Carrefour - Folder van 10.05.2021 tot 07.06.2021 - Pagina 34


Hier is pagina 34 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 10.05.2021 tot 07.06.2021.



Carrefour Folder 10.05.2021

Hier is pagina 34 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 10.05.2021 tot 07.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 10.05.2021 tot 07.06.2021 - Pagina 34

Éric en Kevin Sptegony Managers Kazen “foodacters I kiezen voor jou Belgische kazen volsmaak WIE ZIJN Éric EN KEVIN ? _— Eric was 15 jaar lang leverancier aan Carrefour. N . Sinds 2015 is hij naar de Kevin werkt sinds 2008 In 2018 andere Kant overgestoken, voor Carrefour: als Category Manager Eric al Is Category azen. vervoegde hij Man ager Kazen: Hij weeft een avoriete Kaas? eur voor je brie van Lin € voor! * Mo Camembert. Kwaliteitskete n Carrefour: \ Ode aan Belgische (bio)kazen Carrefour. Opdit momentis er een Belgische brie, een Goudse kaas, Éric en Kevin vormen een duo dat gepassioneerd is een Hervekaas, een abdijkaas, een door kaas. Het hele jaar door beheren zij een groot aantal verse kazen, en sinds midden assortiment, geselecteerd om de meest maart ook geitenkazen van Kwaliteitsketen Carrefour, allemaal uiteenlopende en veeleisende smaakpapillen te 100% Belgisch. verwennen, met bij voorkeur Belgische en biokazen. “Wij controleren alles van A tot Z”, preciseert Kevin. “Wij ontmoeten Harde korst, geperste korst, “En we proberen voortdurend uitte producenten, gaan ter plaatse geaderd, zacht, verse kaas, blauwe breiden. Alle kazen die in België kijken, stellen samen een lastenboek. kaas, geïtenkaas of schapenkaas: er geproduceerd kunnen worden, ‘op met respect voor hun knowhow, interesseren ons. Maar soms is het zijn evenveel kazenals hun authentieke recepten” kaasliefhebbers. De job van Éric gewoon niet mogelijk. Je kan nu Gantois en Kevin Knop? eenmaal geen Belgische Zwitserse . EN BIO Beantwoorden aande gruyère maken!” Om het gamma Behalve de smaak en herkomst verwachtingen van fijnproevers en Belgische kazen uit te breiden, geven Éric en Kevinook de tegelijk de voorkeur geven aan kijkende twee Category Managers voorkeur aan biokazen die passen Belgische bioproducten. “Op dit vooral naar traditionele productie binnenhet programma Act for moment is bijna 1/5 vanons en de knowhow vankleine Food. “Zo'n kaas beantwoordt aan assortiment Belgisch”, zegt Kevin. producenten via de Kwaliteitsketen de engagementen vande 34 Carrefour Food Magazine | mei 2021

Carrefour - Folder van 10.05.2021 tot 07.06.2021 - Pagina 34