Delhaize - Folder van 19.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 35
Hier is pagina 35 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 19.06.2020 tot 31.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
VANDAAG Koop IK ... A
CÔTE À L'OS EN KOOLSLA
EN
BARBECUE PARTY
Veten:29 g - Koolhydraten: 46;
Veten:7g - Koolhydraten: 24 g
®
Vezels:5g- Eiwitten: 55g
a0@
Vezels: 3g Eiwitten. 443
Smeer 6 varkenskoteletten Iberico lichtjes in met olijfolie. Kruid
Verwarm de oven voor op 60°C. Leg I côte à l'os
ze met peper en zout en bestrooi ze met 4 geritste takjes verse
(1,2 kg) in een schaal, kruid met peper en zout
tijen. Gril ze, samen met 250 g gernarineerde konijnfilets en
en bestrooi met 4 gehakte takjes tijm. Schuif
=
350 g kippenspareribs (curry of paprikapoeder), op de barbecue.
het vlees 40 min in de oven. Smeer het dan in
Serveer ze met deze bijgerechten:
met olijfolie en gril het 5 min aan elke kant op de
fr
Eee
man
ZOETE AARDAPPELEN MET GEITENKAAS
barbecue. Leg het vlees op een plank, bedek het
met aluminiumpapier en laat het 5 min rusten.
Bak 4 hele, ongeschilde zoete aardappelen gedurende 1 u in een
voorverwarmde oven van 190°C. Ze zijn gaar zodra er sap vrijkomt.
Besprenkel de côte à l'os met een scheutje olijfolie,
Snijd de aardappelen in 2, kruid ze met peper en zout. Bestrooi
bestrooi hem met 4 takes tij en snijd hem in
CHÂTEAU
ze met 1 verkruimelde kaas ‘Le Petit Rondin’ ChevrArdennes
sneetjes. Serveer met dit fris slaatje:
SAINTANDRE
CHÂTEAUNEUF-
(120 g) en fijngesnipperd lente-uitje.
KOOLSLA
DU-PAPE 2018
Frankrijk -
TURKS BROOD MET TOMAAT
Meng 1 zakje gesneden witte kool (400 g) met
Rhône
Lel kristalsuiker, Lel karwijzaadjes, Y zakje
Grenache en
Snijd 1 Turks brood in dikke sneetjes en rooster ze. Snijd Lvers
teentje knoflook en 1 heel rijpe tomaat in 2. Wrijf er het brood mee
mix van 3 rozijnen (125 g), 2 dl wittewijnazijn,
syrah, Aroma van
in, kruid met peper, zout en besprenkel met een scheutje olijfolie.
5 cl water, peper en zout. Laat minstens 20 min
ripe vruchten en
rusten (je kunt de koolsla ook tot 2 dagen op
kruiden. Krachtig
EXTRAS
voorhand maken) en dien koel op.
en elegant.
« Cocktailtomaten (400 g)
« Rucola (100 g)
VEGGIE BARBECUE
SPECIAL KIDSBARBECUE
Vetten: 52g- Koolhydraten: 60,
Vetten:49 g - Koalhydraten:47
d0@
Vezds:6g- Ewitien:35g
9
Vezels:6g-Elwiten: 138
Smeer 6 Greenway balletjesbrochettes, 10 Greenway
Smeer 600 gbrazades naar keuze lichtjesin met
merguez en 2 gemarineerde filets Veggie lichtjes in
olijfolie. kalkoen, kip, varken of rund. Bestrooi
met olijfolie. Gril ze op de barbecue en serveer ze met
ze met een beetje rozemarijn en gril ze op de
deze bijgerechten:
barbecue. Serveer ze met deze bijgerechten:
GEGRILDE ASPERGESALADE
AARDAPPELSPIESJES MET SPEK
Verwijder het harde uiteinde van bussel groene asperges,
fire
Kook 500 g krieltjes 10 à 15 min al dente in
kokend water of stoom ze. Wikkel ze in 200 g
bestrijk ze met 1 el olijfolie, gril ze enkele minuten op
de barbecue en snijd ze in stukken. Kruid de asperges met peper
sneetjes ontbijtspek en rijg ze op satestokjes.
en zout. Meng ze met 1 schaaltje minipaprika’s met roomkaas
Gril de aardappelspiesjes op de barbecue.
00 g) en 1 schaaltje gegrilde artisjokken (125 g).
RAUWKOSTSLAATJE
NATURAE
TABOULEH MET OLIJVEN
CHARDONNAY
Meng 1 zakje rauwkost met rode biet (200 g),
Kook 1 pak ‘Bulgur Wheat Tabouleh’ Al'fez volgens de
BIO EN VEGAN
1zakje rucola (50 g) 1 pot gehalveerde
instructies op de verpakking, Hak 1 bussel bladpeterselie,
2019
kerstomaten ‘Snack’ (200 g), 3el olijfolie,
Frankrijk —
1 bussel koriander en Y bussel munt fijn. Meng de kruiden met
Languedoc
3el citroensap en een snufje zout.
de tabouleh, het sap van 1 limoen en 1 schaaltje Nocellara-
Een stevige,
EXTRA’
olijven met citroenzeste (150 g).
harmonieuze
+ 1 bokaal appelmoes met stukken (360 g)
witte wijn met
RELISH MET RADIJZEN
een citrustoets
« 1 schaaltje "Hummus Bearnaise’ Canapé (200 g)
Rasp komkommer en 1 bussel radijzen. Meng ze in een
en een hint van
« Plakjes meloen, augurken, groene olijven …
slakom met L geperst teentje knoflook, Lel kristalsuiker,
witte bloemen.
4 el azijn ‘Cristal’ De Blauwe Hand, peper en zout. Laat 10 min
rusten en laat dan uitlekken.
EXTRA'S
- 1schaaltje ‘Sweet potato tahini dip' Canapé (200 g)
+ 2 naanbroden (natuur of knoflook & koriander) (240 g)
ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.
35