Delhaize - Folder van 19.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 70
Hier is pagina 70 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 19.06.2020 tot 31.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
5 FOOD TRIP
THAISE SALADE MET SCAMPI EN PINDASAUS
INDISCHE SALADE MET PANEER
Vetten: 26 g Koolhydraten: 55g
Vetten: 24g - Koolhydraten: 52 g
a0@
Vezels: 15 g- Eiwitten: 26 g
06
Vezeis: 3g- Eiwitten:14g
« Ì bussel koriander
« 1 komkommer
« 11 volle melk
+ 200 gekookte en
+ el sojasaus ‘Tamari”
+ el ciderazin
gepelde bioscampi
« Ì bussel Thaise
Saitaku
+ 100 g jonge
« 4 rode peper
+ elolijfolie
» V rode kool
basilicum
« 1kl geroosterde
spinazieblaadjes
« Zout
« rode peper
Voor de saus:
« rode ui
Voor de saus:
+ 4 grote wortelen
sesamolie (voor wok)
- Peper en zout
« bussel lente-uitjes
+ 3 biolimoenen
+ Acitrengrasstengels
+ 1 mango
+ 3el mangochutneÿ
+ ananas
+ 1 appelsien
+ Sem gember
+ 4 elcitroensap
+ 4elwater
+ 50 g geroosterde en
+ 100 g geroosterde en
« rode peper
gezouten pindanoten
gezouten pindanoten
@ Verwarm de melk in een steelpan. Haal de pan net voor het
+ 2elolifolie
+ Al agavesiroop
kookpunt van het vuur en roer het citroensap onder de melk.
De bereiding gaat schiften: bekleed een zeef met een groot stuk
© Kort de lente-uitjes in, snijd ze in lange slierten en laat ze in
gaas of een zeefdoek, giet er het mengsel in en laat uitlekken.
koud water weken.
Pers goed, vouw de hoeken samen en wring zoveel mogelijk
@ Hak 50 g pindanoten tot grof poeder in de hakmolen.
vocht uit de verkregen kaas. Kruid de bereiding met zout.
© Maak de saus: verwijder de buitenste laag van de
Bekleed een kleine pot naar keuze met vershoudfolie en druk er
ditroengrasstengels en snijd de kern in stukjes. Rasp de gember
de bereiding goed in aan. Leg er een gewicht bovenop en zet 1u
en pers met de vingers het sap uit de pulp. Mix het citroengras,
in de koelkast.
de pindanoten, de fijngeraspte zeste van de limoenen, het sap
@ Maak de saus: hak de rode peper heel fijn, doe hem in een
van de limoenen, de gehakte rode peper, het gembersap, de
kom en meng hem goed met de rest van de ingrediënten.
agavesiroop, de sojasaus en de geroosterde sesamolie in de
© Ontvorm de paneer en snijd hem in blokjes. Snijd de
beker van de mixer of van de hakmolen fijn. Giet er het sap van
komkommer, de rode ui en de mango met de mandoline in
de appelsien bij en mix opnieuw.
fijne plakjes. Snipper de rode peper. Dresseer alles met de
© Schil de ananas en snijd hem in blokjes. Snipper de rode
jonge spinazieblaadjes in een grote schaal en bestrooi met de
kool en de geschilde wortelen met de mandoline fijn. Meng er de
paneerblokjes. Dien koel op.
olijfolie en de uitgelekte lente-uitjes goed onder. Dresseer in een
grote schaal en voeg de scampi, de blaadjes Thaise basilicum en
MEXICAANSE SALADE MET KIP EN AVOCADO
de koriander toe.
@ Bestrooi met gemalen pindanoten en dien koel op, met de
saus.
‘Vetten: 36 g „ Koolhydraten: 14g
a0@
vez
g- Eiwitten: 208.
+ 400 g kipfilets
+ Yabussel Iente-uitjes
+ Lel paprikapoëder
+ Zavocado's
+ 3 limoenen
+ LKI Komijnpoëder
ITALIAANSE PANZANELLA
+ 250 g kerstomaten
+ Lel honing
+ Chlipoeder
+ 1 blik rode bonen
+ 5elolifolie
+ Zout
(240 g, uitgelekt
» 1bussel koriander
Vetten: 20 g - Koolhydraten: 60
gewicht)
+ Zrode pepers
o0®
Vezeis: 8g- Elwitten: 12.
+ 600 g Romatomaten
+ 40 gappelkappertjes
+ 2 takjes rozemarijn
© Meng de honing, het sap van % limoen, 2 el olijfolie, het
« 250 g kerstomaten
+ 400 g oud brood
+ 2 takjes oregano
paprikapoeder, het komijnpoeder en chilipoeder (naar eigen
« 2rode uien
« 2el odewijnazijn
- Peper en zout
smaak). Leg de kipfilets in deze marinade, bestrijk ze langs alle
+ 100 goliven
+ 6elolifolie
kanten, dek af en laat 1u in de koelkast marineren. Kort de
‘Mediterraanse mix’
« 1 bussel basilicum
lente-uitjes in, snijd ze in lange slierten en laat ze lu in koud
water weken.
© Snijd het brood in dikke blokjes, doe ze in een grote
© Bak de kipfilets, met de marinade, op een zacht vuurtje
braadpan en besprenkel ze met 2 el olijfolie. Fruit ze met de
goudbruin in een braadpan.
geriste rozemarijn en oregano op een matig vuurtje, tot de
© Laat intussen de rode bonen uitlekken en spoel ze. Meng de
broodblokjes goudbruin en krokant zijn.
bonen met de gehalveerde kerstomaten, de uitgelekte lente-
@ Halveer de kerstomaten en snijd de grote tomaten in
uitjes, de fijngesnipperde rode pepers, de koriander, de rest van
partjes. Snipper de rode uien. Dresseer alles in een schaal
olijfolie, het sap van 2 limoenen en zout.
en voeg de broodblokjes, de olijven, de appelkappertjes en
© Dresseer alles op een schaal, met plakjes avocado en
basilicumblaadjes toe.
sneetjes kip. Werk af met limoenpartjes en serveer.
® Meng de rest van de olijfolie met de azijn, peper en zout. Giet
over de panzanella, meng en serveer.
Voor gen XML versie, voeg je 1 blik mais toe en geef je er yoghurtsaus bij
(250 9 Griekse yoghurt of een plantaardige alternatief + 2 el citroenmayonaise
Voorde lekkerbekken geef je er burata of mozzarella bij
er!
+ gehakte koriander + komijn, cayennepeper, peper en zout).
10