Delhaize - Folder van 19.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 50
Hier is pagina 50 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 19.06.2020 tot 31.07.2020.

Hier is pagina 50 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 19.06.2020 tot 31.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 19.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 50
"— à My In onze Het recept van Kim! == if GRIEKSE PITA’S OP GRIEKSE WIJZE MET VARKENSGEHAKT, GEROOSTERDE AUBERGINES EN YOGHURTSAUS BIO-OLI) zitten geen kleurstoffen en enkel een- minimum aan (bio-)olijfolie Vetten:ATg -Koolhydraten: 590g ® Vezeis.8g- Eiwitten: 33g Wat vind je daar van? + 500 g varkensgehakt « 200 g Griekse yoghurt +HalloGoebezigerss + 1 grote aubergine » Ael Griekse olijfolie + 250 g kerstomaten « 2 teentjes knoflook + 75 g Kalamonoliven « 3kl gedroogde oregano + 1 biocitroen + Lafgestreken el paprika [1011,00] ied LL » + 6 pitabroodjes - Peper en zout BIO-OLI a © snijd de aubergine in kleine blokjes bestrooi ze met zouten laat ze 20 min in ENEN ond Big 7 Zu een zeef degorgeren. VATTEN @ Verwarm de oven voor op 180°C. Dep in de aubergineblokjes droog. Meng ze in een (perfect rijp gepli ng ovenschaal met 2 el olijfolie, peper en heerlijk knapperig Fr rd 1 kl oregano. Bak 20 min goudbruin in vlezig met een fr ui de oven. smaak. Hee: © Fruit het gehakt intussen in een braadpan Pe aperiti ara: ade met Lel olijfolie, 1 geperst teentje knoflook, 1 kl oregano, het paprikapoeder, peper en zout. ofin een Maj U er Roer het regelmatig los met een spatel u d 4 O Snijd de kerstomaten in 4. Ontpit de olijven 1 en snijd ze in stukjes. Meng de tomaten met de Provencaals Bio OO Ta olijven, 1 kloregano, peper en zout @ Meng de yoghurt met de fijngeraspte Proven alse kruiden citroenzeste, 2 el citroensap, 1 el olijfolie, UL} kruiden L\ 1 klein geperst teentje knoflook (facultatief) natuur! ). Ze smaken AT peper en zout. naar vakantie en kj @ Warm de pitabroodjes op volgens de zorgen voor extra instructies op de verpakking. Vul ze met het = gehakt, de aubergines en de tomatensalsa. = zon bij je BBQ. Ook niet te versmaden! Giet er yoghurtsaus over en tast meteen toe! bij rauwkost en ®- Vervang de gedroogde oregano in de salsa en in het gehakt gerust door verse oregano, munt en /of di charcuterie. re LUPULUS BLANCHE Puur natuur Bio BROUWERIJ LUPULUS Groene olijven van de = Dit witbier bekoort met zijn nevelige, Volos=soort. Alsssnack, Œ witte schijn en zijn frisse, verfijnde smaak met een licht bittere DC en t mi afdronk. Het wordt in het hart van de Belgische Ardennen gebrouwen bij d en is de perfecte compagnon voor Kims Griekse pita's. 4 Br u
Delhaize - Folder van 19.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 50