Delhaize - Folder van 19.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 71




Hier is pagina 71 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 19.06.2020 tot 31.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

MET DEZE IJSLOLLY’S VAN ZESPRI KIWI,

KOKOSMELK EN BLAUWE BESSEN

+

4

"À.

'

ge

D

æ

à

in

sf

INGREDIËNTEN

8 Zespri Green of Zespri SunGold kiwi's

125 gram blauwe bessen

400 ml kokosmelk

40 gram suiker

Blender en ijsvormpjes

N,

RECEPT

>

es

espri.

Schil de kiwi's en snijd ze in stukjes. Voeg de stukjes aan

de blender toe, blend tot een gladde puree en bewaar tot

gebruik in de koelkast

KIWIFRUIT

n

Verwarm de blauwe bessen samen met 2 eetlepels water in

een steelpan, kook 5 minuten en laat de bessen afkoelen.

w

Voeg de blauwe bessen aan de blender toe en blend ze tot

een gladde puree. Zeef het geheel en bewaar tot gebruik in

de koelkast.

a =>

>

Meng ondertussen de kokosmelk met de suiker en roer goed.

=

u

er

=

Vul de ijsvormpjes voor 1/3 met de kiwi-puree en plaats de

‘.

vormpjes 20 minuten schuin in de vriezer voor een zigzag

effect.

a

Volg met 1/3 deel kokosmelk en plaats de ijsjes opnieuw 20

me

minuten, schuin in omgekeerde richting in de vriezer

r

oi

£

Verdeel tot slot de blauwe bessenpuree over de ijsvormpjes

HONGER NAAR INSPIRATIE

en plaats de ijsjes minimaal 4 uur in de vriezer tot deze

ONTDEK NOG MEER RECEPTEN OP

v

dig bevroren zijn

à

=

vr

we

rf

ß