Delhaize - Folder van 19.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 43


Hier is pagina 43 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 19.06.2020 tot 31.07.2020.



Delhaize Folder 19.06.2020

Hier is pagina 43 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 19.06.2020 tot 31.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 19.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 43

LOKAAL VERHAAL Pi K 1 BB GEGRILDE GEMARINEERDE FORELLEN FORELFILETS IN PAPILLOT MET CHERMOULA EN RIJST MET AMANDELEN © 35 MIN + 15 MIN KOOKTIJD (+ 1 U MARINEERT UD) EEEN) € A 4 PERS. Vetten:48g - Koolhydraten: 16 8 a@ Vezels:4g- Eiwitten: 498 verten: Alg Koolhydraten: s4g a0e Vezels: Bg Eiwitten: 48 + 8 forelfilets + 25 parmigiano + 2 grote puntpaprika's ® 1,5 dl olijfolie + Aforellen Voor de rijst met amandek ‘ + 1 grote rode ui 1 bussel bladpeterselie + Abiocitroenen + 2 rode uien » 1 biocitroen ® Ya bussel koriander + &el ahornsiroop + 100 gbruine amandelen + 250 g krieltjes . 10 takjes munt » Zel mosterd + 250 g basmatirijst ® . + zelolijfole L teentje knoflook 12el olifoie + Aelolifolie + 1 teentje knoflook . Lel komijnpoeder 5 1 pat verse biorozemarijn Peper en zout - Peper en zout ® LKi curry ú 1 pot verse biotijm . 5 Voor de chermoula: LKI gebroken plipil Peper en fleur de sel + 1 kleine biocitroen : Peper en zout + 25 g bruine amandelen © Spoel de forellen onder koud water en dep ze droog. Rasp de zeste van 2 citroenen fijn en pers hun sap. @ Kook de krieltjes + 10 min in kokend water of stoom ze. Meng de zeste, het citroensap, 8 el olijfolie, de mosterd en Snipper de ontpitte paprika's en de rode ui fijn. Fruit ze 5 min de ahornsiroop. Leg de forellen in de marinade, bestrijk op een zacht vuurtje, in een braadpan met de olijfolie en het ze langs alle kanten, dek af en laat 1 u in de koelkast geperste teentje knoflook. Kruid met peper en zout. rusten. Draai de forellen intussen af en toe om. © Maak de chermoula: rasp de zeste van de citroen fijn en @ snijd de rest van de citroenen in schijfies. pers het sap. Kort de steeltjes van de bladpeterselie een beetje Maak een insnijding in elke forel en steek er telkens 2 citroenschijfies, fleur de sel, enkele takjes tijm en in en pers het teentje knoflook. Mix de zeste, het citroensap, de amandelen, de parmigiano, de knoflook, de olijfolie, enkele takjes rozemarijn in. Leg op beide kanten van de muntblaadjes, de koriander, de bladpeterselie (kort de elke forel de rest van de citroenschijfjes, takjes tijm, stengels een beetje in) de komijn, de curry, de pilipili, peper takjes rozemarijn en bind alles vast. Smeer de forellen en zout in de beker van de hakmolen of de mixer tot een met olijfolie in en gril ze 10 à 15 min op de barbecue. homogene saus. Leg ze wel aan de zijkanten van de barbecue en/of zet © Bedek 4 vierkantjes aluminiumpapier met 4 vierkantjes het rooster op de hoogste stand, anders branden ze aan. bakpapier. Verdeel er de gehalveerde krieltjes en de groenten, © Kook de rijst intussen volgens de instructies op de over. Schiker de forelfilets bovenop, giet er chermoula over verpakking, Hak de amandelen grof, rooster ze zonder en vouw de papillotten hermetisch dicht. toevoeging van vetstof in een sauteerpan. Voeg de olie © Bak : 15 min op de barbecue (controleer goed). Het toe, samen met de gesnipperde rode uien en fruit 5 min vuur mag niet te warm zijn, dus leg de papillotten liefst aan op een zacht vuurtje. Meng er de gekookte rijst onder de zijkanten van de barbecue en/of zet het rooster op de en fruit nog 2 min. Breng verder op smaak met peper en zout. hoogste stand. © Serveer de papillotten met citroenpartjes en geef er © Dien de rijst warm of lauw op bij de forellen. een tomaten- en/of wortelslaatje met koriander bij. 2@- Je hoeft de kooktijd van de forellen niet te timen, die hangt r v immers af van hun dikte, van de warmte van het vuur, van De combinatie aluminiumpapier en bakpapier is ideaal voor papilotten op de barbecue: ze zin stevig, lekken niet, branden niet aan en hun plaats op het rooster … Houd ze dus goed in het oog! de inhoud komt niet in contact met het aluminium. LES PRINCES ABBÉS RIESLING 2017 Frankrijk - Elzas LR ANU Deze levendige, droge witte NODIG? EEN GROTE wijn past perfect bj het HOEVEELHEID? zachte vlees van je forel. Zijn citustoets zorgt voor Vraag het aan onze een prachtige smaakbeleving. specialisten of bel Delhaize-supermarkt. ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND. 43

Delhaize - Folder van 19.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 43