Carrefour - Folder van 10.05.2021 tot 07.06.2021 - Pagina 29
Hier is pagina 29 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 10.05.2021 tot 07.06.2021.

Hier is pagina 29 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 10.05.2021 tot 07.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 10.05.2021 tot 07.06.2021 - Pagina 29
BBQ In EN ‘} Brownie met rood fruit 6 personen - Voorbereiding 20 min Bereiding 30 min - Makkelijk -€ we 100 gboter 425 g donkere chocolade Pr 75 fijne kristalsuiker LE 75 g bruine suiker 50 g ongezouten pistaches na 2grote eieren ks: snuifje zout FC # Dar h à 90 g bloem # mn a 70 9 frambozenjam Pr ny 4 handvol braambessen De gt af 1handvol rode bessen B # 4 handvol muntblaadjes HE “gs CA ht bloemsuiker di se = ws Bo Se. W (@ Laat de boter en de chocolade au > hir bain-marie smelten. Voeg de fijne suiker it Se ; É he À x Te Pt en de bruine suiker toe, meng en laat 4 4 lé OR afkoelen. Hak de pistaches grof. né 2 3 Ô af » hr LS LME a (LR @kiop de eieren methetzout tot een ‘ A 5 cr Ek A B, Lr schuimige massa. Meng er de bloem ef A Pe En onder en vervolgens het chocolade- Yo 5 x + "x 4 te mengsel en de helft van de pistaches. id je ro Beboter een gietijzeren pan (15 cm x € ie 7 Dr Sr © ip 5 diameter) en giet er het deeg in. Bedek ú fe het volledige opperviak met frambozen- Ee A N > Br % Jam (smeer die uit met de achterkant HE LE Neta Bl EE van een lepel). Hou 1el jam opzij voor Ke, SARS Ar ze 2 de afwerking. Kr ie >» a 12 @) zet de pan op een rooster boven é rd L 0 de barbecue (indirecte hitte) en sluit. à an Laat ongeveer 30 min bakken. Is de Sa er SE “a HF bovenkant nog niet volledig droog, aat WAR dan nog 5 à 10 min langer bakken. Ver- En el deel het vers fruit over de brownie. Strooi er de rest van de pistaches over en bestuif met bloemsuiker. Versier raad met blaadjes munt en een lepeltje frambozenjam. jr ACL PERPORTIE = 27 GVETEN 58 GKOOLMDATEN No 436 SUIKERS 426 vaas w® 676 EMITEN Carrefour Food Magazine | mei 2021 29
Carrefour - Folder van 10.05.2021 tot 07.06.2021 - Pagina 29