Delhaize - Folder van 19.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 60
Hier is pagina 60 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 19.06.2020 tot 31.07.2020.

Hier is pagina 60 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 19.06.2020 tot 31.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 19.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 60
FA KEUKENCHALLENGE techniek #5 Extra cool?! Zet je glaasje enkele N'ICE CREAM uren op voorhand in de koelkast, zodat je zie ok RER n'ice cream langer cool, eh … koel blijft. Zelf ijs maken ís makkelijker dan je + denkt. Zéker als je voor mice cream gaal. Nice cream? Het wordt 1 gemaakt van banaan en bevroren Îruít, Er komt geen extra suiker, room ol vel aan Le pas. Het ijs is dus niet alleen vegan, maar ook ” gluten- en lactosevrij Top. loch? Tip: je krijgt hel beste resultaat met rijpe bananen, want die zijn lekker zacht en zoet. Vul vervolgens aan met je lavoriele Zi diepvrieslruit (zoal: mango, aardbeien, Îrambozen, bessen … ol cen kant-en-klare mix} en werk al mel seizoensvers Íruil voor extra veel vitamines. ha | De] 2. Maak een rk van eis ruchten, Het recept couli: sen pie groen. vind j e hie ! Jouw extra uitdaging? — Gebruik enkel kleurrijke ingrediënten uit de natuur. N'ICE CREAM MET PERZIK EN ROZEMARIJN
Delhaize - Folder van 19.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 60