Delhaize - Folder van 19.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 71
Hier is pagina 71 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 19.06.2020 tot 31.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
MET DEZE IJSLOLLY’S VAN ZESPRI KIWI,
KOKOSMELK EN BLAUWE BESSEN
+
4
"À.
'
ge
D
æ
à
in
sf
INGREDIËNTEN
8 Zespri Green of Zespri SunGold kiwi's
125 gram blauwe bessen
400 ml kokosmelk
40 gram suiker
Blender en ijsvormpjes
N,
RECEPT
>
es
espri.
Schil de kiwi's en snijd ze in stukjes. Voeg de stukjes aan
de blender toe, blend tot een gladde puree en bewaar tot
gebruik in de koelkast
KIWIFRUIT
n
Verwarm de blauwe bessen samen met 2 eetlepels water in
een steelpan, kook 5 minuten en laat de bessen afkoelen.
w
Voeg de blauwe bessen aan de blender toe en blend ze tot
een gladde puree. Zeef het geheel en bewaar tot gebruik in
de koelkast.
a =>
>
Meng ondertussen de kokosmelk met de suiker en roer goed.
=
u
er
=
Vul de ijsvormpjes voor 1/3 met de kiwi-puree en plaats de
‘.
vormpjes 20 minuten schuin in de vriezer voor een zigzag
effect.
a
Volg met 1/3 deel kokosmelk en plaats de ijsjes opnieuw 20
me
minuten, schuin in omgekeerde richting in de vriezer
r
oi
£
Verdeel tot slot de blauwe bessenpuree over de ijsvormpjes
HONGER NAAR INSPIRATIE
en plaats de ijsjes minimaal 4 uur in de vriezer tot deze
ONTDEK NOG MEER RECEPTEN OP
v
dig bevroren zijn
à
=
vr
we
rf
ß