Delhaize - Folder van 19.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 57
Hier is pagina 57 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 19.06.2020 tot 31.07.2020.

Hier is pagina 57 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 19.06.2020 tot 31.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 19.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 57
UKENCHALLENGE Pi techniek +2 Mm. Haal je groenten en CEVICHE “ CA fruit last minute uit Er % + ke de koelkast, zodat ze Rs - nog lekker frrris en errrunchy zijn. Ceviche is cen gaartechnick uit Zuid-Amerika waarbij rauwe vis wordt gegaard in cilroen- ol limoensap. Het zuur FT an van het sap werkL in je op de eiwitten van de vis en maakt ze = ondoorzichtig en stevig, CA Na hel marineren ziel n+ he de vis er gaar en klaar L uit. De structuur ís veel delicater dan die van gekookte of gebakken vs vis. En de marinecrtijd? Die is afhankelijk van je . Le vis en snijwijze. Reken Ë gemiddeld 10 à 15 min. \ ve = EN “ x Ee L ! mA Cr St, Kem x Pers de citrusvruchten De recepten vind je op MOTTE PINE NANSEN p- 61! LS over de v HO (TT “ wachten maar 57
Delhaize - Folder van 19.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 57