Delhaize - Folder van 19.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 84




Hier is pagina 84 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 19.06.2020 tot 31.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

BÀ BETER (WIETEN

Techniek #2

ZONOVERGOTEN GROENTE

Veten:41g -Koolhydraten:8g



OUT

Vezels A g- Ehvitien:3g

LR

sil

1 aubergine

2takjes basilicum

N

2

En

2 kleine courgettes

3takjes rozemarijn

u

tomaten

ke

be

Stakes tijm

F-

2 dl culinaire olijfolie

Peper en zout

3 teentjes knoflook

Verwarm de oven voor op 120°C. Snijd de

aubergine eerst overlangs in 2 en dan in fijne plakjes.

Snijd ook de tomaten en de courgettes in fijne

Le



plakjes. Schik de 3 groentesoorten afwisselend in

een ovenschaal, in bijna verticale rijen.

Mix de oli

olie met 2 geriste takjes tij

, 1 gerist

r

dE

takje rozemari

, 1 gehakt takje basilicum, 1 gehakt

B

=

teentje knoflook, peper en zout. Besprenkel er de

F-

ri

groenten mee en bestrooi ze met de rest van de tijm,

het basilicum en de rozemarijn. Voeg ook de rest van

de ongepelde, gehalveerde teentjes knoflook toe en

schuif 1 u in de oven.

ED

a

Dien warm op, bij geroosterd vlees of vis.



ok lekker als voorgerechtje (voor 6 personen) met wat

a

geitenkaas erbij.

ei

Le

Techniek +3

PAPRIKA'S

MET ROZEMARIJN

15 MIN + 40 MIN KOOKTUD

GEMAKKELIJK

EN

verten 5g- Koolhyd

©

Le

>

Vezels: ig Eiwitten.



700 zoete puntpaprika's

4 takjes rozemarijn

dr

NL,

2elolifole

Pegeren zout

?

A teentjes knofiok

Schil de paprika's met een dunschiller, snijd

N,

ze overlangs in 2 en ontpit ze. Snijd ze nog eens

in Zen leg ze in een stoommandje, samen met de —

E

gehalveerde, gepelde teentjes knoflook. Leg de

takjes rozemarijn in het water, zet er het mandje

bovenop en stoom de paprika's gedurende 40 min.

Laat afkoelen en besprenkel met de olijfolie.

Kruid met peper en zout.

Serveer bij geroosterd vlees of vis.

Of wikkel blokjes feta in de plakjes gestoomde paprika,

prik er een tandenstokertje in en serveer als heerlijk

aperitiefhapje!