Delhaize - Folder van 19.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 90




Hier is pagina 90 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 19.06.2020 tot 31.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

5 EEN WEEK LEKKER ETEN

KLAAR, START, PREPPEN MAAR!

EXPRESS

RIJSTSALADE MET KRUIDEN,

RIJSTWAFELS MET FETA,

TOMATENGAZPACHO

SPINAZIEPESTO, RUCOLA

KOMKOMMER-PAPRIKASALADE,

MET BASILICUM EN

EN MOZZARELLA

TOMATENDRESSING

GEITENKAAS-TAPENADE-

Vetten:8 g- Koolhydraten: 52g

BOTERHAMMEN

Verten:38 g Koolhydraten: 59 g

oe

Vezels:4 g- Elwitten: 30 g

©o0®

Vezels: 5g - Eiwitten: 20g

15MIN © FACILE

GE

4 PERS.

Vetten:48 g - Koolhydraten: 85 g

©®

Vezeisiäg- Eiwitten:27g

+ 80 gjonge

+ 2 bollen mozzarella di

=

3eieren

+ 100 g Griekse yoghurt natuur

_

spinazieblaadjes

bufala (2 x 125 g)

=

1 grote aubergine

+ 150 gfeta

+ 100 g rucola

+ 1dl+ 2 el olijfolie

1 komkommer

Bel +1 klolijfolie

+ 80 g pijnboompitten

» 1 bussel basilicum

_

L rode paprika

+ 3 eliderazijn

+ 1,5 dl Big Tom ‘Spiced tomato juice’

« 1 bussel dille

=

+ Ì meergranen houthakkersbrood

+ 20 gepelde

_

100 g kerstomaten

+ 1busseloregano

+ 2 potten geitenkaas matuur Le Larry

pistachenoten

« 1 bussel koriander

150 tomaten

Peper en zout

« 250 g basmatirijst

Peper en zout

=

50 g Kalamonolijven

(x125 8)

+ 1 pot zwarte olijventapenade (125 g)

+ 110 gparmigiano

+ 250 gbasmatirist

+ 8elolifolie

© Kook de rijst volgens de instructies op

© Verwarm de oven voor op 200°C. Bedek een

+ 1bosje basilicum

- Peper en zout

de verpakking, met een snufje zout. Spoel

ovenplaat met bakpapier. Snijd de aubergine

hem grondig onder koud water en laat

in fijne schijfjes en schik ze op de ovenplaat.

uitlekken.

© Snijd 2 sneetjes brood

Smeer ze in met 2 el olijfolie, kruid ze met zout

en mix ze in de beker van

@ Gril intussen de fijngestampte

en schuif ze 15 min in de oven.

de mixer of de blender fijn

pistachenoten en % van de pijnboompitten

@ Kook intussen de rijst volgens de instructies

met het koude tomatensap,

op een matig vuurtje in een antiaanbakpan,

op de verpakking. Spoel hem grondig onder

zonder toevoeging van vetstof.

de helft van de olijfolie en

koud water en laat hem goed uitlekken.

de blaadjes van 2 takjes

® Doe de rest van de pijnboompitten in

© Meng de yoghurt met 1 klolijfolie, peper

de beker van de mixer en mix ze fijn met

en zout.

basilicum. Breng verder op

smaak. Neem je de gazpacho

het basilicum, 1 dl olijfolie en % van de

@ Schil de tomaten, snijd ze in stukken en mix

mee voor een picknick? Giet

spinazie. Giet in een grote kom en meng

ze met 5 el olijfolie, de azijn, peper en zout.

hem dan in een fles (bewaar

met 60 g geraspte parmigiano. Breng

@ Ontpit de olijven en hak ze grof. Meng de rijst

ze in de koelkast en vervoer

verder op smaak.

met de eieren, de verkruimelde feta, de olijven

ze in een koeltas) of in

© Hak de dille, de koriander, /: van de

en de helft van de geriste oregano in een slakom.

een thermosfles.

spinazie en : van de rucola. Voeg ze

Breng verder op smaak. Verwarm 1 el olijfolie

© Meng de geitenkaas met

toe aan de rijst. Meng alles goed met de

in een grote braadpan en schep er 6 kleine

de rest van de olijfolie en

gegrilde pistachenoten en pijnboompitten,

rijsthoopjes in. Bak ze aan de 2 kanten op een

peper. Snijd de rest van het

de rest van de parmigiano in schilfers

zacht vuurtje goudbruin tot wafels. Voorzie

brood in dikke sneetjes en

en peper.

2 bakbeurten, zo heb je 12 wafels.

verdeel ze in 2 stapeltjes.

@ Meng de rest van de rucola en

@ Snijd de paprika en de komkommer (met

Besmeer de eerste stapel

van de spinazie met Lel olie. Snijd de

de mandoline) in fijne schijfjes. Doe ze met de

mozzarellabollen in 4 en besprenkel ze

met de geitenkaas. Bestrijk

gehalveerde kerstomaten en de aubergines in

de andere stapel met de

met l el olie.

een kom.

© Dien koel op of bewaar in luchtdichte

tapenade en werk af met

@ Meng, net voor het opdienen, de groenten

basilicumblaadjes. Voeg de

potten. Doe ze in de koelkast en/of vervoer

met de tomatendressing en de rest van de

sneetjes 2 per 2 samen tot

ze in een koeltas.

oregano. Serveer het slaatje met de wafels.

boterhammen. Serveer ze bij

Ga je picknicken? Doe alles in afzonderlijke

de koude gazpacho of verpak

Ben je van plan om ook rijstwafels te bakken?

luchtdichte potten, bewaar ze in de koelkast en/

Kook dan ineens 500 g rijst (bewaar de helft in

ze. Doe ze in de koelkast en/

de koelkast, alsje de wafels de volgende

of vervoer ze in een koeltas.

of vervoer ze in een koeltas.

dag wilt bakken).

an

ICEDTEA GREEN - DELHAIZE BIO

Zinin jsthee bij je picknick?

Zeker als die bio en fairtrade is, zoals

deze heerlijk verfrissende infusie van

groene thee met retsuikeren citroen.

30