Delhaize - Folder van 19.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 93
Hier is pagina 93 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 19.06.2020 tot 31.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
=
a
EEE
ES
nes
te
=
Et
en
1
Een
id
KE
=
ei
Es
=
=:
en
nn
En
==
nn
=,
=
un
en
nt
=.
=
nn
==
Er
==
=
LE
m
hen me
=
=
=
am
en
en
Beld
=
ur
mut
4
‚N
Bk
=
mm
e
1}
==
=
zak
ad
Ze u
ne =
=
hi
AI
=
m
EE
%
aa
Dairale
ee
Ee
Jes
ne
ok
oo
a
mn
Juin
re
Lt
CN LS
« Pa à
Nd
L
es
te,
N
k
:
een
=
48
a en =
er
LR
m a
a
mel
en
F
et ge
ae ee
a En IL RE
Ë
en
.
© 25 MIN + 2U BAKTIJD VOOR DE GEKONFIJTE TOMATEN @ G
ELUK
A 4 PERS.
En
et
Vetten:63 g_ Koolhydraten: 55g
‚©
Vezels:7g- Elwitten: 308
6 eieren
250 g quinoa
Lel water
600 g Romatomaten
1 vlootje verse kaas natuur
5 el balsamicoazijn
—
=
—
1 courgette
(200 8)
1 di+ 4 el olifolie
za
—
50 g biokalamonolijven
50 g parmigiano
6 takjes oregano
mn
20 g rucola
Lel + 1 afgestreken kl
1 bussel basilicum
==
% biocitroen
rietsuiker
Peper en zout
Ten
Verwarm de oven voor op 120°C en bedek een ovenplaat met bakpapier.
B
2
Le
4
P
Snijd de tomaten in 4, hol ze uit en schik de ‘tomatenschelpjes’ op de
ovenplaat. Besprenkel ze met 2 el olijfolie, kruid ze met zout, bestuif ze met
Eee
a
lafgestreken kl rietsuiker en bestrooi ze met de helft van de oregano. Voeg
de olijven toe en laat 2u in de oven konfijten.
Kook de quinoa volgens de instructies op de verpakking. Spoel hem
ETE
n
grondig onder koud water en laat uitlekken.
a
Klop intussen de eieren los met de geraspte parmigiano, peper en
—
een beetje zout (let op want de parmigiano is op zich al heel gezouten). Giet
—
de helft van de omelet in een braadpan met % el olijfolie en laat langzaam,
mooi vlak stollen. Bereid op dezelfde manier een tweede platte omelet.
Laat afkoelen.
Houd 10 blaadjes basilicum apart en hak de rest fijn met de rucola.
Meng ze met de verse kaas, 1 el olijfolie en het water. Bestrijk de omeletten
HERRN
met deze bereiding, rol ze op en snijd ze in dikke schijven.
Snijd de courgette met een dunschiller in lange slierten. Meng 1 dl olijfolie,
de balsamicoazijn, de geraspte citroenzeste, het sap van de citroen,
Lel rietsuiker, peper en zout. Giet dit mengsel over de quinoa en voeg de
10 gehakte basilicumblaadjes toe. Meng goed en roer er de gekonfijte tomaten
FE
met olijven onder, samen met de rest van de oregano en de courgetteslierten.
a
En
_
Serveer op kamertemperatuur of bewaar in luchtdichte potten. Zet
de potten in de koelkast en/of vervoer ze in een koeltas.
u
eu
Zw
ad
= =
es
Fu
en.
ern
Che
U
Es
a
Aa
Yet
À
=
”
%
NT
kt
=
en d
ps
A
Fi
93
nn
ES
=
ue L
il
Fi