Delhaize - Folder van 19.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 57




Hier is pagina 57 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 19.06.2020 tot 31.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

UKENCHALLENGE Pi

techniek +2

Mm.

Haal je groenten en

CEVICHE



CA

fruit last minute uit

Er

%

+

ke

de koelkast, zodat ze

Rs

-

nog lekker frrris en

errrunchy zijn.

Ceviche is cen

gaartechnick uit

Zuid-Amerika waarbij

rauwe vis wordt

gegaard in cilroen- ol

limoensap. Het zuur

FT

an

van het sap werkL in

je

op de eiwitten van

de vis en maakt ze

=

ondoorzichtig en stevig,

CA

Na hel marineren ziel

n+

he

de vis er gaar en klaar

L

uit. De structuur ís veel

delicater dan die van

gekookte of gebakken

vs

vis. En de marinecrtijd?

Die is afhankelijk van je

.

Le

vis en snijwijze. Reken

Ë

gemiddeld 10 à 15 min.

\

ve

=

EN



x

Ee

L !

mA

Cr

St,

Kem

x

Pers de citrusvruchten

De recepten

vind je op

MOTTE

PINE NANSEN

p- 61! LS

over de v

HO

(TT

“ wachten maar

57