in de het juiste moment worden geoogst. supermarkt groenten en vruchten. Voor mij iser bijvoorbeeld geen © Print een seizoens- terug te vinden die op de kalender sprake van dat ik ooit aardbeien kalender af, niet alleen van groenten staan. Dat motiveert mij om pro- zou eten in de winter, dan zijn ze en fruit, ook van vis ducten te proberen die ik minder flets en zonder aroma” ‘en kaas. vaakeet,zoals aardperen of kool- INTUÏTIEF KOKEN @ Herdenk klassieke raap. Bovendien: door het ritme van de seizoenen te volgen, volg je het Marie laat zich inspireren door de recepten, nu met Belgische producten. ritme van het leven zelf. Zo vind ik Belgische vruchten engroenten die ze inde winkel vindt. Ze kookt ® Beperk het verbruik intuïtief en creatief “Ik pas mijn van bewerkt voedsel ‘en kook bij voorkeur gerechten aanhet aanbod van thuis. Wist je dit? (Belgische) producten aan, en niet De Engelse term “Locavore” dook voor het eerst op in omgekeerd. Ik hou van koken met @ Probeer direct op San Francisco, tijdens de Wereldmilieudag. Op die dag de natuur en bentevreden met de boerderij of in daagde Jessica Prentice de inwoners van de stad uit de winkel van de wat die geeft. Natuurlijk zijn er om zich uitsluitend te voeden met producten die binnen maanden met meer aanbod dan producent te kopen, en straal van 100 mijl (160 km) van hun huis geprodu- ‘en denk ook aan de ceerd werden. Een tief dat snel een concept werd... andere, maar we verkiezen toch en dan niet lokaal maar mondiaal. lokale wekelijkse altijd producten van het seizoen” markt. Carrefour Food Magazine | mei 2021 19
Carrefour - Folder van 10.05.2021 tot 07.06.2021 - Pagina 19