Carrefour - Folder van 10.05.2021 tot 07.06.2021 - Pagina 40
Hier is pagina 40 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 10.05.2021 tot 07.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ed
lot
Er
«©
Me
at
Aa
Fe >
ers
u
De
un
5
rd
zhe
2%
3
4
fi
SE
r
As
mend,
#3X
7
he
Ex
5
bn
Ki
BE
A
ii
RES
a)
FR
ag!
11.672,
es
se
pee
ee
=
# #5
en
re
a
EL
we &
A
PE.
Fe
#
Li)
Dn
ss
ge
A
Ln
el
L =
5
pe
=
pe
+
Olijventapenade
Hit
met gedroogde
Er.
tomaten en huis-
es
:
Fe
a
gemaakte grissini
4
PLIS
PRÉ.
re
40 min
M
asie oi
celijk -€
FE
fs
ses
Ei
34
VOOR DE GRISSINI
id
IR
=
Ee
RE
Arol bladerdeeg |4 ei 50 ml melk |
5
ER:
TT
Ez
el gedroogde oregano
5E
FE
£
VOOR DE TAPENADE
log sr:
mi
#7
E:
400 g half-gedroogde tomaten |
Pa
PF
.
LE
+
#5,
400 g ontpitte zwarte olijven | 1 handvol
ee
wr
ES
fi
3
bladpeterselie
Pd
Ei
P/
EL
1
(D) verwarm de oven voor op 180°C.
be
5
Fl
Bekleed een bakplaat met bakpapier.
À
vel
Rol het bladerdeeg op het met bloem
PICKNICK
ed
bestoven werkvlak uit tot een dikte
PE
ZONDER PLASTIC?
van 5 mm. Snij er stroken uit van
df
ES
oe
20 cm lang en rol ze op tot grissini.
4
HERBRUIKBAAR
Leg ze op de bakplaat.
ALS MOTTO
£
Kies niet langer voor
@) kiop het ei los met de melk en
#
borden, glazen en bestek
borstel over de grissini, Bestrooi ze.
Fa
ST
voor eenmalig gebruik.
dan met de gedroogde oregano. Bak
Æ
GE
ze 15 à 20 min in de oven, tot ze mooi
=
klassieke brooddozen van
halve de bento's en
goudbruin gebakken zijn.
>
)
de kinderen, kun je alle
je
@) Mix de gedroogde tomaten in de
mogelijke glazen bokalen
dr
keukenrobot kort met de zwarte olij-
bovenhalen. lets zwaarder
4
ven en de peterselie tot een tapenade.
om te vervoeren, maar
Serveer met de grissini.
|
ze hebben wel heel veel
voordelen: je stopt er
rauwe of gefermenteer-
4
de groenten in, salades,
4
ie BOD®
fruit, en waarom niet een
PER PORTIE 390KCAL 126 GVETTEN
“
1306 KOOLAYDRATEN 6,26 SUKERS
parfait met yoghurt of een
VIA GVEZELS 1,9 GEIMITEN
fruitslaatje….
1
u
u |
Fe
jazine
mel
12021
fi
“À