Carrefour - Folder van 10.05.2021 tot 07.06.2021 - Pagina 41
Hier is pagina 41 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 10.05.2021 tot 07.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
KNI
R PLASTIC
[A
u
Bewaar de uiteinden
Ei
LE
van de asperges
Pf
D
N
voor je volgende
ee
LP!
fr
soep.
PICKNICK
ZONDER PLASTIC?
IM
Salade met gegrilde
LEVE HUISGEMAAKT!
Zelfgemaakt is de perfecte
asperges en
u
kwarteleieren
insteek: je vermijdt overbodi-
À
industrièle verpakkingen
E al
4 personen - Voorbereiding 15 min
L
nije bereidt de heerlijkste
Bereiding 15 min - Makkelijk -€
cten van het seizoen.
ml
M
hes, slaatjes, zoete
e maakt zelf al die
400 g witte asperges | 8 kwarteleieren
hten waar je klein en
1150 g erwten 1 handvol bladpeterselie
Sl
‘groot een plezier mee doet,
12 el arachideolie | 200 g veldsla |4 handvol
eni
individuele porties
preikiemen |2 el olijfolie | zout, roze peper-
bessen
A
je makkelijk uit het
vuistje eet. Heb je één groot.
VOOR DE VINAIGRETTE
gemeenschappelijk gerecht
zel natuuryoghurt | {el witte wijnazijn
7
Sapveorzien? Snij het dan thuis
porties. En tel
hoë-
lzout, peper
V4
At
la
iig hebt, zo:
7h
sleurt.
oe
@ schi de asperges en verwijder het
zE,
harde uiteinde. Leg ze in een pan water
hr
5 Fa
&
en breng aan de kook. Zet het vuur uit
Es
A A
an
hb
zodra het water borrett laat nog 5 min
ar
Pak:
garen en giet dan af. Vul een kleine
a
kookpan met water en kook de eieren
est
3 min (vanaf het moment dat het water
CE
kookt). Spoel ze meteen onder koud
227
À
à à
:
water en pel ze.
Te
NS
4
@) Blancheer de erwten kort in gezou-
ten kokend water. Meng alle ingrediën-
El
ns
ten voor de vinaigrette door elkaar. Hak
ú
de peterselie fijn. Gril de asperges aan
0
beide kanten in een braadpan met een
scheutje arachideolie en zet opzij
@) verdeel de veldsia, de erwten, de
ee
kwarteleieren (gehalveerd), de gegrilde
=>
asperges en de preikiemen over de
7.
“à,
Ex
borden. Besprenkel met olijfolie, kruid
met zout, verkruimel er wat roze peper-
==
N
zel
A
N
bessen over en bestrooi met peterselie.
re
we
7
Nappeer met de vinaigrette en serveer.
PA
Fe
ud
es
N
A
2
(mo D®
4
KAS
RE a
Pr
PER PORTE 190 KCAL | 136 VETTEN
he
he
ds,
es
18,26 KOOLHYDRATEN 12,36 SUKERS
Ak.
14/96 VEZEIS 121 GEIMTIEN
EN
re.
7
ker
ij
|
N
Li
Y
ë
#
ef
“4
à de
SLR
ù
és
LA
e me
fb
:
A
5