Delhaize - Folder van 19.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 50
Hier is pagina 50 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 19.06.2020 tot 31.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
"— à
My
In onze
Het recept
van Kim!
== if
GRIEKSE
PITA’S OP GRIEKSE WIJZE MET
VARKENSGEHAKT, GEROOSTERDE
AUBERGINES EN YOGHURTSAUS
BIO-OLI)
zitten geen kleurstoffen en enkel
een- minimum aan (bio-)olijfolie
Vetten:ATg -Koolhydraten: 590g
®
Vezeis.8g- Eiwitten: 33g
Wat vind je daar van?
+ 500 g varkensgehakt
« 200 g Griekse yoghurt
+HalloGoebezigerss
+ 1 grote aubergine
» Ael Griekse olijfolie
+ 250 g kerstomaten
« 2 teentjes knoflook
+ 75 g Kalamonoliven
« 3kl gedroogde oregano
+ 1 biocitroen
+ Lafgestreken el paprika
[1011,00]
ied
LL
»
+ 6 pitabroodjes
- Peper en zout
BIO-OLI
a
© snijd de aubergine in kleine blokjes
bestrooi ze met zouten laat ze 20 min in
ENEN ond Big
7 Zu
een zeef degorgeren.
VATTEN
@ Verwarm de oven voor op 180°C. Dep
in
de aubergineblokjes droog. Meng ze in een
(perfect rijp gepli
ng
ovenschaal met 2 el olijfolie, peper en
heerlijk knapperig
Fr
rd
1 kl oregano. Bak 20 min goudbruin in
vlezig met een fr ui
de oven.
smaak. Hee:
© Fruit het gehakt intussen in een braadpan
Pe
aperiti
ara:
ade
met Lel olijfolie, 1 geperst teentje knoflook,
1 kl oregano, het paprikapoeder, peper en zout.
ofin een Maj U
er
Roer het regelmatig los met een spatel
u
d 4
O Snijd de kerstomaten in 4. Ontpit de olijven
1
en snijd ze in stukjes. Meng de tomaten met de
Provencaals Bio
OO Ta
olijven, 1 kloregano, peper en zout
@ Meng de yoghurt met de fijngeraspte
Proven
alse kruiden
citroenzeste, 2 el citroensap, 1 el olijfolie,
UL}
kruiden
L\
1 klein geperst teentje knoflook (facultatief)
natuur!
). Ze smaken
AT
peper en zout.
naar vakantie en
kj
@ Warm de pitabroodjes op volgens de
zorgen voor extra
instructies op de verpakking. Vul ze met het
=
gehakt, de aubergines en de tomatensalsa.
=
zon bij je BBQ. Ook
niet te versmaden!
Giet er yoghurtsaus over en tast meteen toe!
bij rauwkost en
®- Vervang de gedroogde oregano in de salsa en in het
gehakt gerust door verse oregano, munt en /of di
charcuterie.
re
LUPULUS BLANCHE
Puur natuur Bio
BROUWERIJ LUPULUS
Groene olijven van de
=
Dit witbier bekoort met zijn nevelige,
Volos=soort. Alsssnack,
Œ
witte schijn en zijn frisse, verfijnde
smaak met een licht bittere
DC
en
t mi
afdronk. Het wordt in het hart van
de Belgische Ardennen gebrouwen
bij d
en is de perfecte compagnon voor
Kims Griekse pita's.
4 Br
u