Delhaize - Folder van 19.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 58




Hier is pagina 58 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 19.06.2020 tot 31.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

FA KEUKENCHALLENGE

techniek #3

MARINEREN

Extra cool?!

Een partje citroen of

limoen on the side zorgt

Je kunt je favorite

voor nog meer frisheid!

ingrediënten op

verschillende manieren

marineren. Afhankelijk

van de marinade krijg,

je een ander effect.

he |

|

Zo zorgt zuur (zie

ook de ceviche op

p. 37 ervoor dat je

ingrediënten garen

ke”

zonder dat er warmte

aan Le pas komt Voor

de marinade van de

%

scampi's combineren

7

A

we zuur (citroen) met

olie, zodat je scampi's

“or

ook een mooie coating

ah

ac

2

krijgen, waardoor

id

okker mals van

structuur worden. Mooi

N

kp

em te zien en lekker

em te eten! Zeker als

rc]

Es

je durft afkruiden met

=

ul

{verso} kruïden.

"4

.,

3.

‘3

"+

a

5

af

Fe

ra

Fa

ar

+

M

4

pv

C3



a

>

Het recept

Maak de dressing met

vind j e op



1

del FH

p- 61! L>

-

enden maar! _

|

+