Delhaize - Folder van 19.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 104
Hier is pagina 104 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 19.06.2020 tot 31.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
a DE ZOETE BLADZUDEN
Te
Zodra de zon zich laat zien, is
het tijd voor een ijsje. Speciaal
voor de Goebezigers hebben we
3 makkelijke recepten. Om je
#
vingers en lippen bij af te likken!
7 _«
he”
u
IJS MET SPECULAASSTUKJES
EN AMANDELSLAGROOM
238
CR
« 1 pot gezouten karamelij ow sugar (500 ml)
2dl volle room
A ijsbiscuits in coupevorm of 8 jshoorntjes
A speculaasjes
Lel kristalsuiker
+ 1 kl amandelaroma
© Klop de room stijf met de kristalsuiker. Voeg het
amandelaroma toe en giet in een spuitzak.
@ Stamp de speculaasjes fijn.
® Schep bolletjes ijs in de coupes of op de
hoorntjes. Spuit er wat slagroom op, bestrooi met
speculaasstukjes en … smullen maar!
De room laat zich gemakkelijker stijfkloppen als de kom
€
en de gardes koud zijn: zet ze 30 min op voorhand in
de koelkast.
104