Carrefour - Folder van 10.05.2021 tot 07.06.2021 - Pagina 34




Hier is pagina 34 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 10.05.2021 tot 07.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Éric en Kevin

Sptegony Managers Kazen

“foodacters

I

kiezen voor jou

Belgische kazen volsmaak

WIE ZIJN

Éric EN KEVIN ?

_—

Eric was 15 jaar lang

leverancier aan Carrefour.

N .

Sinds 2015 is hij naar de

Kevin werkt

sinds 2008

In 2018

andere Kant overgestoken,

voor

Carrefour:

als Category Manager

Eric al

Is Category

azen.

vervoegde hij

Man

ager Kazen:

Hij weeft een

avoriete Kaas?

eur voor

je brie van

Lin €

voor!

*

Mo

Camembert.

Kwaliteitskete

n Carrefour:

\

Ode aan Belgische

(bio)kazen

Carrefour. Opdit momentis er een

Belgische brie, een Goudse kaas,

Éric en Kevin vormen een duo dat gepassioneerd is

een Hervekaas, een abdijkaas, een

door kaas. Het hele jaar door beheren zij een groot

aantal verse kazen, en sinds midden

assortiment, geselecteerd om de meest

maart ook geitenkazen van

Kwaliteitsketen Carrefour, allemaal

uiteenlopende en veeleisende smaakpapillen te

100% Belgisch.

verwennen, met bij voorkeur Belgische en biokazen.

“Wij controleren alles van A tot Z”,

preciseert Kevin. “Wij ontmoeten

Harde korst, geperste korst,

“En we proberen voortdurend uitte

producenten, gaan ter plaatse

geaderd, zacht, verse kaas, blauwe

breiden. Alle kazen die in België

kijken, stellen samen een lastenboek.

kaas, geïtenkaas of schapenkaas: er

geproduceerd kunnen worden,

‘op met respect voor hun knowhow,

interesseren ons. Maar soms is het

zijn evenveel kazenals

hun authentieke recepten”

kaasliefhebbers. De job van Éric

gewoon niet mogelijk. Je kan nu

Gantois en Kevin Knop?

eenmaal geen Belgische Zwitserse

.

EN BIO

Beantwoorden aande

gruyère maken!” Om het gamma

Behalve de smaak en herkomst

verwachtingen van fijnproevers en

Belgische kazen uit te breiden,

geven Éric en Kevinook de

tegelijk de voorkeur geven aan

kijkende twee Category Managers

voorkeur aan biokazen die passen

Belgische bioproducten. “Op dit

vooral naar traditionele productie

binnenhet programma Act for

moment is bijna 1/5 vanons

en de knowhow vankleine

Food. “Zo'n kaas beantwoordt aan

assortiment Belgisch”, zegt Kevin.

producenten via de Kwaliteitsketen

de engagementen vande

34 Carrefour Food Magazine | mei 2021