Carrefour - Folder van 10.05.2021 tot 07.06.2021 - Pagina 41




Hier is pagina 41 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 10.05.2021 tot 07.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

KNI

R PLASTIC

[A

u

Bewaar de uiteinden

Ei

LE

van de asperges

Pf

D

N

voor je volgende

ee

LP!

fr

soep.

PICKNICK

ZONDER PLASTIC?

IM

Salade met gegrilde

LEVE HUISGEMAAKT!

Zelfgemaakt is de perfecte

asperges en

u

kwarteleieren

insteek: je vermijdt overbodi-

À

industrièle verpakkingen

E al

4 personen - Voorbereiding 15 min

L

nije bereidt de heerlijkste

Bereiding 15 min - Makkelijk -€

cten van het seizoen.

ml

M

hes, slaatjes, zoete

e maakt zelf al die

400 g witte asperges | 8 kwarteleieren

hten waar je klein en

1150 g erwten 1 handvol bladpeterselie

Sl

‘groot een plezier mee doet,

12 el arachideolie | 200 g veldsla |4 handvol

eni

individuele porties

preikiemen |2 el olijfolie | zout, roze peper-

bessen

A

je makkelijk uit het

vuistje eet. Heb je één groot.

VOOR DE VINAIGRETTE

gemeenschappelijk gerecht

zel natuuryoghurt | {el witte wijnazijn

7

Sapveorzien? Snij het dan thuis

porties. En tel

hoë-

lzout, peper

V4

At

la

iig hebt, zo:

7h

sleurt.

oe

@ schi de asperges en verwijder het

zE,

harde uiteinde. Leg ze in een pan water

hr

5 Fa

&

en breng aan de kook. Zet het vuur uit

Es

A A

an

hb

zodra het water borrett laat nog 5 min

ar

Pak:

garen en giet dan af. Vul een kleine

a

kookpan met water en kook de eieren

est

3 min (vanaf het moment dat het water

CE

kookt). Spoel ze meteen onder koud

227

À

à à

:

water en pel ze.

Te

NS

4

@) Blancheer de erwten kort in gezou-

ten kokend water. Meng alle ingrediën-

El

ns

ten voor de vinaigrette door elkaar. Hak

ú

de peterselie fijn. Gril de asperges aan

0

beide kanten in een braadpan met een

scheutje arachideolie en zet opzij

@) verdeel de veldsia, de erwten, de

ee

kwarteleieren (gehalveerd), de gegrilde

=>

asperges en de preikiemen over de

7.

“à,

Ex

borden. Besprenkel met olijfolie, kruid

met zout, verkruimel er wat roze peper-

==

N

zel

A

N

bessen over en bestrooi met peterselie.

re

we

7

Nappeer met de vinaigrette en serveer.

PA

Fe

ud

es

N

A

2

(mo D®

4

KAS

RE a

Pr

PER PORTE 190 KCAL | 136 VETTEN

he

he

ds,

es

18,26 KOOLHYDRATEN 12,36 SUKERS

Ak.

14/96 VEZEIS 121 GEIMTIEN

EN

re.

7

ker

ij

|

N

Li

Y

ë

#

ef

“4

à de

SLR

ù

és

LA

e me

fb

:

A

5