Delhaize - Folder van 19.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 60


Hier is pagina 60 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 19.06.2020 tot 31.07.2020.



Delhaize Folder 19.06.2020

Hier is pagina 60 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 19.06.2020 tot 31.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 19.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 60

FA KEUKENCHALLENGE techniek #5 Extra cool?! Zet je glaasje enkele N'ICE CREAM uren op voorhand in de koelkast, zodat je zie ok RER n'ice cream langer cool, eh … koel blijft. Zelf ijs maken ís makkelijker dan je + denkt. Zéker als je voor mice cream gaal. Nice cream? Het wordt 1 gemaakt van banaan en bevroren Îruít, Er komt geen extra suiker, room ol vel aan Le pas. Het ijs is dus niet alleen vegan, maar ook ” gluten- en lactosevrij Top. loch? Tip: je krijgt hel beste resultaat met rijpe bananen, want die zijn lekker zacht en zoet. Vul vervolgens aan met je lavoriele Zi diepvrieslruit (zoal: mango, aardbeien, Îrambozen, bessen … ol cen kant-en-klare mix} en werk al mel seizoensvers Íruil voor extra veel vitamines. ha | De] 2. Maak een rk van eis ruchten, Het recept couli: sen pie groen. vind j e hie ! Jouw extra uitdaging? — Gebruik enkel kleurrijke ingrediënten uit de natuur. N'ICE CREAM MET PERZIK EN ROZEMARIJN

Delhaize - Folder van 19.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 60