Carrefour - Folder van 10.05.2021 tot 07.06.2021 - Pagina 40




Hier is pagina 40 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 10.05.2021 tot 07.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ed

lot

Er

«©

Me

at

Aa

Fe >

ers

u

De

un

5

rd

zhe

2%

3

4

fi

SE

r

As

mend,

#3X

7

he

Ex

5

bn

Ki

BE

A

ii

RES

a)

FR

ag!

11.672,

es

se

pee

ee

=

# #5

en

re

a

EL

we &

A

PE.

Fe

#

Li)

Dn

ss

ge

A

Ln

el

L =

5

pe

=

pe

+

Olijventapenade

Hit

met gedroogde

Er.

tomaten en huis-

es

:

Fe

a

gemaakte grissini

4

PLIS

PRÉ.

re

40 min

M

asie oi

celijk -€

FE

fs

ses

Ei

34

VOOR DE GRISSINI

id

IR

=

Ee

RE

Arol bladerdeeg |4 ei 50 ml melk |

5

ER:

TT

Ez

el gedroogde oregano

5E

FE

£

VOOR DE TAPENADE

log sr:

mi

#7

E:

400 g half-gedroogde tomaten |

Pa

PF

.

LE

+

#5,

400 g ontpitte zwarte olijven | 1 handvol

ee

wr

ES

fi

3

bladpeterselie

Pd

Ei

P/

EL

1

(D) verwarm de oven voor op 180°C.

be

5

Fl

Bekleed een bakplaat met bakpapier.

À

vel

Rol het bladerdeeg op het met bloem

PICKNICK

ed

bestoven werkvlak uit tot een dikte

PE

ZONDER PLASTIC?

van 5 mm. Snij er stroken uit van

df

ES

oe

20 cm lang en rol ze op tot grissini.

4

HERBRUIKBAAR

Leg ze op de bakplaat.

ALS MOTTO

£

Kies niet langer voor

@) kiop het ei los met de melk en

#

borden, glazen en bestek

borstel over de grissini, Bestrooi ze.

Fa

ST

voor eenmalig gebruik.

dan met de gedroogde oregano. Bak

Æ

GE

ze 15 à 20 min in de oven, tot ze mooi

=

klassieke brooddozen van

halve de bento's en

goudbruin gebakken zijn.

>

)

de kinderen, kun je alle

je

@) Mix de gedroogde tomaten in de

mogelijke glazen bokalen

dr

keukenrobot kort met de zwarte olij-

bovenhalen. lets zwaarder

4

ven en de peterselie tot een tapenade.

om te vervoeren, maar

Serveer met de grissini.

|

ze hebben wel heel veel

voordelen: je stopt er

rauwe of gefermenteer-

4

de groenten in, salades,

4

ie BOD®

fruit, en waarom niet een

PER PORTIE 390KCAL 126 GVETTEN



1306 KOOLAYDRATEN 6,26 SUKERS

parfait met yoghurt of een

VIA GVEZELS 1,9 GEIMITEN

fruitslaatje….

1

u

u |

Fe

jazine

mel

12021

fi

“À