Delhaize - Folder van 19.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 17


Hier is pagina 17 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 19.06.2020 tot 31.07.2020.



Delhaize Folder 19.06.2020

Hier is pagina 17 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 19.06.2020 tot 31.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 19.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 17

DE VOEDINGSVRAAG FR De tips van KATRIEN VANBIESEN LOTO ENT TO project manager Hoe rijm je barbecue met K trien, van oplei ding ps e, werkt on Jeu EL ar Or li et th ha EVENWICHTIG Pr TNT ennis en 5 ZONC e voe ergeen Wez betere JRE ken PT ETEN? utriS e mee e kaart tten u aller Le ia 04 SS ZÁÁÁLIG! ALS DE ZON SCHIJNT, WIL JE MAAR EEN DING: vol f ening te merken dat BARBECUEEN. MAAR HOE BAK JE EEN EVENWICHTIGE MAALTIJD n, zelfs kinc ICh) ea emen BIJ ELKAAR? ONZE VOEDINGSDESKUNDIGE WEET RAAD. kunnen gebruiken een papillot met wat citroen en aromatische BARBECUEËN VOLGENS kruiden. Geef in elk geval de voorkeur aan DE REGELS VAN DE KUNST verse producten (diepvriesproducten zijn Gebruik enkel houtskool voor je barbecue te vermijden op de barbecue). Vegetariërs en vooral geen hout. Wacht tot de vlammen vinden bij Delhaize een brede waaier aan volledig uitgedoofd zijn en je houtskool vleesvervangers. Je kunt ook zelf brochettes wit gloeit voor je eten op de rooster legt. maken met tofoe, halloumi en groenten Smeer je rooster in met wat olijfolie en leg aubergine, kerstomaten, courgette, paprika, er je ingrediënten op. Zorg voor voldoende champignons). Of vul aardappelen met kaas afstand van de kolen om te vermijden dat of bak feta in een papillot. En om het luchtig ook wannéer het eten aanbrandt en zwarte plekken en evenwichtig te houden, serveer je er een vertoont. Neem de tijd om je vlees of vis salade bij, rauwkost, gegrilde groenten, een barbecue deze cen te garen: draai het regelmatig. Houd vooral pasta-, rijst- of quinoasalade, zelfgemaakte de helft je worsten, spek en ribbetjes in de gaten: tabouleh … door hun druipende vet durven de vlammen vul wel eens opflakkeren. NOG EEN PAAR LAATSTE TIPS cen buut mob Koop enkel de hoeveelheden die je nodig ZO EET JE EVENWICHTIG [aaxduppelen, hebt en laat de voedingswaren (ingepakt) keolfydraten 6 Zin in vlees? Kies dan mager vlees zoals in de koelkast liggen tot op het allerlaatste gevogelte (kip- of kalkoenfilets), varkens- moment. Vergeet niet de rooster goed pob, lijd dbbred) of rundsmignonettes, lamsfilet of steak. schoon te maken voor elke barbecuesessie met verz, en ven buut Als je liever vis hebt, raden we een hele (zelfs als je vlees na vlees bakt). Beperk je tot vis aan (forel, brasem, schol), zalm- of twee barbecues per week en wissel af wat je vis of een kabeljauwfilets, scampibrochettes ... op het menu zet. Smakelijk eten! altematiet Laat je vis eventueel langzaam garen in De top 4 van een evenwichtige BBQ ZELFGEMAAKTE “LIGHT’-SAUZEN VOLKORENBROOD FRUIT MARINADES Vervang de kant-en-klare sauzen Serveer eerder een Ananas, perzik, (water)meloen, door zelfgemaakte varianten: multigranen- of volkorenbrood. appel, aardbei … Deze vruchten Maak zelf je marinade met olijfolie, Daar zitten meer vezels in. ditroensap, knoflook, gemalen magere yoghurt of plattekaas op kun je ook makkelijk op pepers en verse kruiden. Dek smaak gebracht met specerijen de barbecue leggen. Maak af en laat minstens een half uur en verse kruiden. er spiesen van en leg ze op een proper rooster! marineren in de koelkast. 17

Delhaize - Folder van 19.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 17