Carrefour - Folder van 10.05.2021 tot 07.06.2021 - Pagina 57
Hier is pagina 57 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 10.05.2021 tot 07.06.2021.

Hier is pagina 57 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 10.05.2021 tot 07.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 10.05.2021 tot 07.06.2021 - Pagina 57
MIJN BIOMENU Pita met varkensgyros, gegrilde aubergine urtsaus eny 4 personen Voorbereiding 20 min Bereiding 40 min - Makkelijk -€ 2 aubergines | 800 g varkensviees voor pita |4komkommer | 10 g munt | 240 g yoghurt op z'n Grieks | 8 pitabroodjes IN JE VOORRAADKAST 2 paprikapoeder |arachideolie = + olijfolie |1 1eentje knoflook |zout, peper Snij de aubergines in schijven van 1 cm dik. Besprenkel ze met à olifolie en kruid ze met zout, peper L en paprikapoeder. Verhit een beetje arachideolie in een braadpan en gril de | à er A schijven aubergine 5 min per kant op een hoog vuur. @ Verhit in een andere braadpan een scheutje olijfolie op een matig vuur en ed Fe bak het vlees ongeveer 10 min. @) rasp de komkommer en dep hem droog. Hak de munt fijn, pel en pers X de knoflook. Meng de komkommer % met de munt, de knoflook en de yoghurt. Kruid met zout en peper. Warm de pitabroodjes op volgens de aanwijzingen op de verpakking, snij pn ze open en vul ze met het vlees en de aubergine. Gameer met de saus en serveer. Kt <= PERPORTIE a e 90 KCAL ac 826 KooLmoRaren 3 7 TG SUIKERS bl beg 85 896VEES 36 EIMTTEN —- x de FE Zi Carrefour Food Magazine | mei 2021 57
Carrefour - Folder van 10.05.2021 tot 07.06.2021 - Pagina 57