Delhaize - Folder van 19.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 70




Hier is pagina 70 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 19.06.2020 tot 31.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

5 FOOD TRIP

THAISE SALADE MET SCAMPI EN PINDASAUS

INDISCHE SALADE MET PANEER

Vetten: 26 g Koolhydraten: 55g

Vetten: 24g - Koolhydraten: 52 g

a0@

Vezels: 15 g- Eiwitten: 26 g

06

Vezeis: 3g- Eiwitten:14g

« Ì bussel koriander

« 1 komkommer

« 11 volle melk

+ 200 gekookte en

+ el sojasaus ‘Tamari”

+ el ciderazin

gepelde bioscampi

« Ì bussel Thaise

Saitaku

+ 100 g jonge

« 4 rode peper

+ elolijfolie

» V rode kool

basilicum

« 1kl geroosterde

spinazieblaadjes

« Zout

« rode peper

Voor de saus:

« rode ui

Voor de saus:

+ 4 grote wortelen

sesamolie (voor wok)

- Peper en zout

« bussel lente-uitjes

+ 3 biolimoenen

+ Acitrengrasstengels

+ 1 mango

+ 3el mangochutneÿ

+ ananas

+ 1 appelsien

+ Sem gember

+ 4 elcitroensap

+ 4elwater

+ 50 g geroosterde en

+ 100 g geroosterde en

« rode peper

gezouten pindanoten

gezouten pindanoten

@ Verwarm de melk in een steelpan. Haal de pan net voor het

+ 2elolifolie

+ Al agavesiroop

kookpunt van het vuur en roer het citroensap onder de melk.

De bereiding gaat schiften: bekleed een zeef met een groot stuk

© Kort de lente-uitjes in, snijd ze in lange slierten en laat ze in

gaas of een zeefdoek, giet er het mengsel in en laat uitlekken.

koud water weken.

Pers goed, vouw de hoeken samen en wring zoveel mogelijk

@ Hak 50 g pindanoten tot grof poeder in de hakmolen.

vocht uit de verkregen kaas. Kruid de bereiding met zout.

© Maak de saus: verwijder de buitenste laag van de

Bekleed een kleine pot naar keuze met vershoudfolie en druk er

ditroengrasstengels en snijd de kern in stukjes. Rasp de gember

de bereiding goed in aan. Leg er een gewicht bovenop en zet 1u

en pers met de vingers het sap uit de pulp. Mix het citroengras,

in de koelkast.

de pindanoten, de fijngeraspte zeste van de limoenen, het sap

@ Maak de saus: hak de rode peper heel fijn, doe hem in een

van de limoenen, de gehakte rode peper, het gembersap, de

kom en meng hem goed met de rest van de ingrediënten.

agavesiroop, de sojasaus en de geroosterde sesamolie in de

© Ontvorm de paneer en snijd hem in blokjes. Snijd de

beker van de mixer of van de hakmolen fijn. Giet er het sap van

komkommer, de rode ui en de mango met de mandoline in

de appelsien bij en mix opnieuw.

fijne plakjes. Snipper de rode peper. Dresseer alles met de

© Schil de ananas en snijd hem in blokjes. Snipper de rode

jonge spinazieblaadjes in een grote schaal en bestrooi met de

kool en de geschilde wortelen met de mandoline fijn. Meng er de

paneerblokjes. Dien koel op.

olijfolie en de uitgelekte lente-uitjes goed onder. Dresseer in een

grote schaal en voeg de scampi, de blaadjes Thaise basilicum en

MEXICAANSE SALADE MET KIP EN AVOCADO

de koriander toe.

@ Bestrooi met gemalen pindanoten en dien koel op, met de

saus.

‘Vetten: 36 g „ Koolhydraten: 14g

a0@

vez

g- Eiwitten: 208.

+ 400 g kipfilets

+ Yabussel Iente-uitjes

+ Lel paprikapoëder

+ Zavocado's

+ 3 limoenen

+ LKI Komijnpoëder

ITALIAANSE PANZANELLA

+ 250 g kerstomaten

+ Lel honing

+ Chlipoeder

+ 1 blik rode bonen

+ 5elolifolie

+ Zout

(240 g, uitgelekt

» 1bussel koriander

Vetten: 20 g - Koolhydraten: 60

gewicht)

+ Zrode pepers

o0®

Vezeis: 8g- Elwitten: 12.

+ 600 g Romatomaten

+ 40 gappelkappertjes

+ 2 takjes rozemarijn

© Meng de honing, het sap van % limoen, 2 el olijfolie, het

« 250 g kerstomaten

+ 400 g oud brood

+ 2 takjes oregano

paprikapoeder, het komijnpoeder en chilipoeder (naar eigen

« 2rode uien

« 2el odewijnazijn

- Peper en zout

smaak). Leg de kipfilets in deze marinade, bestrijk ze langs alle

+ 100 goliven

+ 6elolifolie

kanten, dek af en laat 1u in de koelkast marineren. Kort de

‘Mediterraanse mix’

« 1 bussel basilicum

lente-uitjes in, snijd ze in lange slierten en laat ze lu in koud

water weken.

© Snijd het brood in dikke blokjes, doe ze in een grote

© Bak de kipfilets, met de marinade, op een zacht vuurtje

braadpan en besprenkel ze met 2 el olijfolie. Fruit ze met de

goudbruin in een braadpan.

geriste rozemarijn en oregano op een matig vuurtje, tot de

© Laat intussen de rode bonen uitlekken en spoel ze. Meng de

broodblokjes goudbruin en krokant zijn.

bonen met de gehalveerde kerstomaten, de uitgelekte lente-

@ Halveer de kerstomaten en snijd de grote tomaten in

uitjes, de fijngesnipperde rode pepers, de koriander, de rest van

partjes. Snipper de rode uien. Dresseer alles in een schaal

olijfolie, het sap van 2 limoenen en zout.

en voeg de broodblokjes, de olijven, de appelkappertjes en

© Dresseer alles op een schaal, met plakjes avocado en

basilicumblaadjes toe.

sneetjes kip. Werk af met limoenpartjes en serveer.

® Meng de rest van de olijfolie met de azijn, peper en zout. Giet

over de panzanella, meng en serveer.

Voor gen XML versie, voeg je 1 blik mais toe en geef je er yoghurtsaus bij

(250 9 Griekse yoghurt of een plantaardige alternatief + 2 el citroenmayonaise

Voorde lekkerbekken geef je er burata of mozzarella bij

er!

+ gehakte koriander + komijn, cayennepeper, peper en zout).

10