Carrefour - Folder van 10.05.2021 tot 07.06.2021 - Pagina 20




Hier is pagina 20 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 10.05.2021 tot 07.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

UITDAGING

>



“Door lokaal te

kopen,

waardeer je

onze vakkennis

Le)

en ons erfgoed.

Producten made

CN

PT

in Belgium bij

4

Carrefour

vr

2.

Carrefour steunt de lokale

economie en moedigt haar

Kit

zal

klanten aan om lokaal te

=

+

eten, onder meer via de

at

aparte rekken met lokale

producten, Op dit moment

zijn in de hypermarkten en

Carrefour Markets bijna

100.000 producten ver-

krijgbaar die direct afkomstig

fh

N

zijn van 728 producenten

Groene vissoep met tarwekorrels

in jouw streek. Ookin ons

gehele aanbod geven we de

4 personen - Voorbereiding 15 min - Bereiding 15 min - Makkelijk -€€

voorkeur aan Belgische pro-

ducten. Zo zijn sinds 2019 de

120 gtarwekorrels

D Bereid de tarwe volgens de aanwijzingen op

eieren die we bij Carrefour

25 visbouillonblokjes

de verpakking. Los de bouilonbloges op in

verkopen 100% Belgisch,

Asjalot

1.21 kokend water. Pel en snipper de sjalot en fruit

en dat geldt ook voor 95%

handvol peterselie

hem in een kookpan in een beetje boter. Blus met

handvol dile

van onze melk. Via onze

de bouillon en breng aan de kook Zet het vuur

Kwaliteitsketens Carrefour

courgette

laag, voeg de peterselie en de die toe en meng.

ontwikkelen we bovendien

Aprei

Mix tot een gladde massa en breng verder op

duurzame partnerschap-

Avenkel

smaak met zout en peper.

pen die de beste lokale

250 g zeebarbeeifilets

@) snij de courgette in lange linten, de prei in

knowhow belonen.

250 g foreffilets

0

boter

rondjes en de venkel in stukken. Bewaar het

zout, peper

venkelloof en leg het in een schaal ijswater. Snij

de visfilets in stukken.

Op zoek naar goede ideeën

PERPORTE

@) Leg de venkel in de soep en laat 8 min

e

302KCL

BOVEN

meekoken. Voeg dan de courgette, de prei en de

om beter te eten?

31 GKOOLMORATEN

Stuur ons een berichtje op

En

7.26 SUIKERS

stukken vis toe en laat nog 3 min koken. Verdeel

voor.

626VELIS

de tarwe over soepkommen, schep er vissoep

[email protected]

u

29 GEITTEN

over en versier met het venkelloof.

N

We

1%

20 Carrefour Food Magazine | mei 2021

ll il

1

Wi

AT

I