Delhaize - Folder van 19.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 35
Hier is pagina 35 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 19.06.2020 tot 31.07.2020.

Hier is pagina 35 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 19.06.2020 tot 31.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 19.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 35
VANDAAG Koop IK ... A CÔTE À L'OS EN KOOLSLA EN BARBECUE PARTY Veten:29 g - Koolhydraten: 46; Veten:7g - Koolhydraten: 24 g ® Vezels:5g- Eiwitten: 55g a0@ Vezels: 3g Eiwitten. 443 Smeer 6 varkenskoteletten Iberico lichtjes in met olijfolie. Kruid Verwarm de oven voor op 60°C. Leg I côte à l'os ze met peper en zout en bestrooi ze met 4 geritste takjes verse (1,2 kg) in een schaal, kruid met peper en zout tijen. Gril ze, samen met 250 g gernarineerde konijnfilets en en bestrooi met 4 gehakte takjes tijm. Schuif = 350 g kippenspareribs (curry of paprikapoeder), op de barbecue. het vlees 40 min in de oven. Smeer het dan in Serveer ze met deze bijgerechten: met olijfolie en gril het 5 min aan elke kant op de fr Eee man ZOETE AARDAPPELEN MET GEITENKAAS barbecue. Leg het vlees op een plank, bedek het met aluminiumpapier en laat het 5 min rusten. Bak 4 hele, ongeschilde zoete aardappelen gedurende 1 u in een voorverwarmde oven van 190°C. Ze zijn gaar zodra er sap vrijkomt. Besprenkel de côte à l'os met een scheutje olijfolie, Snijd de aardappelen in 2, kruid ze met peper en zout. Bestrooi bestrooi hem met 4 takes tij en snijd hem in CHÂTEAU ze met 1 verkruimelde kaas ‘Le Petit Rondin’ ChevrArdennes sneetjes. Serveer met dit fris slaatje: SAINTANDRE CHÂTEAUNEUF- (120 g) en fijngesnipperd lente-uitje. KOOLSLA DU-PAPE 2018 Frankrijk - TURKS BROOD MET TOMAAT Meng 1 zakje gesneden witte kool (400 g) met Rhône Lel kristalsuiker, Lel karwijzaadjes, Y zakje Grenache en Snijd 1 Turks brood in dikke sneetjes en rooster ze. Snijd Lvers teentje knoflook en 1 heel rijpe tomaat in 2. Wrijf er het brood mee mix van 3 rozijnen (125 g), 2 dl wittewijnazijn, syrah, Aroma van in, kruid met peper, zout en besprenkel met een scheutje olijfolie. 5 cl water, peper en zout. Laat minstens 20 min ripe vruchten en rusten (je kunt de koolsla ook tot 2 dagen op kruiden. Krachtig EXTRAS voorhand maken) en dien koel op. en elegant. « Cocktailtomaten (400 g) « Rucola (100 g) VEGGIE BARBECUE SPECIAL KIDSBARBECUE Vetten: 52g- Koolhydraten: 60, Vetten:49 g - Koalhydraten:47 d0@ Vezds:6g- Ewitien:35g 9 Vezels:6g-Elwiten: 138 Smeer 6 Greenway balletjesbrochettes, 10 Greenway Smeer 600 gbrazades naar keuze lichtjesin met merguez en 2 gemarineerde filets Veggie lichtjes in olijfolie. kalkoen, kip, varken of rund. Bestrooi met olijfolie. Gril ze op de barbecue en serveer ze met ze met een beetje rozemarijn en gril ze op de deze bijgerechten: barbecue. Serveer ze met deze bijgerechten: GEGRILDE ASPERGESALADE AARDAPPELSPIESJES MET SPEK Verwijder het harde uiteinde van bussel groene asperges, fire Kook 500 g krieltjes 10 à 15 min al dente in kokend water of stoom ze. Wikkel ze in 200 g bestrijk ze met 1 el olijfolie, gril ze enkele minuten op de barbecue en snijd ze in stukken. Kruid de asperges met peper sneetjes ontbijtspek en rijg ze op satestokjes. en zout. Meng ze met 1 schaaltje minipaprika’s met roomkaas Gril de aardappelspiesjes op de barbecue. 00 g) en 1 schaaltje gegrilde artisjokken (125 g). RAUWKOSTSLAATJE NATURAE TABOULEH MET OLIJVEN CHARDONNAY Meng 1 zakje rauwkost met rode biet (200 g), Kook 1 pak ‘Bulgur Wheat Tabouleh’ Al'fez volgens de BIO EN VEGAN 1zakje rucola (50 g) 1 pot gehalveerde instructies op de verpakking, Hak 1 bussel bladpeterselie, 2019 kerstomaten ‘Snack’ (200 g), 3el olijfolie, Frankrijk — 1 bussel koriander en Y bussel munt fijn. Meng de kruiden met Languedoc 3el citroensap en een snufje zout. de tabouleh, het sap van 1 limoen en 1 schaaltje Nocellara- Een stevige, EXTRA’ olijven met citroenzeste (150 g). harmonieuze + 1 bokaal appelmoes met stukken (360 g) witte wijn met RELISH MET RADIJZEN een citrustoets « 1 schaaltje "Hummus Bearnaise’ Canapé (200 g) Rasp komkommer en 1 bussel radijzen. Meng ze in een en een hint van « Plakjes meloen, augurken, groene olijven … slakom met L geperst teentje knoflook, Lel kristalsuiker, witte bloemen. 4 el azijn ‘Cristal’ De Blauwe Hand, peper en zout. Laat 10 min rusten en laat dan uitlekken. EXTRA'S - 1schaaltje ‘Sweet potato tahini dip' Canapé (200 g) + 2 naanbroden (natuur of knoflook & koriander) (240 g) ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND. 35
Delhaize - Folder van 19.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 35