Delhaize - Folder van 19.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 50




Hier is pagina 50 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 19.06.2020 tot 31.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

"— à

My

In onze

Het recept

van Kim!

== if

GRIEKSE

PITA’S OP GRIEKSE WIJZE MET

VARKENSGEHAKT, GEROOSTERDE

AUBERGINES EN YOGHURTSAUS

BIO-OLI)

zitten geen kleurstoffen en enkel

een- minimum aan (bio-)olijfolie

Vetten:ATg -Koolhydraten: 590g

®

Vezeis.8g- Eiwitten: 33g

Wat vind je daar van?

+ 500 g varkensgehakt

« 200 g Griekse yoghurt

+HalloGoebezigerss

+ 1 grote aubergine

» Ael Griekse olijfolie

+ 250 g kerstomaten

« 2 teentjes knoflook

+ 75 g Kalamonoliven

« 3kl gedroogde oregano

+ 1 biocitroen

+ Lafgestreken el paprika

[1011,00]

ied

LL

»

+ 6 pitabroodjes

- Peper en zout

BIO-OLI

a

© snijd de aubergine in kleine blokjes

bestrooi ze met zouten laat ze 20 min in

ENEN ond Big

7 Zu

een zeef degorgeren.

VATTEN

@ Verwarm de oven voor op 180°C. Dep

in

de aubergineblokjes droog. Meng ze in een

(perfect rijp gepli

ng

ovenschaal met 2 el olijfolie, peper en

heerlijk knapperig

Fr

rd

1 kl oregano. Bak 20 min goudbruin in

vlezig met een fr ui

de oven.

smaak. Hee:

© Fruit het gehakt intussen in een braadpan

Pe

aperiti

ara:

ade

met Lel olijfolie, 1 geperst teentje knoflook,

1 kl oregano, het paprikapoeder, peper en zout.

ofin een Maj U

er

Roer het regelmatig los met een spatel

u

d 4

O Snijd de kerstomaten in 4. Ontpit de olijven

1

en snijd ze in stukjes. Meng de tomaten met de

Provencaals Bio

OO Ta

olijven, 1 kloregano, peper en zout

@ Meng de yoghurt met de fijngeraspte

Proven

alse kruiden

citroenzeste, 2 el citroensap, 1 el olijfolie,

UL}

kruiden

L\

1 klein geperst teentje knoflook (facultatief)

natuur!

). Ze smaken

AT

peper en zout.

naar vakantie en

kj

@ Warm de pitabroodjes op volgens de

zorgen voor extra

instructies op de verpakking. Vul ze met het

=

gehakt, de aubergines en de tomatensalsa.

=

zon bij je BBQ. Ook

niet te versmaden!

Giet er yoghurtsaus over en tast meteen toe!

bij rauwkost en

®- Vervang de gedroogde oregano in de salsa en in het

gehakt gerust door verse oregano, munt en /of di

charcuterie.

re

LUPULUS BLANCHE

Puur natuur Bio

BROUWERIJ LUPULUS

Groene olijven van de

=

Dit witbier bekoort met zijn nevelige,

Volos=soort. Alsssnack,

Œ

witte schijn en zijn frisse, verfijnde

smaak met een licht bittere

DC

en

t mi

afdronk. Het wordt in het hart van

de Belgische Ardennen gebrouwen

bij d

en is de perfecte compagnon voor

Kims Griekse pita's.

4 Br

u