Delhaize - Folder van 19.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 70
Hier is pagina 70 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 19.06.2020 tot 31.07.2020.

Hier is pagina 70 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 19.06.2020 tot 31.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 19.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 70
5 FOOD TRIP THAISE SALADE MET SCAMPI EN PINDASAUS INDISCHE SALADE MET PANEER Vetten: 26 g Koolhydraten: 55g Vetten: 24g - Koolhydraten: 52 g a0@ Vezels: 15 g- Eiwitten: 26 g 06 Vezeis: 3g- Eiwitten:14g « Ì bussel koriander « 1 komkommer « 11 volle melk + 200 gekookte en + el sojasaus ‘Tamari” + el ciderazin gepelde bioscampi « Ì bussel Thaise Saitaku + 100 g jonge « 4 rode peper + elolijfolie » V rode kool basilicum « 1kl geroosterde spinazieblaadjes « Zout « rode peper Voor de saus: « rode ui Voor de saus: + 4 grote wortelen sesamolie (voor wok) - Peper en zout « bussel lente-uitjes + 3 biolimoenen + Acitrengrasstengels + 1 mango + 3el mangochutneÿ + ananas + 1 appelsien + Sem gember + 4 elcitroensap + 4elwater + 50 g geroosterde en + 100 g geroosterde en « rode peper gezouten pindanoten gezouten pindanoten @ Verwarm de melk in een steelpan. Haal de pan net voor het + 2elolifolie + Al agavesiroop kookpunt van het vuur en roer het citroensap onder de melk. De bereiding gaat schiften: bekleed een zeef met een groot stuk © Kort de lente-uitjes in, snijd ze in lange slierten en laat ze in gaas of een zeefdoek, giet er het mengsel in en laat uitlekken. koud water weken. Pers goed, vouw de hoeken samen en wring zoveel mogelijk @ Hak 50 g pindanoten tot grof poeder in de hakmolen. vocht uit de verkregen kaas. Kruid de bereiding met zout. © Maak de saus: verwijder de buitenste laag van de Bekleed een kleine pot naar keuze met vershoudfolie en druk er ditroengrasstengels en snijd de kern in stukjes. Rasp de gember de bereiding goed in aan. Leg er een gewicht bovenop en zet 1u en pers met de vingers het sap uit de pulp. Mix het citroengras, in de koelkast. de pindanoten, de fijngeraspte zeste van de limoenen, het sap @ Maak de saus: hak de rode peper heel fijn, doe hem in een van de limoenen, de gehakte rode peper, het gembersap, de kom en meng hem goed met de rest van de ingrediënten. agavesiroop, de sojasaus en de geroosterde sesamolie in de © Ontvorm de paneer en snijd hem in blokjes. Snijd de beker van de mixer of van de hakmolen fijn. Giet er het sap van komkommer, de rode ui en de mango met de mandoline in de appelsien bij en mix opnieuw. fijne plakjes. Snipper de rode peper. Dresseer alles met de © Schil de ananas en snijd hem in blokjes. Snipper de rode jonge spinazieblaadjes in een grote schaal en bestrooi met de kool en de geschilde wortelen met de mandoline fijn. Meng er de paneerblokjes. Dien koel op. olijfolie en de uitgelekte lente-uitjes goed onder. Dresseer in een grote schaal en voeg de scampi, de blaadjes Thaise basilicum en MEXICAANSE SALADE MET KIP EN AVOCADO de koriander toe. @ Bestrooi met gemalen pindanoten en dien koel op, met de saus. ‘Vetten: 36 g „ Koolhydraten: 14g a0@ vez g- Eiwitten: 208. + 400 g kipfilets + Yabussel Iente-uitjes + Lel paprikapoëder + Zavocado's + 3 limoenen + LKI Komijnpoëder ITALIAANSE PANZANELLA + 250 g kerstomaten + Lel honing + Chlipoeder + 1 blik rode bonen + 5elolifolie + Zout (240 g, uitgelekt » 1bussel koriander Vetten: 20 g - Koolhydraten: 60 gewicht) + Zrode pepers o0® Vezeis: 8g- Elwitten: 12. + 600 g Romatomaten + 40 gappelkappertjes + 2 takjes rozemarijn © Meng de honing, het sap van % limoen, 2 el olijfolie, het « 250 g kerstomaten + 400 g oud brood + 2 takjes oregano paprikapoeder, het komijnpoeder en chilipoeder (naar eigen « 2rode uien « 2el odewijnazijn - Peper en zout smaak). Leg de kipfilets in deze marinade, bestrijk ze langs alle + 100 goliven + 6elolifolie kanten, dek af en laat 1u in de koelkast marineren. Kort de ‘Mediterraanse mix’ « 1 bussel basilicum lente-uitjes in, snijd ze in lange slierten en laat ze lu in koud water weken. © Snijd het brood in dikke blokjes, doe ze in een grote © Bak de kipfilets, met de marinade, op een zacht vuurtje braadpan en besprenkel ze met 2 el olijfolie. Fruit ze met de goudbruin in een braadpan. geriste rozemarijn en oregano op een matig vuurtje, tot de © Laat intussen de rode bonen uitlekken en spoel ze. Meng de broodblokjes goudbruin en krokant zijn. bonen met de gehalveerde kerstomaten, de uitgelekte lente- @ Halveer de kerstomaten en snijd de grote tomaten in uitjes, de fijngesnipperde rode pepers, de koriander, de rest van partjes. Snipper de rode uien. Dresseer alles in een schaal olijfolie, het sap van 2 limoenen en zout. en voeg de broodblokjes, de olijven, de appelkappertjes en © Dresseer alles op een schaal, met plakjes avocado en basilicumblaadjes toe. sneetjes kip. Werk af met limoenpartjes en serveer. ® Meng de rest van de olijfolie met de azijn, peper en zout. Giet over de panzanella, meng en serveer. Voor gen XML versie, voeg je 1 blik mais toe en geef je er yoghurtsaus bij (250 9 Griekse yoghurt of een plantaardige alternatief + 2 el citroenmayonaise Voorde lekkerbekken geef je er burata of mozzarella bij er! + gehakte koriander + komijn, cayennepeper, peper en zout). 10
Delhaize - Folder van 19.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 70