Carrefour - Folder van 10.05.2021 tot 07.06.2021 - Pagina 71


Hier is pagina 71 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 10.05.2021 tot 07.06.2021.



Carrefour Folder 10.05.2021

Hier is pagina 71 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 10.05.2021 tot 07.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 10.05.2021 tot 07.06.2021 - Pagina 71

+Je vindt ons op index de sociale netwerken 000 *Schrijf je in op onze Maak tijd voor jezelf, jen wij voor newsletter op REE sc happen. WWW.CARREFOUR.BE ® ‘B ‘“& +Deel je heerlijke ideeën Garretour e Gares cu: e met de hashtag #FOODACTER APERITIEF EN WWW.CARREFOUR.BE VOORGERECHTEN Courgettebeignets met bieslooksaus.… Hartige muffins metei,chorizo en tomaat … 42 Olijventapenade metgedroogde tomaten en huisgemaakte grissini. Voedingsinformatie Pink cocktail. Vragen over de producten van Carrefour? Uienringen met speken pikante mayonaise. 27 Om je beter te informeren, vind je naast elk recept Neem contct op met de klantendienst op het gratis de voedingswaarden en verklarende symbolen. nummer 08009101. HOOFDGERECHTEN (CARREFOUR FOOD MAGAZINE wordt gedrukt op Gemarineerde steak met gegrilde groenten, Recepten op basis van producten die wel met gluten papier afkomstig it duurzaam beheerde bossen. focaccia en barbecuesaus. 28 of geen “natuurlijke” gluten bevatten. ‘Geroosterde aubergine met harissa en frisse zonder gluten Controleer niettemin de ingrediëntenlist De producten voorgesteld in de advertenties ende taboulé … opde verpalding. publireportages zjn beschikbaar zolang het 5 assortiment wordt angeboden. Gevulde courgette met spekencheddar Groene taboulé, falafels uit de oven en Recepten op basis van producten die wel granaatappelpitten… si dierlijke meik (Ö) ‘of geen “natuurlijke melk” bevatten. Alle prijzen vermeld in it magazine zjn indicatief Groene vissoep met tarwekorrels.. 20 zonder Controleer niettemin de ingrediëntenlist (indusief Recupel) en geldig allen in België bij dierlijke melk opde verpalding. Hypemariten Carrefour en de supermarkten Carrefour Hartige taartjes met kip en lentegroenten. ‘Omeletwraps met gerooktezalm, verse kaasen marketen express, tot 31mei 2021. Onder voorbehoud gemarineerde rode ui… 39 van drukfouten. ‘Ophet vel gebakken zalm met tomatensalsa.. 58 veggie © Recepten die geen of wel dierlijk lees bevatten, Controleer niettemin de Niet-voedingsproducten (accessoires, games, Pastasalade met garnalen, radijzen, pecannoten cultuur mode) zijn verrigbaarn de meeste en Caesarsaus „52 niet veggie ® ingrediöntenlijst op de verpakking. Pita met varkensgyros gegrildeaubergineen Hypermarkten Carrefour. Zolang de voorraad strekt. yoghurtsaus … Een schaal van kleuren die voedingsmidde- Alle voedingswaren en verzorgingsproducten Pittige paprika's gevuld met gehakten fe Ten Masseert volgenshun voedingswaarde, van voorgesteld n ditmagezine zin verkrijgbaar inde. Risotto met kerstomaten en rucolapest de gezondste in donkergroen (),totproducten Hypemariten Carrefour en de supermarkten Carrefour [AEB dejebeterbepert gebrukt in rood (B). Salade met gegrilde asperges en marketen buurtwinkes express. kwarteleieren. a A EERE SEGEEECEEEELEEEEEE Tolang de voorraad strekt. Salade van krieltjes ensprot met mosterddressing… „33 ‘Saltimbocca van kip met gnocchien groene Carrefour FOOD MAGAZINE existe aussi en français groenten … 56 2019 Spinaziesalade met aardbeien en geïtenkaas. 49 Demandez-le en magasin ou sur WWW.CARREFOUR.BE Venkelsalade met sinaasappel, venkelzaadjes, gegrilde amandelen en citroenvinaigrette … 8 ‘Wafels metkaas, krokante ham en COLOFON CARREFOUR FOOD MAGAZINE is een uitgave van Carrefour Belgium « Verantwoordelijke kervelvinaigrette… uitgever RPR Brusel 0148826 918 Sophie Lerouge, Ohmpiadenlaan 2,114 Brusel« CARREFOUR FOOD ® MAGAZINE werd gemaakt voor Carrefour door Valérie De Smet- Mediaregie Carrefour Contact: Laurent PEFC DESSERTS Baert 4783018 18 laurent bert@carefourcom « Eenrealisatie van wu. propaganda.be in samenwerking Brownie met rood fruit. met BeContent.be » Creatief team Karen Vandenbossche, Liesbeth Van Wassenhoven » Projectteam Lilia CES Eton Messmet aardbeien en meringue. Geta» Redactie Caroine Boeur, Hide Debisschop, ls De Meyer Choë Saeys, Patida Van Battl Nagelezen Gemarineerde aardbeienmet door Isabelle Latour « Lay-out Claudia De Backer, Older Lomer, Ruth Vanhoutte » Werkten mee aan dit | speculaascrumble.. nummer Alexandre Bibaut, Bramski, Eric Chameux, Louise De Brabandere, Michael Dehaspe, Diane Hendrika, = Rabarber-frangipanetaart. Sonja Peeters, Manon Van Aerschot, Hannes Vandenbroucke « Druk Altavia Benelux, drukkerij Guillaume.

Carrefour - Folder van 10.05.2021 tot 07.06.2021 - Pagina 71