Delhaize - Folder van 19.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 57


Hier is pagina 57 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 19.06.2020 tot 31.07.2020.



Delhaize Folder 19.06.2020

Hier is pagina 57 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 19.06.2020 tot 31.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 19.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 57

UKENCHALLENGE Pi techniek +2 Mm. Haal je groenten en CEVICHE “ CA fruit last minute uit Er % + ke de koelkast, zodat ze Rs - nog lekker frrris en errrunchy zijn. Ceviche is cen gaartechnick uit Zuid-Amerika waarbij rauwe vis wordt gegaard in cilroen- ol limoensap. Het zuur FT an van het sap werkL in je op de eiwitten van de vis en maakt ze = ondoorzichtig en stevig, CA Na hel marineren ziel n+ he de vis er gaar en klaar L uit. De structuur ís veel delicater dan die van gekookte of gebakken vs vis. En de marinecrtijd? Die is afhankelijk van je . Le vis en snijwijze. Reken Ë gemiddeld 10 à 15 min. \ ve = EN “ x Ee L ! mA Cr St, Kem x Pers de citrusvruchten De recepten vind je op MOTTE PINE NANSEN p- 61! LS over de v HO (TT “ wachten maar 57

Delhaize - Folder van 19.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 57