Delhaize - Folder van 19.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 35




Hier is pagina 35 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 19.06.2020 tot 31.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

VANDAAG Koop IK ... A

CÔTE À L'OS EN KOOLSLA

EN

BARBECUE PARTY

Veten:29 g - Koolhydraten: 46;

Veten:7g - Koolhydraten: 24 g

®

Vezels:5g- Eiwitten: 55g

a0@

Vezels: 3g Eiwitten. 443

Smeer 6 varkenskoteletten Iberico lichtjes in met olijfolie. Kruid

Verwarm de oven voor op 60°C. Leg I côte à l'os

ze met peper en zout en bestrooi ze met 4 geritste takjes verse

(1,2 kg) in een schaal, kruid met peper en zout

tijen. Gril ze, samen met 250 g gernarineerde konijnfilets en

en bestrooi met 4 gehakte takjes tijm. Schuif

=

350 g kippenspareribs (curry of paprikapoeder), op de barbecue.

het vlees 40 min in de oven. Smeer het dan in

Serveer ze met deze bijgerechten:

met olijfolie en gril het 5 min aan elke kant op de

fr

Eee

man

ZOETE AARDAPPELEN MET GEITENKAAS

barbecue. Leg het vlees op een plank, bedek het

met aluminiumpapier en laat het 5 min rusten.

Bak 4 hele, ongeschilde zoete aardappelen gedurende 1 u in een

voorverwarmde oven van 190°C. Ze zijn gaar zodra er sap vrijkomt.

Besprenkel de côte à l'os met een scheutje olijfolie,

Snijd de aardappelen in 2, kruid ze met peper en zout. Bestrooi

bestrooi hem met 4 takes tij en snijd hem in

CHÂTEAU

ze met 1 verkruimelde kaas ‘Le Petit Rondin’ ChevrArdennes

sneetjes. Serveer met dit fris slaatje:

SAINTANDRE

CHÂTEAUNEUF-

(120 g) en fijngesnipperd lente-uitje.

KOOLSLA

DU-PAPE 2018

Frankrijk -

TURKS BROOD MET TOMAAT

Meng 1 zakje gesneden witte kool (400 g) met

Rhône

Lel kristalsuiker, Lel karwijzaadjes, Y zakje

Grenache en

Snijd 1 Turks brood in dikke sneetjes en rooster ze. Snijd Lvers

teentje knoflook en 1 heel rijpe tomaat in 2. Wrijf er het brood mee

mix van 3 rozijnen (125 g), 2 dl wittewijnazijn,

syrah, Aroma van

in, kruid met peper, zout en besprenkel met een scheutje olijfolie.

5 cl water, peper en zout. Laat minstens 20 min

ripe vruchten en

rusten (je kunt de koolsla ook tot 2 dagen op

kruiden. Krachtig

EXTRAS

voorhand maken) en dien koel op.

en elegant.

« Cocktailtomaten (400 g)

« Rucola (100 g)

VEGGIE BARBECUE

SPECIAL KIDSBARBECUE

Vetten: 52g- Koolhydraten: 60,

Vetten:49 g - Koalhydraten:47

d0@

Vezds:6g- Ewitien:35g

9

Vezels:6g-Elwiten: 138

Smeer 6 Greenway balletjesbrochettes, 10 Greenway

Smeer 600 gbrazades naar keuze lichtjesin met

merguez en 2 gemarineerde filets Veggie lichtjes in

olijfolie. kalkoen, kip, varken of rund. Bestrooi

met olijfolie. Gril ze op de barbecue en serveer ze met

ze met een beetje rozemarijn en gril ze op de

deze bijgerechten:

barbecue. Serveer ze met deze bijgerechten:

GEGRILDE ASPERGESALADE

AARDAPPELSPIESJES MET SPEK

Verwijder het harde uiteinde van bussel groene asperges,

fire

Kook 500 g krieltjes 10 à 15 min al dente in

kokend water of stoom ze. Wikkel ze in 200 g

bestrijk ze met 1 el olijfolie, gril ze enkele minuten op

de barbecue en snijd ze in stukken. Kruid de asperges met peper

sneetjes ontbijtspek en rijg ze op satestokjes.

en zout. Meng ze met 1 schaaltje minipaprika’s met roomkaas

Gril de aardappelspiesjes op de barbecue.

00 g) en 1 schaaltje gegrilde artisjokken (125 g).

RAUWKOSTSLAATJE

NATURAE

TABOULEH MET OLIJVEN

CHARDONNAY

Meng 1 zakje rauwkost met rode biet (200 g),

Kook 1 pak ‘Bulgur Wheat Tabouleh’ Al'fez volgens de

BIO EN VEGAN

1zakje rucola (50 g) 1 pot gehalveerde

instructies op de verpakking, Hak 1 bussel bladpeterselie,

2019

kerstomaten ‘Snack’ (200 g), 3el olijfolie,

Frankrijk —

1 bussel koriander en Y bussel munt fijn. Meng de kruiden met

Languedoc

3el citroensap en een snufje zout.

de tabouleh, het sap van 1 limoen en 1 schaaltje Nocellara-

Een stevige,

EXTRA’

olijven met citroenzeste (150 g).

harmonieuze

+ 1 bokaal appelmoes met stukken (360 g)

witte wijn met

RELISH MET RADIJZEN

een citrustoets

« 1 schaaltje "Hummus Bearnaise’ Canapé (200 g)

Rasp komkommer en 1 bussel radijzen. Meng ze in een

en een hint van

« Plakjes meloen, augurken, groene olijven …

slakom met L geperst teentje knoflook, Lel kristalsuiker,

witte bloemen.

4 el azijn ‘Cristal’ De Blauwe Hand, peper en zout. Laat 10 min

rusten en laat dan uitlekken.

EXTRA'S

- 1schaaltje ‘Sweet potato tahini dip' Canapé (200 g)

+ 2 naanbroden (natuur of knoflook & koriander) (240 g)

ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.

35