Delhaize - Folder van 19.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 49
Hier is pagina 49 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 19.06.2020 tot 31.07.2020.

Hier is pagina 49 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 19.06.2020 tot 31.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 19.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 49
- LA zi ek EAN) NL | hes el sf 5 # DE OLIJFPRODUCTIE IN 6 STAPPEN PLUKKEN ru De oogst van de eerste groene olijven — gaat beginsseptember van start en / À duust#tôt eind oktober. Dan is het de beurt aan de zwarte olijven die Hr 22 / Ei in november en december geplukt li RO worden. Benodigdheden:een zeil, à een ladder, een minihark en ie dd een paar solide armen. f r er SORTEREN N N Onder het toeziend 00g van de kwaliteitscontroleurs worden de \| olijven op mechanische wijze van le takken en bladeren ontdaan Vervolgens worden ze volgens ri kaliber gesorteerd. % is EL: ALU] Nadat de olijven gewassen zijn, dd worden ze minimum 6 maanden, "fi in grote ketels oppekel (zout water) gelegd. Tijdens deze a. fermentatiepefiode krijgen de olijven 4 hun typische smaak. (© LS A ES Na de fermentatie worden de Pr pitten mechanisch verwijderd. Dit is natuurlijk enkel van toepassing op onze groene bio-olijven, want Kalamon-olijven worden niet ontpit. 3 es . ONTZILTEN el De olijven worden vervolgens grondig gespoeld om de pekel zo veel mogelijk te verwijderen. Dit is een cruciale stap om hun zoutgehalte van 9%naar 2,5% dE si terug te dringen +minderzout dl DN A OP SMAAK BRENGEN . A Ten slotte worden de olijven handmatig op smaak gebracht: een ie beetje olie hier, wat Provencaalse kruiden daar Daarna worden ir pi | ze verpakt onder beschermende EA atmosfeer om hun versheid en smaak optimaal te bewaren. 49
Delhaize - Folder van 19.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 49