Delhaize - Folder van 19.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 58
Hier is pagina 58 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 19.06.2020 tot 31.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
FA KEUKENCHALLENGE
techniek #3
MARINEREN
Extra cool?!
Een partje citroen of
limoen on the side zorgt
Je kunt je favorite
voor nog meer frisheid!
ingrediënten op
verschillende manieren
marineren. Afhankelijk
van de marinade krijg,
je een ander effect.
he |
|
Zo zorgt zuur (zie
ook de ceviche op
p. 37 ervoor dat je
ingrediënten garen
ke”
zonder dat er warmte
aan Le pas komt Voor
de marinade van de
%
scampi's combineren
7
A
we zuur (citroen) met
olie, zodat je scampi's
“or
ook een mooie coating
ah
ac
2
krijgen, waardoor
id
okker mals van
structuur worden. Mooi
N
kp
em te zien en lekker
em te eten! Zeker als
rc]
Es
je durft afkruiden met
=
ul
{verso} kruïden.
"4
.,
3.
‘3
"+
a
5
af
Fe
ra
Fa
ar
+
M
4
pv
C3
—
a
>
Het recept
Maak de dressing met
vind j e op
‘
1
del FH
p- 61! L>
-
enden maar! _
|
+