Carrefour - Folder van 10.05.2021 tot 07.06.2021 - Pagina 10
Hier is pagina 10 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 10.05.2021 tot 07.06.2021.

Hier is pagina 10 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 10.05.2021 tot 07.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 10.05.2021 tot 07.06.2021 - Pagina 10
À dé Eu GROENTEN VAN EIGEN BODEM sm AUBERGINE Geroosterde aubergine met Niet uitkleden! Jebeste harissa en ‘Aubergines zijn vezelrijk keukenmaatje frisse taboulé en caloriearm en bevatten Courgettes kun je gekookt erg veel mineralen en eten, rauw, geraspt, 4 personen vitamines. Schillen is gebakken, gevuld. Mét Voorbereiding 20 min niet nodig, integendeel. schil passen ze zich aan al Bereiding 30 min Daardoor zou je je je gerechten aan! Boven- Makkelijk-€ gerechten die prachtige = dien werken ze als een paarse tint ontnemen, en uitzonderlijk beschermend A harissa vooral jezelf die kostbare schild voor hart en bloed- NOOIT MEER Gelolijfofie vaten, omdat ze boordevol TE VETTE antioxidanten ontzeggen AUBERGINE 4 aubergines die geconcentreerd zitten kalium zitten, Tel daar nog 50 g blonde rozijnen net onder de schil. Nog een fikse dosis vitamines, Leg sneden 3elrodewijnazijn ‘een voordeel: door de vezels, mineralen eneen aubergine voor je ze 240 geouscous schil slopen ze minder laag caloriegehalte bij. gaat bakken eerst in 20 gbladpeterselie vet op. Het geschilde Omdat courgettes zo een vergiet, bestrooi 40gmunt vruchtvlees doet dat wel, licht verteerbaar zijn, ze meteen beetje 10 gkoriander fijn zout en laat waardoor de groente flink verdraagt iedereen ze, % komkommer calorierijker wordt. ook de allerjongsten. ze 1u uitlekken, zout, peper Daarna slorpen. en ze minder vet op. (@) verwarm de oven voor op 200°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Meng de harissa met 4 el olijfolie. Snij de aubergines in de lengte in tweeën. Leg ze op de bakplaat en besprenkel ze met de harissa-olie, Kruid met zout en peper en rooster 20 à 25 min in de oven. Alleen door = ze te bereiden, * ES oa @) Meng de rozijnen met de wijnazijn wordt , 2 en laat 10 min weken. Bereid intussen 3 N de couscous volgens de aanwijzingen vruchtvlees van AN op de verpakking. Meng er 2 el olijfolie aubergines EN | * onder en laat 5 min afkoelen. Snipper 5 de peterselie, de munt en de koriander heerlij en sine‘ 13 fijn. Verwijder de zaadjes uit de kom- Ei À 4 kommer en snij het vruchtvlees in heel 5% sd | ee kleine blokjes @) Meng de verse kruiden, de blokjes N ge komkommer, de rozijnen en de wijnazijn Er, ei onder de couscous en breng op smaak en met zout en peper. Haal de aubergines ON b 2 bep 3 uit de oven, schik ze op een serveer: schaal en serveer met de taboulé, Le Ea + PERPORTE 429 KCAL 16 VETTEN 576 KOOLAYDRATEN ® SUIKERS 84 VAS 10 GENVITEN 40 Carrefour Food Magazine | mei 2021 ==
Carrefour - Folder van 10.05.2021 tot 07.06.2021 - Pagina 10