Delhaize - Folder van 19.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 84
Hier is pagina 84 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 19.06.2020 tot 31.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
BÀ BETER (WIETEN
Techniek #2
ZONOVERGOTEN GROENTE
Veten:41g -Koolhydraten:8g
té
OUT
Vezels A g- Ehvitien:3g
LR
sil
1 aubergine
2takjes basilicum
N
2
En
2 kleine courgettes
3takjes rozemarijn
u
tomaten
ke
be
Stakes tijm
F-
2 dl culinaire olijfolie
Peper en zout
3 teentjes knoflook
Verwarm de oven voor op 120°C. Snijd de
aubergine eerst overlangs in 2 en dan in fijne plakjes.
Snijd ook de tomaten en de courgettes in fijne
Le
Là
plakjes. Schik de 3 groentesoorten afwisselend in
een ovenschaal, in bijna verticale rijen.
Mix de oli
olie met 2 geriste takjes tij
, 1 gerist
r
dE
takje rozemari
, 1 gehakt takje basilicum, 1 gehakt
B
=
teentje knoflook, peper en zout. Besprenkel er de
F-
ri
groenten mee en bestrooi ze met de rest van de tijm,
het basilicum en de rozemarijn. Voeg ook de rest van
de ongepelde, gehalveerde teentjes knoflook toe en
schuif 1 u in de oven.
ED
a
Dien warm op, bij geroosterd vlees of vis.
—
ok lekker als voorgerechtje (voor 6 personen) met wat
a
geitenkaas erbij.
ei
Le
Techniek +3
PAPRIKA'S
MET ROZEMARIJN
15 MIN + 40 MIN KOOKTUD
GEMAKKELIJK
EN
verten 5g- Koolhyd
©
Le
>
Vezels: ig Eiwitten.
‘
700 zoete puntpaprika's
4 takjes rozemarijn
dr
NL,
2elolifole
Pegeren zout
?
A teentjes knofiok
Schil de paprika's met een dunschiller, snijd
N,
ze overlangs in 2 en ontpit ze. Snijd ze nog eens
in Zen leg ze in een stoommandje, samen met de —
E
gehalveerde, gepelde teentjes knoflook. Leg de
takjes rozemarijn in het water, zet er het mandje
bovenop en stoom de paprika's gedurende 40 min.
Laat afkoelen en besprenkel met de olijfolie.
Kruid met peper en zout.
Serveer bij geroosterd vlees of vis.
Of wikkel blokjes feta in de plakjes gestoomde paprika,
prik er een tandenstokertje in en serveer als heerlijk
aperitiefhapje!