Delhaize - Folder van 19.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 97




Hier is pagina 97 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 19.06.2020 tot 31.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Leen ETEN Ba

u

=

Se -

RIJDA

elet en bou

mets!

*

e-blauweka

R



qe.

a

Le

B

ln,

ee



A=

Vetten: 28

Koolhydraten: 35 8,

9

Vezels:2g- Eiwitten 3ig

+ 80 flinterdunne gerookte bacon

« 6 eieren

be >



+ 100 g jonge spinazieblaadjes

A,

+ 20 g geroosterde pijnboompitten

« 1 stokbrood

+ 80 g fourme d'Ambert (of andere blauwe kaas)

+ 50 g parmigiano

+ zelalijfole

Peper en zout

1

7

@ Klop de eieren los met de geraspte

parmigiano, peper en een beetje zout

(let op want de kazen zijn op zich al

N

heel gezouten).

@ Houd enkele jonge spinazieblaadjes

apart en fruit de rest op een zacht

vuurtje, in een grote antiaanbakpan

met de helft van de olijfolie. Laat de



spinazie slinken en verdeel er dan

lange fijne plakjes blauwe kaas over.

=

Overgiet met het eiermengsel en laat op

een zacht vuurtje stollen.

® Bak intussen de sneetjes bacon op

een matig vuurtje goudbruin, in een

ja

grote braadpan met de rest van de olie

(voorzie indien nodig 2 bakbeurten).

© Snijd het stokbrood open, beleg

het met stukken omelet, bacon,

a

geroosterde pijnboompitten en jonge

spinazieblaadjes.

@ Serveer de sandwich op

ld

Le

kamertemperatuur of wikkel hem in

„=

aluminiumpapier voor een picknick.

LA

LE

an

m

Ei