Delhaize - Folder van 19.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 22
Hier is pagina 22 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 19.06.2020 tot 31.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
5 SEIZOENSFRUIT EN -GROENTEN
AUBERGINEKAVIAAR
GEGRILDE AUBERGINES
YAKITORI VAN AUBERGINES
MET BALSAMICOAZIJN
“TIPO PARMIGIANP
10 MIN + 45 MIN KOOKTUD © GEMAKKELN|
© 10MIN + 30 MIN KOOKTUD @ GEMAKKELIJK
© 10 MIN + 30 MIN KOOKTUD © GEMAKKELUK
Vetten:3 g- Koolhydraten: 35 g
Vetter
Koolhydra
5 g- Koolhydraten: 10g
09
Vezels: 4g
©®
Vezels: 3g - Eiwitten. Ag
©®
Vezeis.8g- Elwitten: 11g
Verwarm de oven voor op 180°C. Breng
Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd
Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd
1 fles ‘Bulgogi Saus’ Korea Cuisine
1 grote aubergine overlangs in 6 en
4 aubergines overlangs in 4. Bedek
(210 g) aan de kook met 1 volle el
schik de stukken in een ovenschaal.
een ovenplaat met bakpapier en schik
honing en Ll bokaal runderfond (1,9 dl).
Besprenkel ze met 4 el olijfolie en schuif
er de auberginepartjes naast elkaar
Laat 5 min sudderen. Snijd 2 aubergines
ze 30 min in de oven. Laat lauw worden.
op. Besprenkel ze met 8 el olijfolie en
in blokjes en rijg ze op houten
satéstokjes. Schik ze naast elkaar in een
Hak het vruchtvlees van de aubergines
kruid ze met peper en zout. Schuif de
en Y potje gegrilde croutons met
ovenplaat 30 min in de oven. Snipper
grote ovenschaal. Besprenkel ze met de
pestosmaak (: 25 g) met een mes fijn.
2 lente-uitjes en hak 100 g
saus en laat ze 45 min in het bovenste
Doe dit mengsel in een kom en voeg
geroosterde hazelnoten grof.
deel van de oven karamelliseren, terwijl
2 el balsamicoazijn toe, samen met
Verdeel 2 schaaltjes ‘Trempette tipo
je ze af en toe omdraait en met saus
de rest van de olie uit de ovenschaal.
parmigiani’ Canapé (2 x 150 g) over
besprenkelt. Giet de rest van saus uit de
Breng verder op smaak met peper en
de borden. Schik er de auberginepartjes
schaal over de yakitori, bestrooi ze met
zout. Bestrooi de auberginekaviaar met
bovenop, bestrooi ze met 4 takjes tijm,
2 el sesamzaadjes en dien ze warm op.
Werk af met partjes van 1 limoen.
1 fijngesnipperde rode peper en werk
hazelnoten en uien. Lepel er een scheutje
af met 2 takjes koriander. Serveer
olie uit de ovenplaat op en serveer de
bij het aperitief, met 8 pappadums
aubergines met brood.
die je in stukken breekt om in de
auberginekaviaar te dippen. Dit is ook
een ideaal mezzehapje!
GELAKTE AUBERGINES MET GEMBER,
GEDROOGDE EEND EN APPELSIEN
CANAPÉS VAN AUBERGINES
AUBERGINEROLLETJES
MET MOZZARELLA EN SPICY SALSA
MET HALLOUMI EN YOGHURTSAUS
Verten:21g - Koolhydraten: 40g
© 20MIN © GEMAKKELUK © €
A 4 AG PERS.
a0@
Vezels:3 g- Elwiten:9g
Vetten: 40 g - Koolhydraten: 178
=
Vetien:29 g - Koolhydraten:8 g
209
Vezels: 6g- Eiwitten 258
oe
Vezels:3g - Eiwitten: 14 g
Snijd 2 grote aubergines in lange
plakken van 1 cm dikte. Kruid ze met
Laat 1 zakje gegrilde aubergines -
zout en laat ze minstens 30 min in een
Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd
(500 g) ontdooien. Snijd 2 blokken
zeef uitlekken. Schil 2 sinaasappelen
4 schijven van 3 cm dikte uit 1 grote
halloumi (2 x 225 g) telkens in 6 plakjes.
àvif, snijd de partjes tussen de
aubergine. Bak ze aan de 2 kanten
Smeer ze lichtjes in met 2 el olijfolie
vliezen uit en snijd ze in blokjes. Mix
goudbruin op een vrij hoog vuur, in een
en gril ze aan de 2 kanten op een hoog
1bokaal gember op siroop (164 g)
braadpan met 2 el olijfolie. Schik ze in
vuur, in een hete grillpan. Wikkel elk
met het sap van 3 sinaasappelen
een ovenschaal, besprenkel ze met
stuk halloumi in 1 plakje aubergine
en laat op een hoog vuur tot siroop
zel olijfolie, kruid ze met peper en zout
en schik ze in een ovenschaal. Warm
inkoken. Dep de aubergineplakken
en bak ze nog 30 min in de oven. Mix
ze 5 min op in een voorverwarmde
droog met keukenpapier. Smeer ze in
1 schaaltje dipsaus ‘Bruschetta’
oven van 180°C. Haal de pitjes uit
met 2 el olijfolie en bak ze aan de
(200 g) met Y bokaal ‘Pimientos del
1 granaatappel (snijd hem horizontaal
2 kanten goudbruin. Besprenkel de
piquillo’ El Corte Inglés (: 150 g) en
in Zen klop de pitjes uit elke helft).
aubergineplakken met siroop en laat ze
harissa (naar eigen smaak). Snijd
Meng 500 g Griekse yoghurt met
op een hoog vuur karamelliseren. Houd ze
1 grote bol mozzarella di bufala
1 geperst teentje knoflook, 1 gehakt
warm. Fruit de sinaasappelblokjes 1 min
(250 g) in 4 dikke plakjes. Zodra de
takje munt, peper en zout. Serveer de
in dezelfde braadpan. Verdeel alles over
aubergines gaar zijn, leg je er telkens een
auberginerolletjes met de yoghurtsaus.
de borden en voeg 2 pakken gedroogde
plakje mozzarella op. Giet nog wat salsa
Werk ze af met 1 gehakt takje munt en
eendenborstfilet taste of Inspirations
over de canapés, werk ze af met 2 takjes
granaatappelpitjes. Geef er geroosterd
(2x 60 g) toe. Bestrooi met 4 gehakte
rozemarijn en serveer.
pitabrood bij,
takjes bladpeterselie en serveer.
2