Delhaize - Folder van 19.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 97
Hier is pagina 97 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 19.06.2020 tot 31.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Leen ETEN Ba
u
=
Se -
RIJDA
elet en bou
mets!
*
e-blauweka
R
—
qe.
a
Le
B
ln,
ee
là
A=
Vetten: 28
Koolhydraten: 35 8,
9
Vezels:2g- Eiwitten 3ig
+ 80 flinterdunne gerookte bacon
« 6 eieren
be >
—
+ 100 g jonge spinazieblaadjes
A,
+ 20 g geroosterde pijnboompitten
« 1 stokbrood
+ 80 g fourme d'Ambert (of andere blauwe kaas)
+ 50 g parmigiano
+ zelalijfole
Peper en zout
1
7
@ Klop de eieren los met de geraspte
parmigiano, peper en een beetje zout
(let op want de kazen zijn op zich al
N
heel gezouten).
@ Houd enkele jonge spinazieblaadjes
apart en fruit de rest op een zacht
vuurtje, in een grote antiaanbakpan
met de helft van de olijfolie. Laat de
mÄ
spinazie slinken en verdeel er dan
lange fijne plakjes blauwe kaas over.
=
Overgiet met het eiermengsel en laat op
een zacht vuurtje stollen.
® Bak intussen de sneetjes bacon op
een matig vuurtje goudbruin, in een
ja
grote braadpan met de rest van de olie
(voorzie indien nodig 2 bakbeurten).
© Snijd het stokbrood open, beleg
het met stukken omelet, bacon,
a
geroosterde pijnboompitten en jonge
spinazieblaadjes.
@ Serveer de sandwich op
ld
Le
kamertemperatuur of wikkel hem in
„=
aluminiumpapier voor een picknick.
LA
LE
an
m
Ei