Delhaize - Folder van 19.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 104
Hier is pagina 104 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 19.06.2020 tot 31.07.2020.

Hier is pagina 104 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 19.06.2020 tot 31.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 19.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 104
a DE ZOETE BLADZUDEN Te Zodra de zon zich laat zien, is het tijd voor een ijsje. Speciaal voor de Goebezigers hebben we 3 makkelijke recepten. Om je # vingers en lippen bij af te likken! 7 _« he” u IJS MET SPECULAASSTUKJES EN AMANDELSLAGROOM 238 CR « 1 pot gezouten karamelij ow sugar (500 ml) 2dl volle room A ijsbiscuits in coupevorm of 8 jshoorntjes A speculaasjes Lel kristalsuiker + 1 kl amandelaroma © Klop de room stijf met de kristalsuiker. Voeg het amandelaroma toe en giet in een spuitzak. @ Stamp de speculaasjes fijn. ® Schep bolletjes ijs in de coupes of op de hoorntjes. Spuit er wat slagroom op, bestrooi met speculaasstukjes en … smullen maar! De room laat zich gemakkelijker stijfkloppen als de kom € en de gardes koud zijn: zet ze 30 min op voorhand in de koelkast. 104
Delhaize - Folder van 19.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 104