Carrefour - Folder van 10.05.2021 tot 07.06.2021 - Pagina 40
Hier is pagina 40 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 10.05.2021 tot 07.06.2021.

Hier is pagina 40 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 10.05.2021 tot 07.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 10.05.2021 tot 07.06.2021 - Pagina 40
ed lot Er «© Me at Aa Fe > ers u De un 5 rd zhe 2% 3 4 fi SE r As mend, #3X 7 he Ex 5 bn Ki BE A ii RES a) FR ag! 11.672, es se pee ee = # #5 en re a EL we & A PE. Fe # Li) Dn ss ge A Ln el L = 5 pe = pe + Olijventapenade Hit met gedroogde Er. tomaten en huis- es : Fe a gemaakte grissini 4 PLIS PRÉ. re 40 min M asie oi celijk -€ FE fs ses Ei 34 VOOR DE GRISSINI id IR = Ee RE Arol bladerdeeg |4 ei 50 ml melk | 5 ER: TT Ez el gedroogde oregano 5E FE £ VOOR DE TAPENADE log sr: mi #7 E: 400 g half-gedroogde tomaten | Pa PF . LE + #5, 400 g ontpitte zwarte olijven | 1 handvol ee wr ES fi 3 bladpeterselie Pd Ei P/ EL 1 (D) verwarm de oven voor op 180°C. be 5 Fl Bekleed een bakplaat met bakpapier. À vel Rol het bladerdeeg op het met bloem PICKNICK ed bestoven werkvlak uit tot een dikte PE ZONDER PLASTIC? van 5 mm. Snij er stroken uit van df ES oe 20 cm lang en rol ze op tot grissini. 4 HERBRUIKBAAR Leg ze op de bakplaat. ALS MOTTO £ Kies niet langer voor @) kiop het ei los met de melk en # borden, glazen en bestek borstel over de grissini, Bestrooi ze. Fa ST voor eenmalig gebruik. dan met de gedroogde oregano. Bak Æ GE ze 15 à 20 min in de oven, tot ze mooi = klassieke brooddozen van halve de bento's en goudbruin gebakken zijn. > ) de kinderen, kun je alle je @) Mix de gedroogde tomaten in de mogelijke glazen bokalen dr keukenrobot kort met de zwarte olij- bovenhalen. lets zwaarder 4 ven en de peterselie tot een tapenade. om te vervoeren, maar Serveer met de grissini. | ze hebben wel heel veel voordelen: je stopt er rauwe of gefermenteer- 4 de groenten in, salades, 4 ie BOD® fruit, en waarom niet een PER PORTIE 390KCAL 126 GVETTEN “ 1306 KOOLAYDRATEN 6,26 SUKERS parfait met yoghurt of een VIA GVEZELS 1,9 GEIMITEN fruitslaatje…. 1 u u | Fe jazine mel 12021 fi “À
Carrefour - Folder van 10.05.2021 tot 07.06.2021 - Pagina 40