Delhaize - Folder van 19.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 61
Hier is pagina 61 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 19.06.2020 tot 31.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
KEUKENCHALLENGE Pi
WATERMELOENGAZPACHO,
CEVICHE VAN ZALM
MOZZARELLA EN BASILICUMGRANITA
MET RODE VRUCHTEN EN LIMOEN
©15 MIN +5 U VRIESTUD © GEMAKKELUK © €
A A PERS.
Vetten: 20 - Koolhydraten: 17 g
Veren: 42g- Koolhydraten: 10 g
(LL
Vezels:2g -Elwitten:12g
a0@
Vezeis.lig- Eiwitten:2rg
« Lel kristalsuiker
« 1 kg watermeloen
+ 5el olifolie
+ 500 gzalmfilet
+ 125 g rode bessen
« Ì bussel koriander
+ 3citroenen
+ 2diwater
+ 1 bussel basilicum
+ 2'avocado's
+ 4 limoenen
« rode peper
« 1 pot minimozzarella-
+ 5elwitte
+ 5cm gember
+ 250 g kerstomaten
+ 1 citroen
+ Zout
bolletjes (150 g)
balsamicoazijn
- Peper en zout
+ 1 bussel lente-uitjes
+ 75 gzwarte
+ 125 g frambozen
kalamonoliven
© Houd enkele blaadjes basilicum apart. Mix de rest met het
water, de suiker, het sap van 1 citroen en een snufje zout. Giet
© Snijd de zalm in grote blokjes (1,5 op 1,5 cm) en houd 100 g
in een grote schaal met platte bodem en zet minstens 5 u in de
apart. Doe de rest in een kom, kruid lichtjes met zout en overgiet
diepvriezer.
volledig met het sap van de limoenen. Dek af en laat 1.30 uin de
© schil de watermeloen, snijd het vruchtvlees in blokjes en
koelkast rusten.
verwijder de pitjes. Rasp de gember en pers met de vingers het
© snipper de lente-uitjes, doe ze in een kom en bedek ze met
sap uit de pulp. Mix de watermeloen met het sap van 2 citroenen,
koud water. Laat ze in de koelkast rusten en vervang het water
de azijn, de olijfolie, het gembersap, peper en zout.
1 à 2 keer, om hun smaak wat te verzachten.
© verdeel de gazpacho over glazen of kommen. Werk af met de
© snijd het vruchtvlees van de avocado’s in blokjes en meng
mozzarellabolletjes en basilicum. Schraap de granité los met een
ze met het sap van de citroen. Halveer de kerstomaten en snijd
vork en verdeel de schilfers over de gazpacho. Dien meteen op.
de olijven in kleine stukjes. Hak de rode peper fijn en pluk de
blaadjes van de koriander. Rist eventueel de rode bessen af.
O Meng al deze ingrediënten in een schaal. Voeg de frambozen
SOBANOEDELSLAATJE
toe, samen met de rauwe zalm en de uitgelekte gemarineerde
zalm. Dien koel op.
MET GEMARINEERDE SCAMPI
Grote blokjes zalm blijven binnenin nog wat rauw. Liever volledig
gegaarde zalm? Snijd dan kleinere blokjes of tat de za
langer
Vetten:25g - Koolhydraten:29 g
in het limoensap marineren.
oe
Vezels: 4g- Eiwitten: 208
« 1 bussel koriander
+ 200 g gekookte en
+ 300 g sobanoedels
gepelde bioscampi
» 5cl water
» Ys bussel bladpeterselie
+ 100 gjonge
+ 2 theezakjes ‘Clean
+ H rode peper
Matcha Green’ Pukka
spinazieblaadjes
+ 15 g geroosterde
+ 100 grucola
+ delsojasaus
sesamzaadjes
N'ICE CREAM MET PERZIK EN ROZEMARIJN
« bussel lente-uitjes
+ 4el mirin
- Peper en zout
© 20 MIN + 12 U VRIESTIJD © GEMAKKELIJK © €
A4 PERS.
» 2 biocitroenen
+ 2Kkl geroosterde
» 1 zakje ‘Nori Snack’
sesamolie (voor wok)
Vetten:0 g- Koclhydraten:62 8
Saitaku* (10 8)
+ 5elolifolie
a0e
Vezels:6g - Elwitten:38
« 4 bananen
+ 1 citroen
+ Selwater
@ Doe de fijngeraspte zeste en het sap van 1 citroen in een
+ 1 di frambozencoulis +
+ A perziken
+ Atakjes rozemarijn
grote kom. Meng met de helft van de gehakte lente-uitjes (wit +
+ 100 g blauwe bessen
+ &elhoning
lichtgroen deel), 4 el olijfolie, de helft van de gehakte koriander,
de fijngehakte rode peper en zout. Open de theezakjes en strooi
@ Een dag op voorhand: schil de perziken, ontpit ze en snijd
de inhoud in de kom. Roer er de scampi onder, dek de kom af en
ze in stukken. Laat ze met de helft van de honing en 3 takjes
laat 1 uin de koelkast rusten.
rozemarijn gedurende 10 min op een zacht vuurtje in een
@ Kook de noedels volgens de instructies op de verpakking.
steelpan sudderen. Haal de rozemarijn uit de pan en verdeel de
© Doe de jonge spinazieblaadjes in de beker van de mixer (of
bereiding over een schaal met platte bodem. Snijd de bananen in
van de blender). Mix ze met de peterselie, het water, het sap
schijfjes en verdeel ze ook over een schaal met platte bodem. Zet
van 1 citroen, 1 kl geroosterde sesamolie en de mirin tot een
alles 12 u in de diepvriezer.
homogene coulis. Breng verder op smaak.
© Mix, net voor het opdienen, de bananen en de perziken in de
© Giet de gekookte noedels af en spoel ze onder koud water.
beker van de blender of de mixer met de rest van de honing, het
Meng de noedels met de rest van de geroosterde sesamolie, de
water en het sap van de citroen, tot smeuig ijs.
rest van de olijfolie en de sojasaus. Roer er de scampi onder,
© Dien meteen op met ontdooide frambozencoulis en blauwe
samen hun marinade, de rucola, de rest van de korianderplukjes
bessen. Werk af met rozemarijn
en de rest van de fijngesnipperde lente-uitjes. Bestrooi met de
5
licht verkruimelde norivellen en de sesamzaadjes.
Is je mixer of blender niet heel krachtig? Begin met het citroensap,
@ Dien koel op en geef er de saus apart bij.
het water, de honing en enkele stukken banaan. Voeg dan beetje
“gedroogde algen met olijfolie
bij beetje de rest van het fruit toe.
61