Delhaize - Folder van 19.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 90


Hier is pagina 90 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 19.06.2020 tot 31.07.2020.



Delhaize Folder 19.06.2020

Hier is pagina 90 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 19.06.2020 tot 31.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 19.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 90

5 EEN WEEK LEKKER ETEN KLAAR, START, PREPPEN MAAR! EXPRESS RIJSTSALADE MET KRUIDEN, RIJSTWAFELS MET FETA, TOMATENGAZPACHO SPINAZIEPESTO, RUCOLA KOMKOMMER-PAPRIKASALADE, MET BASILICUM EN EN MOZZARELLA TOMATENDRESSING GEITENKAAS-TAPENADE- Vetten:8 g- Koolhydraten: 52g BOTERHAMMEN Verten:38 g Koolhydraten: 59 g oe Vezels:4 g- Elwitten: 30 g ©o0® Vezels: 5g - Eiwitten: 20g 15MIN © FACILE GE 4 PERS. Vetten:48 g - Koolhydraten: 85 g ©® Vezeisiäg- Eiwitten:27g + 80 gjonge + 2 bollen mozzarella di = 3eieren + 100 g Griekse yoghurt natuur _ spinazieblaadjes bufala (2 x 125 g) = 1 grote aubergine + 150 gfeta + 100 g rucola + 1dl+ 2 el olijfolie 1 komkommer Bel +1 klolijfolie + 80 g pijnboompitten » 1 bussel basilicum _ L rode paprika + 3 eliderazijn + 1,5 dl Big Tom ‘Spiced tomato juice’ « 1 bussel dille = + Ì meergranen houthakkersbrood + 20 gepelde _ 100 g kerstomaten + 1busseloregano + 2 potten geitenkaas matuur Le Larry pistachenoten « 1 bussel koriander 150 tomaten Peper en zout « 250 g basmatirijst Peper en zout = 50 g Kalamonolijven (x125 8) + 1 pot zwarte olijventapenade (125 g) + 110 gparmigiano + 250 gbasmatirist + 8elolifolie © Kook de rijst volgens de instructies op © Verwarm de oven voor op 200°C. Bedek een + 1bosje basilicum - Peper en zout de verpakking, met een snufje zout. Spoel ovenplaat met bakpapier. Snijd de aubergine hem grondig onder koud water en laat in fijne schijfjes en schik ze op de ovenplaat. uitlekken. © Snijd 2 sneetjes brood Smeer ze in met 2 el olijfolie, kruid ze met zout en mix ze in de beker van @ Gril intussen de fijngestampte en schuif ze 15 min in de oven. de mixer of de blender fijn pistachenoten en % van de pijnboompitten @ Kook intussen de rijst volgens de instructies met het koude tomatensap, op een matig vuurtje in een antiaanbakpan, op de verpakking. Spoel hem grondig onder zonder toevoeging van vetstof. de helft van de olijfolie en koud water en laat hem goed uitlekken. de blaadjes van 2 takjes ® Doe de rest van de pijnboompitten in © Meng de yoghurt met 1 klolijfolie, peper de beker van de mixer en mix ze fijn met en zout. basilicum. Breng verder op smaak. Neem je de gazpacho het basilicum, 1 dl olijfolie en % van de @ Schil de tomaten, snijd ze in stukken en mix mee voor een picknick? Giet spinazie. Giet in een grote kom en meng ze met 5 el olijfolie, de azijn, peper en zout. hem dan in een fles (bewaar met 60 g geraspte parmigiano. Breng @ Ontpit de olijven en hak ze grof. Meng de rijst ze in de koelkast en vervoer verder op smaak. met de eieren, de verkruimelde feta, de olijven ze in een koeltas) of in © Hak de dille, de koriander, /: van de en de helft van de geriste oregano in een slakom. een thermosfles. spinazie en : van de rucola. Voeg ze Breng verder op smaak. Verwarm 1 el olijfolie © Meng de geitenkaas met toe aan de rijst. Meng alles goed met de in een grote braadpan en schep er 6 kleine de rest van de olijfolie en gegrilde pistachenoten en pijnboompitten, rijsthoopjes in. Bak ze aan de 2 kanten op een peper. Snijd de rest van het de rest van de parmigiano in schilfers zacht vuurtje goudbruin tot wafels. Voorzie brood in dikke sneetjes en en peper. 2 bakbeurten, zo heb je 12 wafels. verdeel ze in 2 stapeltjes. @ Meng de rest van de rucola en @ Snijd de paprika en de komkommer (met Besmeer de eerste stapel van de spinazie met Lel olie. Snijd de de mandoline) in fijne schijfjes. Doe ze met de mozzarellabollen in 4 en besprenkel ze met de geitenkaas. Bestrijk gehalveerde kerstomaten en de aubergines in de andere stapel met de met l el olie. een kom. © Dien koel op of bewaar in luchtdichte tapenade en werk af met @ Meng, net voor het opdienen, de groenten basilicumblaadjes. Voeg de potten. Doe ze in de koelkast en/of vervoer met de tomatendressing en de rest van de sneetjes 2 per 2 samen tot ze in een koeltas. oregano. Serveer het slaatje met de wafels. boterhammen. Serveer ze bij Ga je picknicken? Doe alles in afzonderlijke de koude gazpacho of verpak Ben je van plan om ook rijstwafels te bakken? luchtdichte potten, bewaar ze in de koelkast en/ Kook dan ineens 500 g rijst (bewaar de helft in ze. Doe ze in de koelkast en/ de koelkast, alsje de wafels de volgende of vervoer ze in een koeltas. of vervoer ze in een koeltas. dag wilt bakken). an ICEDTEA GREEN - DELHAIZE BIO Zinin jsthee bij je picknick? Zeker als die bio en fairtrade is, zoals deze heerlijk verfrissende infusie van groene thee met retsuikeren citroen. 30

Delhaize - Folder van 19.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 90