Delhaize - Folder van 19.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 22


Hier is pagina 22 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 19.06.2020 tot 31.07.2020.



Delhaize Folder 19.06.2020

Hier is pagina 22 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 19.06.2020 tot 31.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 19.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 22

5 SEIZOENSFRUIT EN -GROENTEN AUBERGINEKAVIAAR GEGRILDE AUBERGINES YAKITORI VAN AUBERGINES MET BALSAMICOAZIJN “TIPO PARMIGIANP 10 MIN + 45 MIN KOOKTUD © GEMAKKELN| © 10MIN + 30 MIN KOOKTUD @ GEMAKKELIJK © 10 MIN + 30 MIN KOOKTUD © GEMAKKELUK Vetten:3 g- Koolhydraten: 35 g Vetter Koolhydra 5 g- Koolhydraten: 10g 09 Vezels: 4g ©® Vezels: 3g - Eiwitten. Ag ©® Vezeis.8g- Elwitten: 11g Verwarm de oven voor op 180°C. Breng Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd 1 fles ‘Bulgogi Saus’ Korea Cuisine 1 grote aubergine overlangs in 6 en 4 aubergines overlangs in 4. Bedek (210 g) aan de kook met 1 volle el schik de stukken in een ovenschaal. een ovenplaat met bakpapier en schik honing en Ll bokaal runderfond (1,9 dl). Besprenkel ze met 4 el olijfolie en schuif er de auberginepartjes naast elkaar Laat 5 min sudderen. Snijd 2 aubergines ze 30 min in de oven. Laat lauw worden. op. Besprenkel ze met 8 el olijfolie en in blokjes en rijg ze op houten satéstokjes. Schik ze naast elkaar in een Hak het vruchtvlees van de aubergines kruid ze met peper en zout. Schuif de en Y potje gegrilde croutons met ovenplaat 30 min in de oven. Snipper grote ovenschaal. Besprenkel ze met de pestosmaak (: 25 g) met een mes fijn. 2 lente-uitjes en hak 100 g saus en laat ze 45 min in het bovenste Doe dit mengsel in een kom en voeg geroosterde hazelnoten grof. deel van de oven karamelliseren, terwijl 2 el balsamicoazijn toe, samen met Verdeel 2 schaaltjes ‘Trempette tipo je ze af en toe omdraait en met saus de rest van de olie uit de ovenschaal. parmigiani’ Canapé (2 x 150 g) over besprenkelt. Giet de rest van saus uit de Breng verder op smaak met peper en de borden. Schik er de auberginepartjes schaal over de yakitori, bestrooi ze met zout. Bestrooi de auberginekaviaar met bovenop, bestrooi ze met 4 takjes tijm, 2 el sesamzaadjes en dien ze warm op. Werk af met partjes van 1 limoen. 1 fijngesnipperde rode peper en werk hazelnoten en uien. Lepel er een scheutje af met 2 takjes koriander. Serveer olie uit de ovenplaat op en serveer de bij het aperitief, met 8 pappadums aubergines met brood. die je in stukken breekt om in de auberginekaviaar te dippen. Dit is ook een ideaal mezzehapje! GELAKTE AUBERGINES MET GEMBER, GEDROOGDE EEND EN APPELSIEN CANAPÉS VAN AUBERGINES AUBERGINEROLLETJES MET MOZZARELLA EN SPICY SALSA MET HALLOUMI EN YOGHURTSAUS Verten:21g - Koolhydraten: 40g © 20MIN © GEMAKKELUK © € A 4 AG PERS. a0@ Vezels:3 g- Elwiten:9g Vetten: 40 g - Koolhydraten: 178 = Vetien:29 g - Koolhydraten:8 g 209 Vezels: 6g- Eiwitten 258 oe Vezels:3g - Eiwitten: 14 g Snijd 2 grote aubergines in lange plakken van 1 cm dikte. Kruid ze met Laat 1 zakje gegrilde aubergines - zout en laat ze minstens 30 min in een Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd (500 g) ontdooien. Snijd 2 blokken zeef uitlekken. Schil 2 sinaasappelen 4 schijven van 3 cm dikte uit 1 grote halloumi (2 x 225 g) telkens in 6 plakjes. àvif, snijd de partjes tussen de aubergine. Bak ze aan de 2 kanten Smeer ze lichtjes in met 2 el olijfolie vliezen uit en snijd ze in blokjes. Mix goudbruin op een vrij hoog vuur, in een en gril ze aan de 2 kanten op een hoog 1bokaal gember op siroop (164 g) braadpan met 2 el olijfolie. Schik ze in vuur, in een hete grillpan. Wikkel elk met het sap van 3 sinaasappelen een ovenschaal, besprenkel ze met stuk halloumi in 1 plakje aubergine en laat op een hoog vuur tot siroop zel olijfolie, kruid ze met peper en zout en schik ze in een ovenschaal. Warm inkoken. Dep de aubergineplakken en bak ze nog 30 min in de oven. Mix ze 5 min op in een voorverwarmde droog met keukenpapier. Smeer ze in 1 schaaltje dipsaus ‘Bruschetta’ oven van 180°C. Haal de pitjes uit met 2 el olijfolie en bak ze aan de (200 g) met Y bokaal ‘Pimientos del 1 granaatappel (snijd hem horizontaal 2 kanten goudbruin. Besprenkel de piquillo’ El Corte Inglés (: 150 g) en in Zen klop de pitjes uit elke helft). aubergineplakken met siroop en laat ze harissa (naar eigen smaak). Snijd Meng 500 g Griekse yoghurt met op een hoog vuur karamelliseren. Houd ze 1 grote bol mozzarella di bufala 1 geperst teentje knoflook, 1 gehakt warm. Fruit de sinaasappelblokjes 1 min (250 g) in 4 dikke plakjes. Zodra de takje munt, peper en zout. Serveer de in dezelfde braadpan. Verdeel alles over aubergines gaar zijn, leg je er telkens een auberginerolletjes met de yoghurtsaus. de borden en voeg 2 pakken gedroogde plakje mozzarella op. Giet nog wat salsa Werk ze af met 1 gehakt takje munt en eendenborstfilet taste of Inspirations over de canapés, werk ze af met 2 takjes granaatappelpitjes. Geef er geroosterd (2x 60 g) toe. Bestrooi met 4 gehakte rozemarijn en serveer. pitabrood bij, takjes bladpeterselie en serveer. 2

Delhaize - Folder van 19.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 22