Delhaize - Folder van 19.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 63


Hier is pagina 63 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 19.06.2020 tot 31.07.2020.



Delhaize Folder 19.06.2020

Hier is pagina 63 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 19.06.2020 tot 31.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 19.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 63

TIP VAN DE CHEF Fi ZIN OM TE BARBECUEEN? Ontdek onze recepter ET delhaize.be/recepten NZ à. KING “HELP! BBQ 4 Hoe organiseer ik een ONVERGETELIJKE BBQ?” Wij Belgen houden van onze barbecue. Vanaf de eerste lentezon tot de laatste herfstzon slaan we buiten aan het koken. Maar doen we 't wel zoals het hoort? We vroegen het aan Jeroen De Pauw! Dag Jeroen! Barbecue: is dat een gerecht, met deksel gaart traag op 107°C. Voor een een techniek, een toestel … of alledrie?” varkensschouder van 25 kg reken je al snel JEROEN: “wel, voor veel Belgen is barbecue 9 uur gaartijd. Ja, datis lang … maar het een gerecht met een bijhorende eindresultaat is onevenaarbaar! Zeker als techniek. Maar er bestaan evenveel je zelf de rub (droge kruidenmix, nvdr) barbecuetechnieken als barbecues. Denk van je pulled pork maakt bijv. aan de directe of indirecte grillmethode, roken, low & slow cooking 3 tips voor een onvergetelijke barbecue b. “Je kunt voor de © KLAAR? START! 50/ 50 methode Maak je vuur niet aan met aanmaakvloeistof, maar met gaan: ideaal voor aanmaakblokjes en een kolenstarter De blokjes laten geen vreemde geurtjes A gerechten die af smaken achter. Begin pas met zel wat meer gaartijd harbecueen als de vlammen ” weg en je kolen kleuren vragen “Fiew, datzijn er heel wat! Stel: ik ben © 006 VOOR HYGIÈNE een beginner. Welke barbecuetechniek is Voorzie aparte snijplanken en tools (zoals aluminium het gemakkelijkste?” JEROEN: “Direct grillen is het allerbekendste en bakjes, knijpers …} het allergemakkelijkste: je grit je favoriete voor verschillende voedselgroepen: vlees, vis ingrediënten boven de kolen … and that's it. Je kunt ook voor de 50/50-methode gaan: en groenten. Je vermijdt op een combinatie van direct grillen en indirect die manier kruisbesmetting grillen met een deksel. Het voordeel? Ideaal of voedselvergiftiging, Erg voor gerechten die wat meer gaartijd vragen belangrijk, omdat er hitte — zoals een hele kip of een gebraad — én de in het spel is, barbecuesmaak wordt intenser. Let wel: hef het deksel niet te vaak op om de temperatuur 0 BLIJF BIJ JE BARBECUE LES TRUFFIERS van je vlees te controleren, want dan gaat die Houd je barbecue le allen RÉSERVE 2018 intense smaak verloren tijde in de gaten, want je Frankrijk speelt uiteindelijk met Côtes du Rhône Kersenrode wijn “En als ik mezelf wil uitdagen. Voor welke vuur. Maar geen nood: de met rode vruchten barbecuetechniek kan ikdan gaan?” gaslen zullen af en toe wel in de neus en de JEROEN: “Als je alle tijd van de wereld hebt, kun mel drankjes en hapjes tot mond. Geniet er nu of binnen enkele je eens voor low & slow cooking gaan. Deze bij jou komen. Jij bent the klassieke Amerikaanse barbecuetechniek BTO King'Queen of the day’ jarenvan! ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND. 63

Delhaize - Folder van 19.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 63