Delhaize - Folder van 19.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 93




Hier is pagina 93 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 19.06.2020 tot 31.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

=

a

EEE

ES

nes

te

=

Et

en

1

Een

id

KE

=

ei

Es

=

=:

en

nn

En

==

nn

=,

=

un

en

nt

=.

=

nn

==

Er

==

=

LE

m

hen me

=

=

=

am

en

en

Beld

=

ur

mut

4

‚N

Bk

=

mm

e

1}

==

=

zak

ad

Ze u

ne =

=

hi

AI

=

m

EE

%

aa

Dairale

ee

Ee

Jes

ne

ok

oo

a

mn

Juin

re

Lt

CN LS

« Pa à

Nd

L

es

te,

N

k

:

een

=

48

a en =

er

LR

m a

a

mel

en

F

et ge

ae ee

a En IL RE

Ë

en

.

© 25 MIN + 2U BAKTIJD VOOR DE GEKONFIJTE TOMATEN @ G

ELUK

A 4 PERS.

En

et

Vetten:63 g_ Koolhydraten: 55g

‚©

Vezels:7g- Elwitten: 308

6 eieren

250 g quinoa

Lel water

600 g Romatomaten

1 vlootje verse kaas natuur

5 el balsamicoazijn



=



1 courgette

(200 8)

1 di+ 4 el olifolie

za



50 g biokalamonolijven

50 g parmigiano

6 takjes oregano

mn

20 g rucola

Lel + 1 afgestreken kl

1 bussel basilicum

==

% biocitroen

rietsuiker

Peper en zout

Ten

Verwarm de oven voor op 120°C en bedek een ovenplaat met bakpapier.

B

2

Le

4

P

Snijd de tomaten in 4, hol ze uit en schik de ‘tomatenschelpjes’ op de

ovenplaat. Besprenkel ze met 2 el olijfolie, kruid ze met zout, bestuif ze met

Eee

a

lafgestreken kl rietsuiker en bestrooi ze met de helft van de oregano. Voeg

de olijven toe en laat 2u in de oven konfijten.

Kook de quinoa volgens de instructies op de verpakking. Spoel hem

ETE

n

grondig onder koud water en laat uitlekken.

a

Klop intussen de eieren los met de geraspte parmigiano, peper en



een beetje zout (let op want de parmigiano is op zich al heel gezouten). Giet



de helft van de omelet in een braadpan met % el olijfolie en laat langzaam,

mooi vlak stollen. Bereid op dezelfde manier een tweede platte omelet.

Laat afkoelen.

Houd 10 blaadjes basilicum apart en hak de rest fijn met de rucola.

Meng ze met de verse kaas, 1 el olijfolie en het water. Bestrijk de omeletten

HERRN

met deze bereiding, rol ze op en snijd ze in dikke schijven.

Snijd de courgette met een dunschiller in lange slierten. Meng 1 dl olijfolie,

de balsamicoazijn, de geraspte citroenzeste, het sap van de citroen,

Lel rietsuiker, peper en zout. Giet dit mengsel over de quinoa en voeg de

10 gehakte basilicumblaadjes toe. Meng goed en roer er de gekonfijte tomaten

FE

met olijven onder, samen met de rest van de oregano en de courgetteslierten.

a

En

_

Serveer op kamertemperatuur of bewaar in luchtdichte potten. Zet

de potten in de koelkast en/of vervoer ze in een koeltas.

u

eu

Zw

ad

= =

es

Fu

en.

ern

Che

U

Es

a

Aa

Yet

À

=



%

NT

kt

=

en d

ps

A

Fi

93

nn

ES

=

ue L

il

Fi