Carrefour - Folder van 10.05.2021 tot 07.06.2021 - Pagina 71
Hier is pagina 71 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 10.05.2021 tot 07.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
+Je vindt ons op
index
de sociale netwerken
000
*Schrijf je in op onze
Maak tijd voor jezelf,
jen wij voor
newsletter op
REE
sc
happen.
WWW.CARREFOUR.BE
®
‘B
‘“&
+Deel je heerlijke ideeën
Garretour
e
Gares cu:
e
met de hashtag
#FOODACTER
APERITIEF EN
WWW.CARREFOUR.BE
VOORGERECHTEN
Courgettebeignets met bieslooksaus.…
Hartige muffins metei,chorizo en tomaat … 42
Olijventapenade metgedroogde tomaten en
huisgemaakte grissini.
Voedingsinformatie
Pink cocktail.
Vragen over de producten van Carrefour?
Uienringen met speken pikante mayonaise. 27
Om je beter te informeren, vind je naast elk recept
Neem contct op met de klantendienst op het gratis
de voedingswaarden en verklarende symbolen.
nummer 08009101.
HOOFDGERECHTEN
(CARREFOUR FOOD MAGAZINE wordt gedrukt op
Gemarineerde steak met gegrilde groenten,
Recepten op basis van producten die wel
met gluten
papier afkomstig it duurzaam beheerde bossen.
focaccia en barbecuesaus.
28
of geen “natuurlijke” gluten bevatten.
‘Geroosterde aubergine met harissa en frisse
zonder gluten
Controleer niettemin de ingrediëntenlist
De producten voorgesteld in de advertenties ende
taboulé …
opde verpalding.
publireportages zjn beschikbaar zolang het
5
assortiment wordt angeboden.
Gevulde courgette met spekencheddar
Groene taboulé, falafels uit de oven en
Recepten op basis van producten die wel
granaatappelpitten…
si
dierlijke meik (Ö)
‘of geen “natuurlijke melk” bevatten.
Alle prijzen vermeld in it magazine zjn indicatief
Groene vissoep met tarwekorrels..
20
zonder
Controleer niettemin de ingrediëntenlist
(indusief Recupel) en geldig allen in België bij
dierlijke melk
opde verpalding.
Hypemariten Carrefour en de supermarkten Carrefour
Hartige taartjes met kip en lentegroenten.
‘Omeletwraps met gerooktezalm, verse kaasen
marketen express, tot 31mei 2021. Onder voorbehoud
gemarineerde rode ui…
39
van drukfouten.
‘Ophet vel gebakken zalm met tomatensalsa.. 58
veggie © Recepten die geen of wel dierlijk lees
bevatten, Controleer niettemin de
Niet-voedingsproducten (accessoires, games,
Pastasalade met garnalen, radijzen, pecannoten
cultuur mode) zijn verrigbaarn de meeste
en Caesarsaus
„52
niet veggie ® ingrediöntenlijst op de verpakking.
Pita met varkensgyros gegrildeaubergineen
Hypermarkten Carrefour. Zolang de voorraad strekt.
yoghurtsaus …
Een schaal van kleuren die voedingsmidde-
Alle voedingswaren en verzorgingsproducten
Pittige paprika's gevuld met gehakten fe
Ten Masseert volgenshun voedingswaarde, van
voorgesteld n ditmagezine zin verkrijgbaar inde.
Risotto met kerstomaten en rucolapest
de gezondste in donkergroen (),totproducten
Hypemariten Carrefour en de supermarkten Carrefour
[AEB
dejebeterbepert gebrukt in rood (B).
Salade met gegrilde asperges en
marketen buurtwinkes express.
kwarteleieren.
a
A EERE SEGEEECEEEELEEEEEE
Tolang de voorraad strekt.
Salade van krieltjes ensprot met
mosterddressing…
„33
‘Saltimbocca van kip met gnocchien groene
Carrefour FOOD MAGAZINE existe aussi en français
groenten …
56
2019
Spinaziesalade met aardbeien en geïtenkaas. 49
Demandez-le en magasin ou sur WWW.CARREFOUR.BE
Venkelsalade met sinaasappel, venkelzaadjes,
gegrilde amandelen en citroenvinaigrette …
8
‘Wafels metkaas, krokante ham en
COLOFON CARREFOUR FOOD MAGAZINE is een uitgave van Carrefour Belgium « Verantwoordelijke
kervelvinaigrette…
uitgever RPR Brusel 0148826 918 Sophie Lerouge, Ohmpiadenlaan 2,114 Brusel« CARREFOUR FOOD
®
MAGAZINE werd gemaakt voor Carrefour door Valérie De Smet- Mediaregie Carrefour Contact: Laurent
PEFC
DESSERTS
Baert 4783018 18 laurent bert@carefourcom « Eenrealisatie van wu. propaganda.be in samenwerking
Brownie met rood fruit.
met BeContent.be » Creatief team Karen Vandenbossche, Liesbeth Van Wassenhoven » Projectteam Lilia
CES
Eton Messmet aardbeien en meringue.
Geta» Redactie Caroine Boeur, Hide Debisschop, ls De Meyer Choë Saeys, Patida Van Battl Nagelezen
Gemarineerde aardbeienmet
door Isabelle Latour « Lay-out Claudia De Backer, Older Lomer, Ruth Vanhoutte » Werkten mee aan dit
|
speculaascrumble..
nummer Alexandre Bibaut, Bramski, Eric Chameux, Louise De Brabandere, Michael Dehaspe, Diane Hendrika,
=
Rabarber-frangipanetaart.
Sonja Peeters, Manon Van Aerschot, Hannes Vandenbroucke « Druk Altavia Benelux, drukkerij Guillaume.