Carrefour - Folder van 10.05.2021 tot 07.06.2021 - Pagina 34
Hier is pagina 34 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 10.05.2021 tot 07.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Éric en Kevin
Sptegony Managers Kazen
“foodacters
I
kiezen voor jou
Belgische kazen volsmaak
WIE ZIJN
Éric EN KEVIN ?
_—
Eric was 15 jaar lang
leverancier aan Carrefour.
N .
Sinds 2015 is hij naar de
Kevin werkt
sinds 2008
In 2018
andere Kant overgestoken,
voor
Carrefour:
als Category Manager
Eric al
Is Category
azen.
vervoegde hij
Man
ager Kazen:
Hij weeft een
avoriete Kaas?
eur voor
je brie van
Lin €
voor!
*
Mo
Camembert.
Kwaliteitskete
n Carrefour:
\
Ode aan Belgische
(bio)kazen
Carrefour. Opdit momentis er een
Belgische brie, een Goudse kaas,
Éric en Kevin vormen een duo dat gepassioneerd is
een Hervekaas, een abdijkaas, een
door kaas. Het hele jaar door beheren zij een groot
aantal verse kazen, en sinds midden
assortiment, geselecteerd om de meest
maart ook geitenkazen van
Kwaliteitsketen Carrefour, allemaal
uiteenlopende en veeleisende smaakpapillen te
100% Belgisch.
verwennen, met bij voorkeur Belgische en biokazen.
“Wij controleren alles van A tot Z”,
preciseert Kevin. “Wij ontmoeten
Harde korst, geperste korst,
“En we proberen voortdurend uitte
producenten, gaan ter plaatse
geaderd, zacht, verse kaas, blauwe
breiden. Alle kazen die in België
kijken, stellen samen een lastenboek.
kaas, geïtenkaas of schapenkaas: er
geproduceerd kunnen worden,
‘op met respect voor hun knowhow,
interesseren ons. Maar soms is het
zijn evenveel kazenals
hun authentieke recepten”
kaasliefhebbers. De job van Éric
gewoon niet mogelijk. Je kan nu
Gantois en Kevin Knop?
eenmaal geen Belgische Zwitserse
.
EN BIO
Beantwoorden aande
gruyère maken!” Om het gamma
Behalve de smaak en herkomst
verwachtingen van fijnproevers en
Belgische kazen uit te breiden,
geven Éric en Kevinook de
tegelijk de voorkeur geven aan
kijkende twee Category Managers
voorkeur aan biokazen die passen
Belgische bioproducten. “Op dit
vooral naar traditionele productie
binnenhet programma Act for
moment is bijna 1/5 vanons
en de knowhow vankleine
Food. “Zo'n kaas beantwoordt aan
assortiment Belgisch”, zegt Kevin.
producenten via de Kwaliteitsketen
de engagementen vande
34 Carrefour Food Magazine | mei 2021