Delhaize - Folder van 19.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 22




Hier is pagina 22 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 19.06.2020 tot 31.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

5 SEIZOENSFRUIT EN -GROENTEN

AUBERGINEKAVIAAR

GEGRILDE AUBERGINES

YAKITORI VAN AUBERGINES

MET BALSAMICOAZIJN

“TIPO PARMIGIANP

10 MIN + 45 MIN KOOKTUD © GEMAKKELN|

© 10MIN + 30 MIN KOOKTUD @ GEMAKKELIJK

© 10 MIN + 30 MIN KOOKTUD © GEMAKKELUK

Vetten:3 g- Koolhydraten: 35 g

Vetter

Koolhydra

5 g- Koolhydraten: 10g

09

Vezels: 4g

©®

Vezels: 3g - Eiwitten. Ag

©®

Vezeis.8g- Elwitten: 11g

Verwarm de oven voor op 180°C. Breng

Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd

Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd

1 fles ‘Bulgogi Saus’ Korea Cuisine

1 grote aubergine overlangs in 6 en

4 aubergines overlangs in 4. Bedek

(210 g) aan de kook met 1 volle el

schik de stukken in een ovenschaal.

een ovenplaat met bakpapier en schik

honing en Ll bokaal runderfond (1,9 dl).

Besprenkel ze met 4 el olijfolie en schuif

er de auberginepartjes naast elkaar

Laat 5 min sudderen. Snijd 2 aubergines

ze 30 min in de oven. Laat lauw worden.

op. Besprenkel ze met 8 el olijfolie en

in blokjes en rijg ze op houten

satéstokjes. Schik ze naast elkaar in een

Hak het vruchtvlees van de aubergines

kruid ze met peper en zout. Schuif de

en Y potje gegrilde croutons met

ovenplaat 30 min in de oven. Snipper

grote ovenschaal. Besprenkel ze met de

pestosmaak (: 25 g) met een mes fijn.

2 lente-uitjes en hak 100 g

saus en laat ze 45 min in het bovenste

Doe dit mengsel in een kom en voeg

geroosterde hazelnoten grof.

deel van de oven karamelliseren, terwijl

2 el balsamicoazijn toe, samen met

Verdeel 2 schaaltjes ‘Trempette tipo

je ze af en toe omdraait en met saus

de rest van de olie uit de ovenschaal.

parmigiani’ Canapé (2 x 150 g) over

besprenkelt. Giet de rest van saus uit de

Breng verder op smaak met peper en

de borden. Schik er de auberginepartjes

schaal over de yakitori, bestrooi ze met

zout. Bestrooi de auberginekaviaar met

bovenop, bestrooi ze met 4 takjes tijm,

2 el sesamzaadjes en dien ze warm op.

Werk af met partjes van 1 limoen.

1 fijngesnipperde rode peper en werk

hazelnoten en uien. Lepel er een scheutje

af met 2 takjes koriander. Serveer

olie uit de ovenplaat op en serveer de

bij het aperitief, met 8 pappadums

aubergines met brood.

die je in stukken breekt om in de

auberginekaviaar te dippen. Dit is ook

een ideaal mezzehapje!

GELAKTE AUBERGINES MET GEMBER,

GEDROOGDE EEND EN APPELSIEN

CANAPÉS VAN AUBERGINES

AUBERGINEROLLETJES

MET MOZZARELLA EN SPICY SALSA

MET HALLOUMI EN YOGHURTSAUS

Verten:21g - Koolhydraten: 40g

© 20MIN © GEMAKKELUK © €

A 4 AG PERS.

a0@

Vezels:3 g- Elwiten:9g

Vetten: 40 g - Koolhydraten: 178

=

Vetien:29 g - Koolhydraten:8 g

209

Vezels: 6g- Eiwitten 258

oe

Vezels:3g - Eiwitten: 14 g

Snijd 2 grote aubergines in lange

plakken van 1 cm dikte. Kruid ze met

Laat 1 zakje gegrilde aubergines -

zout en laat ze minstens 30 min in een

Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd

(500 g) ontdooien. Snijd 2 blokken

zeef uitlekken. Schil 2 sinaasappelen

4 schijven van 3 cm dikte uit 1 grote

halloumi (2 x 225 g) telkens in 6 plakjes.

àvif, snijd de partjes tussen de

aubergine. Bak ze aan de 2 kanten

Smeer ze lichtjes in met 2 el olijfolie

vliezen uit en snijd ze in blokjes. Mix

goudbruin op een vrij hoog vuur, in een

en gril ze aan de 2 kanten op een hoog

1bokaal gember op siroop (164 g)

braadpan met 2 el olijfolie. Schik ze in

vuur, in een hete grillpan. Wikkel elk

met het sap van 3 sinaasappelen

een ovenschaal, besprenkel ze met

stuk halloumi in 1 plakje aubergine

en laat op een hoog vuur tot siroop

zel olijfolie, kruid ze met peper en zout

en schik ze in een ovenschaal. Warm

inkoken. Dep de aubergineplakken

en bak ze nog 30 min in de oven. Mix

ze 5 min op in een voorverwarmde

droog met keukenpapier. Smeer ze in

1 schaaltje dipsaus ‘Bruschetta’

oven van 180°C. Haal de pitjes uit

met 2 el olijfolie en bak ze aan de

(200 g) met Y bokaal ‘Pimientos del

1 granaatappel (snijd hem horizontaal

2 kanten goudbruin. Besprenkel de

piquillo’ El Corte Inglés (: 150 g) en

in Zen klop de pitjes uit elke helft).

aubergineplakken met siroop en laat ze

harissa (naar eigen smaak). Snijd

Meng 500 g Griekse yoghurt met

op een hoog vuur karamelliseren. Houd ze

1 grote bol mozzarella di bufala

1 geperst teentje knoflook, 1 gehakt

warm. Fruit de sinaasappelblokjes 1 min

(250 g) in 4 dikke plakjes. Zodra de

takje munt, peper en zout. Serveer de

in dezelfde braadpan. Verdeel alles over

aubergines gaar zijn, leg je er telkens een

auberginerolletjes met de yoghurtsaus.

de borden en voeg 2 pakken gedroogde

plakje mozzarella op. Giet nog wat salsa

Werk ze af met 1 gehakt takje munt en

eendenborstfilet taste of Inspirations

over de canapés, werk ze af met 2 takjes

granaatappelpitjes. Geef er geroosterd

(2x 60 g) toe. Bestrooi met 4 gehakte

rozemarijn en serveer.

pitabrood bij,

takjes bladpeterselie en serveer.

2