Delhaize - Folder van 19.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 90
Hier is pagina 90 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 19.06.2020 tot 31.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
5 EEN WEEK LEKKER ETEN
KLAAR, START, PREPPEN MAAR!
EXPRESS
RIJSTSALADE MET KRUIDEN,
RIJSTWAFELS MET FETA,
TOMATENGAZPACHO
SPINAZIEPESTO, RUCOLA
KOMKOMMER-PAPRIKASALADE,
MET BASILICUM EN
EN MOZZARELLA
TOMATENDRESSING
GEITENKAAS-TAPENADE-
Vetten:8 g- Koolhydraten: 52g
BOTERHAMMEN
Verten:38 g Koolhydraten: 59 g
oe
Vezels:4 g- Elwitten: 30 g
©o0®
Vezels: 5g - Eiwitten: 20g
15MIN © FACILE
GE
4 PERS.
Vetten:48 g - Koolhydraten: 85 g
©®
Vezeisiäg- Eiwitten:27g
+ 80 gjonge
+ 2 bollen mozzarella di
=
3eieren
+ 100 g Griekse yoghurt natuur
_
spinazieblaadjes
bufala (2 x 125 g)
=
1 grote aubergine
+ 150 gfeta
+ 100 g rucola
+ 1dl+ 2 el olijfolie
1 komkommer
Bel +1 klolijfolie
+ 80 g pijnboompitten
» 1 bussel basilicum
_
L rode paprika
+ 3 eliderazijn
+ 1,5 dl Big Tom ‘Spiced tomato juice’
« 1 bussel dille
=
+ Ì meergranen houthakkersbrood
+ 20 gepelde
_
100 g kerstomaten
+ 1busseloregano
+ 2 potten geitenkaas matuur Le Larry
pistachenoten
« 1 bussel koriander
150 tomaten
Peper en zout
« 250 g basmatirijst
Peper en zout
=
50 g Kalamonolijven
(x125 8)
+ 1 pot zwarte olijventapenade (125 g)
+ 110 gparmigiano
+ 250 gbasmatirist
+ 8elolifolie
© Kook de rijst volgens de instructies op
© Verwarm de oven voor op 200°C. Bedek een
+ 1bosje basilicum
- Peper en zout
de verpakking, met een snufje zout. Spoel
ovenplaat met bakpapier. Snijd de aubergine
hem grondig onder koud water en laat
in fijne schijfjes en schik ze op de ovenplaat.
uitlekken.
© Snijd 2 sneetjes brood
Smeer ze in met 2 el olijfolie, kruid ze met zout
en mix ze in de beker van
@ Gril intussen de fijngestampte
en schuif ze 15 min in de oven.
de mixer of de blender fijn
pistachenoten en % van de pijnboompitten
@ Kook intussen de rijst volgens de instructies
met het koude tomatensap,
op een matig vuurtje in een antiaanbakpan,
op de verpakking. Spoel hem grondig onder
zonder toevoeging van vetstof.
de helft van de olijfolie en
koud water en laat hem goed uitlekken.
de blaadjes van 2 takjes
® Doe de rest van de pijnboompitten in
© Meng de yoghurt met 1 klolijfolie, peper
de beker van de mixer en mix ze fijn met
en zout.
basilicum. Breng verder op
smaak. Neem je de gazpacho
het basilicum, 1 dl olijfolie en % van de
@ Schil de tomaten, snijd ze in stukken en mix
mee voor een picknick? Giet
spinazie. Giet in een grote kom en meng
ze met 5 el olijfolie, de azijn, peper en zout.
hem dan in een fles (bewaar
met 60 g geraspte parmigiano. Breng
@ Ontpit de olijven en hak ze grof. Meng de rijst
ze in de koelkast en vervoer
verder op smaak.
met de eieren, de verkruimelde feta, de olijven
ze in een koeltas) of in
© Hak de dille, de koriander, /: van de
en de helft van de geriste oregano in een slakom.
een thermosfles.
spinazie en : van de rucola. Voeg ze
Breng verder op smaak. Verwarm 1 el olijfolie
© Meng de geitenkaas met
toe aan de rijst. Meng alles goed met de
in een grote braadpan en schep er 6 kleine
de rest van de olijfolie en
gegrilde pistachenoten en pijnboompitten,
rijsthoopjes in. Bak ze aan de 2 kanten op een
peper. Snijd de rest van het
de rest van de parmigiano in schilfers
zacht vuurtje goudbruin tot wafels. Voorzie
brood in dikke sneetjes en
en peper.
2 bakbeurten, zo heb je 12 wafels.
verdeel ze in 2 stapeltjes.
@ Meng de rest van de rucola en
@ Snijd de paprika en de komkommer (met
Besmeer de eerste stapel
van de spinazie met Lel olie. Snijd de
de mandoline) in fijne schijfjes. Doe ze met de
mozzarellabollen in 4 en besprenkel ze
met de geitenkaas. Bestrijk
gehalveerde kerstomaten en de aubergines in
de andere stapel met de
met l el olie.
een kom.
© Dien koel op of bewaar in luchtdichte
tapenade en werk af met
@ Meng, net voor het opdienen, de groenten
basilicumblaadjes. Voeg de
potten. Doe ze in de koelkast en/of vervoer
met de tomatendressing en de rest van de
sneetjes 2 per 2 samen tot
ze in een koeltas.
oregano. Serveer het slaatje met de wafels.
boterhammen. Serveer ze bij
Ga je picknicken? Doe alles in afzonderlijke
de koude gazpacho of verpak
Ben je van plan om ook rijstwafels te bakken?
luchtdichte potten, bewaar ze in de koelkast en/
Kook dan ineens 500 g rijst (bewaar de helft in
ze. Doe ze in de koelkast en/
de koelkast, alsje de wafels de volgende
of vervoer ze in een koeltas.
of vervoer ze in een koeltas.
dag wilt bakken).
an
ICEDTEA GREEN - DELHAIZE BIO
Zinin jsthee bij je picknick?
Zeker als die bio en fairtrade is, zoals
deze heerlijk verfrissende infusie van
groene thee met retsuikeren citroen.
30