Carrefour - Folder van 10.05.2021 tot 07.06.2021 - Pagina 10
Hier is pagina 10 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 10.05.2021 tot 07.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
À dé Eu
GROENTEN VAN EIGEN BODEM
sm
AUBERGINE
Geroosterde
aubergine met
Niet uitkleden!
Jebeste
harissa en
‘Aubergines zijn vezelrijk
keukenmaatje
frisse taboulé
en caloriearm en bevatten
Courgettes kun je gekookt
erg veel mineralen en
eten, rauw, geraspt,
4 personen
vitamines. Schillen is
gebakken, gevuld. Mét
Voorbereiding 20 min
niet nodig, integendeel.
schil passen ze zich aan al
Bereiding 30 min
Daardoor zou je je
je gerechten aan! Boven-
Makkelijk-€
gerechten die prachtige
=
dien werken ze als een
paarse tint ontnemen, en
uitzonderlijk beschermend
A harissa
vooral jezelf die kostbare
schild voor hart en bloed-
NOOIT MEER
Gelolijfofie
vaten, omdat ze boordevol
TE VETTE
antioxidanten ontzeggen
AUBERGINE
4 aubergines
die geconcentreerd zitten
kalium zitten, Tel daar nog
50 g blonde rozijnen
net onder de schil. Nog
een fikse dosis vitamines,
Leg sneden
3elrodewijnazijn
‘een voordeel: door de
vezels, mineralen eneen
aubergine voor je ze
240 geouscous
schil slopen ze minder
laag caloriegehalte bij.
gaat bakken eerst in
20 gbladpeterselie
vet op. Het geschilde
Omdat courgettes zo
een vergiet, bestrooi
40gmunt
vruchtvlees doet dat wel,
licht verteerbaar zijn,
ze meteen beetje
10 gkoriander
fijn zout en laat
waardoor de groente flink
verdraagt iedereen ze,
% komkommer
calorierijker wordt.
ook de allerjongsten.
ze 1u uitlekken,
zout, peper
Daarna slorpen.
en
ze minder vet op.
(@) verwarm de oven voor op 200°C.
Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Meng de harissa met 4 el olijfolie. Snij
de aubergines in de lengte in tweeën.
Leg ze op de bakplaat en besprenkel
ze met de harissa-olie, Kruid met zout
en peper en rooster 20 à 25 min in de
oven.
Alleen door
= ze te
bereiden,
*
ES
oa
@) Meng de rozijnen met de wijnazijn
wordt
,
2
en laat 10 min weken. Bereid intussen
3
N
de couscous volgens de aanwijzingen
vruchtvlees
van
AN
op de verpakking. Meng er 2 el olijfolie
aubergines
EN
| *
onder en laat 5 min afkoelen. Snipper
5
de peterselie, de munt en de koriander
heerlij
en sine‘
13
fijn. Verwijder de zaadjes uit de kom-
Ei
À
4
kommer en snij het vruchtvlees in heel
5%
sd
|
ee
kleine blokjes
@) Meng de verse kruiden, de blokjes
N
ge
komkommer, de rozijnen en de wijnazijn
Er,
ei
onder de couscous en breng op smaak
en
met zout en peper. Haal de aubergines
ON
b
2
bep
3
uit de oven, schik ze op een serveer:
schaal en serveer met de taboulé,
Le
Ea
+
PERPORTE
429 KCAL
16 VETTEN
576 KOOLAYDRATEN
®
SUIKERS
84 VAS
10 GENVITEN
40 Carrefour Food Magazine | mei 2021 ==