Carrefour - Folder van 10.05.2021 tot 07.06.2021 - Pagina 71




Hier is pagina 71 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 10.05.2021 tot 07.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

+Je vindt ons op

index

de sociale netwerken

000

*Schrijf je in op onze

Maak tijd voor jezelf,

jen wij voor

newsletter op

REE

sc

happen.

WWW.CARREFOUR.BE

®

‘B

‘“&

+Deel je heerlijke ideeën

Garretour

e

Gares cu:

e

met de hashtag

#FOODACTER

APERITIEF EN

WWW.CARREFOUR.BE

VOORGERECHTEN

Courgettebeignets met bieslooksaus.…

Hartige muffins metei,chorizo en tomaat … 42

Olijventapenade metgedroogde tomaten en

huisgemaakte grissini.

Voedingsinformatie

Pink cocktail.

Vragen over de producten van Carrefour?

Uienringen met speken pikante mayonaise. 27

Om je beter te informeren, vind je naast elk recept

Neem contct op met de klantendienst op het gratis

de voedingswaarden en verklarende symbolen.

nummer 08009101.

HOOFDGERECHTEN

(CARREFOUR FOOD MAGAZINE wordt gedrukt op

Gemarineerde steak met gegrilde groenten,

Recepten op basis van producten die wel

met gluten

papier afkomstig it duurzaam beheerde bossen.

focaccia en barbecuesaus.

28

of geen “natuurlijke” gluten bevatten.

‘Geroosterde aubergine met harissa en frisse

zonder gluten

Controleer niettemin de ingrediëntenlist

De producten voorgesteld in de advertenties ende

taboulé …

opde verpalding.

publireportages zjn beschikbaar zolang het

5

assortiment wordt angeboden.

Gevulde courgette met spekencheddar

Groene taboulé, falafels uit de oven en

Recepten op basis van producten die wel

granaatappelpitten…

si

dierlijke meik (Ö)

‘of geen “natuurlijke melk” bevatten.

Alle prijzen vermeld in it magazine zjn indicatief

Groene vissoep met tarwekorrels..

20

zonder

Controleer niettemin de ingrediëntenlist

(indusief Recupel) en geldig allen in België bij

dierlijke melk

opde verpalding.

Hypemariten Carrefour en de supermarkten Carrefour

Hartige taartjes met kip en lentegroenten.

‘Omeletwraps met gerooktezalm, verse kaasen

marketen express, tot 31mei 2021. Onder voorbehoud

gemarineerde rode ui…

39

van drukfouten.

‘Ophet vel gebakken zalm met tomatensalsa.. 58

veggie © Recepten die geen of wel dierlijk lees

bevatten, Controleer niettemin de

Niet-voedingsproducten (accessoires, games,

Pastasalade met garnalen, radijzen, pecannoten

cultuur mode) zijn verrigbaarn de meeste

en Caesarsaus

„52

niet veggie ® ingrediöntenlijst op de verpakking.

Pita met varkensgyros gegrildeaubergineen

Hypermarkten Carrefour. Zolang de voorraad strekt.

yoghurtsaus …

Een schaal van kleuren die voedingsmidde-

Alle voedingswaren en verzorgingsproducten

Pittige paprika's gevuld met gehakten fe

Ten Masseert volgenshun voedingswaarde, van

voorgesteld n ditmagezine zin verkrijgbaar inde.

Risotto met kerstomaten en rucolapest

de gezondste in donkergroen (),totproducten

Hypemariten Carrefour en de supermarkten Carrefour

[AEB

dejebeterbepert gebrukt in rood (B).

Salade met gegrilde asperges en

marketen buurtwinkes express.

kwarteleieren.

a

A EERE SEGEEECEEEELEEEEEE

Tolang de voorraad strekt.

Salade van krieltjes ensprot met

mosterddressing…

„33

‘Saltimbocca van kip met gnocchien groene

Carrefour FOOD MAGAZINE existe aussi en français

groenten …

56

2019

Spinaziesalade met aardbeien en geïtenkaas. 49

Demandez-le en magasin ou sur WWW.CARREFOUR.BE

Venkelsalade met sinaasappel, venkelzaadjes,

gegrilde amandelen en citroenvinaigrette …

8

‘Wafels metkaas, krokante ham en

COLOFON CARREFOUR FOOD MAGAZINE is een uitgave van Carrefour Belgium « Verantwoordelijke

kervelvinaigrette…

uitgever RPR Brusel 0148826 918 Sophie Lerouge, Ohmpiadenlaan 2,114 Brusel« CARREFOUR FOOD

®

MAGAZINE werd gemaakt voor Carrefour door Valérie De Smet- Mediaregie Carrefour Contact: Laurent

PEFC

DESSERTS

Baert 4783018 18 laurent bert@carefourcom « Eenrealisatie van wu. propaganda.be in samenwerking

Brownie met rood fruit.

met BeContent.be » Creatief team Karen Vandenbossche, Liesbeth Van Wassenhoven » Projectteam Lilia

CES

Eton Messmet aardbeien en meringue.

Geta» Redactie Caroine Boeur, Hide Debisschop, ls De Meyer Choë Saeys, Patida Van Battl Nagelezen

Gemarineerde aardbeienmet

door Isabelle Latour « Lay-out Claudia De Backer, Older Lomer, Ruth Vanhoutte » Werkten mee aan dit

|

speculaascrumble..

nummer Alexandre Bibaut, Bramski, Eric Chameux, Louise De Brabandere, Michael Dehaspe, Diane Hendrika,

=

Rabarber-frangipanetaart.

Sonja Peeters, Manon Van Aerschot, Hannes Vandenbroucke « Druk Altavia Benelux, drukkerij Guillaume.